• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Påske » Påskeæg

    Hjemmelavede påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche

    Udgivet: apr 18, 2014 · Opdateret: maj 5, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    dbece b

    Yay! Det er påske - og det betyder selvfølgelig hjemmelavede påskeæg fra min side af. I år havde jeg besluttet at jeg ville lave påskeæg med lækker dulce de leche. Jeg havde en pose med lidt kagerester (I know!) i fryseren, så jeg besluttede at jeg ville lave en lækker trøffelmasse/romkuglemasse efter denne opskrift. Jeg formede massen til æg, skar dem over og fyldte dem med lækker dulce de leche inden jeg samlede dem igen og overtrak dem med mørk chokolade. De blev virkelig vellykkede, og de skal helt sikkert laves igen på et andet tidspunkt!

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Hjemmelavede påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche

    Opskrift af Louise Dam
    10 stk.
    Forb. tid 45 minutter min
    Samlet tid 45 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 250 g kagerester, jeg brugte denne, hvis du ikke bruger en chokoladekage kan du tilsætte mere kakao
    • 1 spsk kakaopulver
    • 1 spsk romessens
    • 1 spsk hindbærmarmelade
    • 10 tsk Dulce de Leche
    • 100 g mørk chokolade
    • 25 g mælkechokolade

    Sådan gør du
     

    • Kageresterne hældes i en foodprocessor og blendes fint.
    • Tilsæt kakaopulver, hindbærmarmelade og romessens og blend det en ekstra gang.
    • Tag lidt trøffelmasse op (cirka en spsk fuld) og form den til et påskeæg.
    • Skær ægget over og lav en lille fordybning i begge halvdele.
    • Tag ca 1 tsk fuld dulce de leche og læg i fordybningen.
    • Læg den anden halvdel ovenpå og luk siderne godt til.
    • Fortsæt til du har lavet alle påskeæggene.
    • Hak den mørke chokolade, og smelt 75 g af den.
    • Når chokoladen er helt smeltet tilsætter du de resterende 25 g af chokoladen.
    • På den måde bliver chokoladen tempereret og bliver ikke grå og kedelig at se på + den skulle gerne få et dejligt "knæk".
    • Dyp nu alle påskeæggene i chokoladen og sæt dem på et stykke bagepapir til chokoladen er tør.
    • Når de er tørret smelter du den lyse chokolade og pynter æggene med denne ved at trække tynde streger over æggene. Brug eventuelt en dekopen fra Lekué.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 177 kcal | Kulhydrater: 25 g | Protein: 3 g | Fedt: 9 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
    Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
    Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
    Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
    Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
    Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
    Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
    Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
    Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche

    Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche
    Påskeæg med trøffelmasse og dulce de leche

     

    //Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

    « Guide: Sådan fjerner du kernerne fra et granatæble
    Gulerodsjuice med appelsin og æble »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Anna

      april 18, 2014 at 6:51 pm

      Mmh, de ser godt nok lækre ud! Rigtig fin ide med flydende karamel i midten - dem kunne jeg da godt lige spise et par stykker af ;-)
      Knus Anna
      - anna-mad.blogspot.dk

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788