Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Kylling i rød karry

Udgivet: 1. okt 2015 · Opdateret: 15. maj 2021

cedecd b

Den står tit på noget med kylling herhjemme, så der er med at være opfindsom når man skal finde på hvad man skal lave. Jeg er heldigvis rigtig vild med karryretter, og de kan jo næsten varieres ud i det uendelige. Her har jeg lavet en lækker kylling i rød karry, hvor jeg bruger en rød karrypasta. I retten kommer der flere forskellige grøntsager og frugt, som giver retten den helt rigtig balance i smagen. Server karryretten med kogte ris, eller måske blomkålsris.

Prøv også min opskrift på kylling i grøn karry, der smager virkelig lækkert.

piskeris Grullo

Kylling i rød karry

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 3 personer
Forb. tid 45 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2-3 kyllingefileter
  • 1 (reklamelink)kokosmælk
  • 2 tsk rød karry
  • 3 gulerødder i stave
  • 6 tomater i kvarte
  • 150 g sukkerærter
  • 4- 5 skiver ananas
  • 1 rød chili
  • 2 tsk fishsauce
  • 1 tsk tamarind pasta, kan udskiftes med lidt limesaft

Serveres med:

  • Kogte ris

Sådan gør du
 

  • Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave.
  • Fjern eventuelt kernerne fra chilien og hak den fint.
  • Skyl tomaterne og skær dem i kvarte (hvis de er meget store kan du skære dem i lidt mindre stykker)
  • Skyl sukkerærterne.
  • Skær ananasskiverne i mindre tern.
  • Skær kyllingefileterne i små strimler.
  • Brun kyllingen i en wok i lidt olie.
  • Tilsæt rød karry, gulerødder, ananas og chili.
  • Tilsæt kokosmælken, fishsauce og tamarind pasta. Lad retten småkoge lidt.
  • Tilsæt til sidst tomaterne og sukkerærter og lad dem varme med i et par minutter.
  • Server med kogte ris.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 522 kcal | Kulhydrater: 25 g | Protein: 39 g | Fedt: 32 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Kylling i rød karry
Kylling i rød karry
Kylling i rød karry
Kylling med rød karry
Kylling med rød karry
Kylling i rød karry
Kylling i rød karry
Kylling med rød karry
Kylling i rød karry
Kylling i rød karry
Kylling i rød karry
Kylling i rød karry
Kylling i rød karry

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. John skriver

    oktober 13, 2015 at 8:02 pm

    Retten ser rigtig lækker ud. Kan man erstatte ærterne med noget bacon og bruge fløde i stedet for kokosmælk?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 13, 2015 at 8:18 pm

      Hej John, det kan du helt sikkert. Så bliver det selvfølgelig bare en noget anderledes ret.

      Svar
  2. Chris skriver

    oktober 02, 2015 at 8:03 am

    Flotte billeder, det ser lækkert ud

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 03, 2015 at 12:06 am

      Tak :-)

      Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.