Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Påskeæg

Hjemmelavede påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche

Udgivet: 18. apr 2014 · Opdateret: 5. maj 2021

 
dbece b

Yay! Det er påske - og det betyder selvfølgelig hjemmelavede påskeæg fra min side af. I år havde jeg besluttet at jeg ville lave påskeæg med lækker dulce de leche. Jeg havde en pose med lidt kagerester (I know!) i fryseren, så jeg besluttede at jeg ville lave en lækker trøffelmasse/romkuglemasse efter denne opskrift. Jeg formede massen til æg, skar dem over og fyldte dem med lækker dulce de leche inden jeg samlede dem igen og overtrak dem med mørk chokolade. De blev virkelig vellykkede, og de skal helt sikkert laves igen på et andet tidspunkt!

piskeris Grullo

Hjemmelavede påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 10 stk.
Forb. tid 45 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 250 g kagerester, jeg brugte denne, hvis du ikke bruger en chokoladekage kan du tilsætte mere kakao
  • 1 spsk (reklamelink)kakaopulver
  • 1 spsk (reklamelink)rom aroma
  • 1 spsk (reklamelink)hindbærmarmelade
  • 10 tsk Dulce de Leche
  • 100 g (reklamelink)mørk chokolade
  • 25 g mælkechokolade

Sådan gør du
 

  • Kageresterne hældes i en foodprocessor og blendes fint.
  • Tilsæt kakaopulver, hindbærmarmelade og romessens og blend det en ekstra gang.
  • Tag lidt trøffelmasse op (cirka en spsk fuld) og form den til et påskeæg.
  • Skær ægget over og lav en lille fordybning i begge halvdele.
  • Tag ca 1 tsk fuld dulce de leche og læg i fordybningen.
  • Læg den anden halvdel ovenpå og luk siderne godt til.
  • Fortsæt til du har lavet alle påskeæggene.
  • Hak den mørke chokolade, og smelt 75 g af den.
  • Når chokoladen er helt smeltet tilsætter du de resterende 25 g af chokoladen.
  • På den måde bliver chokoladen tempereret og bliver ikke grå og kedelig at se på + den skulle gerne få et dejligt "knæk".
  • Dyp nu alle påskeæggene i chokoladen og sæt dem på et stykke bagepapir til chokoladen er tør.
  • Når de er tørret smelter du den lyse chokolade og pynter æggene med denne ved at trække tynde streger over æggene. Brug eventuelt en dekopen fra Lekué.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 177 kcal | Kulhydrater: 25 g | Protein: 3 g | Fedt: 9 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche

Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche

 

//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

Kommentarer

  1. Anna skriver

    april 18, 2014 at 6:51 pm

    Mmh, de ser godt nok lækre ud! Rigtig fin ide med flydende karamel i midten - dem kunne jeg da godt lige spise et par stykker af ;-)
    Knus Anna
    - anna-mad.blogspot.dk

    Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required