Asiatisk mad
Asiatisk mad dækker over al den mad, der kommer fra hele Asien. Mest kendt er nok det japanske køkken, det thailandske køkken og det vietnamesiske køkken. Det er i hvertfald tre lande, hvor jeg elsker at lave deres mad.
I det asiatiske køkken bruger man rigtig meget nudler og ris, hvilket man ikke altid gør sig så meget i i dansk madlavning.
De bruger rigtig meget mynte, basilikum og koriander i deres madlavning. Koriander er et krydderi, der deler vandene, men jeg kan nu godt lidt det.
Du kan finde opskrifter på panang karry, en asiatisk inspireret nudelsalat og andre retter på asiatisk mad.
-
Cashew chicken
-
Forårsruller i airfryer
-
Kylling i grøn karry
-
Pad thai med rejer
-
Butter Chicken
-
Chicken Korma
-
Mango lassi
-
Chicken tikka masala
-
Naanbrød med hvidløg
-
Indisk dahl
-
Massaman curry (Massaman gai)
-
Raita
-
Panang karry med kylling (Panang Gai)
-
Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller
-
Friteret banan med kokos
-
Sprøde forårsruller med kylling
-
Påskeæg med cappuccino og karamel
-
Fried rice
-
Thai Beef Salad
-
Vegetar curry med kokosmælk og kikærter
-
Kylling i cremet peanut butter sauce
-
Wok med kylling, rød karry og nudler
-
Kylling i rød karry
-
Kylling med rabarber og rød karry
-
Eksotisk kylling i karry
-
Laks i cremet rød karrysauce
-
Tom Kha Gai - Thai Suppe
-
Kylling i karry med lækker topping - ristaffel
-
Asiatisk inspireret nudelsalat
-
Røde linser i kokos/tomatsauce med kylling
-
Indisk kyllingefilet med champignon og ris
-
Lækker thairet med svinekød
-
Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)
-
Thaikødboller i kokosmælk og rød karry
-
Kylling i karry med æbler og ærter
-
Oksekødsstrimler i wok med kokosmælk
-
Sprøde fiskepakker med ris og ærtepure
-
Hjemmelavet sushi - maki og uramaki
-
Vietnamesiske forårsruller (rispapir)
-
Jambalaya - skøn risret
-
Eksotisk kyllingegryde
-
Forårsruller med kylling, spinat og feta