Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Thaimad

Påskeæg med cappuccino og karamel

Udgivet: 30. mar 2018 · Opdateret: 14. dec 2023

decec b

Disse påskeæg med cappucino og karamel blev lavet fordi jeg faldt over en dåse kondenseret mælk i køkkenskuffen. Så fik jeg pludselig lyst til at lave den lækre dulce de leche, som er en super lækker karamelcreme. Det er super nemt at trylle dulce de leche ud af en dåse kondenseret mælk. Prøv det endelig hvis du ikke allerede har det. Jeg hældte den kondenserede mælk over på et syltetøjsglas og kogte det i cirka 2,5-3 timer. Da karamellen var færdig måtte jeg jo i gang med at bruge den til et eller andet.

Denne gang blev det til disse påskeæg med cappuccino og karamel - og med en lækker flydende midte af karamel. Jeg har brugt en marcipan fra Odense Marcipan, som allerede har smagen af cappuccino og karamel og så har jeg blot tilsat en klat cremet karamel og overtrukket med chokolade. De var meget nemme og hurtige og lave - og så er det altså ret lækkert når man tager en bid og smager den flydende karamel i midten. Jeg har tidligere lavet en anden variant af påskeæg der minder lidt om disse - dem kan du finde lige her. og ellers kan du se alle mine opskrifter på påskeæg her. Prøv også min opskrift på Baileyskugler med karamel og chokolade.

Læs også: Påskeæg med lakridsganache | Påskeæg med nougatkrokant | Lækre hjemmelavede påskeæg med chokoladeganache

Disse lækre påskeæg med cappuccino og karamel kan både formes som æg og kugler, og kan sagtens laves til andre lejligheder end påske.

piskeris Grullo

Påskeæg med cappuccino og karamel

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 6 stk.
Holdbarhed: 1 uge
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 150 g Marcipan m. karamel/cappucinosmag
  • Lidt dulce de leche, kan både købes og laves selv
  • (reklamelink)Mørk chokolade, til overtræk
  • Pynt - f.eks. bronzestøv fra Odense Marcipan

Sådan gør du
 

  • Form marcipanen til et æg eller en kugle og mas det fladt.
  • Læg en lille klat karamel i midten og fold marcipanen omkring karamellen til det lukker helt tæt.
  • Smelt overtrækschokoladen og vend påskeæggene i den smeltede chokolade.
  • Stil dem på en tallerken eller lignende (evt. ovenpå bagepapir)
  • Pynt med valgfri pynt - glimmer skal helst først når chokoladen er størknet.
  • Sæt på køl indtil chokoladen er størknet.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 119 kcal | Kulhydrater: 13 g | Protein: 3 g | Fedt: 7 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Påskeæg med cappuccino og karamel
Påskeæg med cappuccino og karamel
Påskeæg med cappuccino og karamel
Påskeæg med cappuccino og karamel
Påskeæg med cappuccino og karamel

Kommentarer

  1. Tina skriver

    marts 31, 2018 at 12:41 am

    Hvor ser de lækre ud dine flotte påskeæg:-)
    Rigtig god påske.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 31, 2018 at 3:23 pm

      Mange tak Tina og også rigtig god påske til dig :-)

      Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.