• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Påskeæg med cappuccino og karamel

    Udgivet: mar 30, 2018 · Opdateret: jan 31, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    decec b

    Disse påskeæg med cappucino og karamel blev lavet fordi jeg faldt over en dåse kondenseret mælk i køkkenskuffen. Så fik jeg pludselig lyst til at lave den lækre dulce de leche, som er en super lækker karamelcreme. Det er super nemt at trylle dulce de leche ud af en dåse kondenseret mælk. Prøv det endelig hvis du ikke allerede har det. Jeg hældte den kondenserede mælk over på et syltetøjsglas og kogte det i cirka 2,5-3 timer. Da karamellen var færdig måtte jeg jo i gang med at bruge den til et eller andet.

    Denne gang blev det til disse påskeæg med cappuccino og karamel - og med en lækker flydende midte af karamel. Jeg har brugt en marcipan fra Odense Marcipan, som allerede har smagen af cappuccino og karamel og så har jeg blot tilsat en klat cremet karamel og overtrukket med chokolade. De var meget nemme og hurtige og lave - og så er det altså ret lækkert når man tager en bid og smager den flydende karamel i midten. Jeg har tidligere lavet en anden variant af påskeæg der minder lidt om disse - dem kan du finde lige her. og ellers kan du se alle mine opskrifter på påskeæg her.

    Læs også: Påskeæg med lakridsganache | Påskeæg med nougatkrokant | Lækre hjemmelavede påskeæg med chokoladeganache

    Disse lækre påskeæg med cappuccino og karamel kan både formes som æg og kugler, og kan sagtens laves til andre lejligheder end påske.

    decec b

    Påskeæg med cappuccino og karamel

    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    Holdbarhed: 1 uge
    Fryseegnet: Nej
    6 stk.
    Forb. tid 15 min
    Tilb. tid 15 min
    Samlet tid 30 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 150 g Marcipan m. karamel/cappucinosmag
    • Lidt dulce de leche kan både købes og laves selv
    • Mørk chokolade til overtræk
    • Pynt - f.eks. bronzestøv fra Odense Marcipan
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Form marcipanen til et æg eller en kugle og mas det fladt.
    • Læg en lille klat karamel i midten og fold marcipanen omkring karamellen til det lukker helt tæt.
    • Smelt overtrækschokoladen og vend påskeæggene i den smeltede chokolade.
    • Stil dem på en tallerken eller lignende (evt. ovenpå bagepapir)
    • Pynt med valgfri pynt - glimmer skal helst først når chokoladen er størknet.
    • Sæt på køl indtil chokoladen er størknet.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 119 kcal | Kulhydrater: 13 g | Protein: 3 g | Fedt: 7 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Påskeæg med cappuccino og karamel
    Påskeæg med cappuccino og karamel
    Påskeæg med cappuccino og karamel
    Påskeæg med cappuccino og karamel
    Påskeæg med cappuccino og karamel
    Følg mig på Instagram

    « Svinemørbrad i karrysauce
    Nem cheesecake i glas med brombær »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Tina

      marts 31, 2018 at 12:41 am

      Hvor ser de lækre ud dine flotte påskeæg:-)
      Rigtig god påske.

      Svar
      • Louise Dam

        marts 31, 2018 at 3:23 pm

        Mange tak Tina og også rigtig god påske til dig :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her