Ananas er en meget sød men lidt syrlig frugt. Den er kendt for sin ru overflade og de lange grønne blade, der stikker op af den.
I Danmark har vi ikke haft tradition for at bruge ananas i madlavning - altså i det salte køkken. Derimod ser man det lidt oftere i desserter. Dog er det mest typiske nok at spise den, som den er. Den kan indgå på et skønt frugtfad sammen med en masse andre frugter.
Det er ikke en frugt, man gror her i Danmark. Man ser den ofte gro i de tropiske lande.
Her på siden kan du finde en masse skønne opskrifter med den særlige frugt.
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.
For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.
Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.
Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
|