ffded b

Denne kylling i karry ret smager helt fantastisk. Den er lidt eksotisk i smagen, da der både er kokosmælk og ananas i. Kokosmælken giver en skøn og fyldig smag og ananasen giver en helt fantastisk sødme til retten. De forskellige grøntsager giver både smag og farve til karryretten og især de lækre sukkerærter er gode sprøde og rigtig gode.

ikon piskeris Chestnut

Eksotisk kylling i karry

3 personer
Forb. tid 45 min
Samlet tid 45 min

Ingredienser

  • 500 g kyllingefilet
  • 2-3 tsk karrypulver
  • 1 løg
  • 2 gulerødder
  • 1 bakke sukkerærter
  • 6 skiver ananas fra dåse eller frisk
  • 2 snackpebre
  • 1 dåse kokosmælk

Serveres med

  • ris

Sådan gør du
 

  • Hak løget og skær kyllingefileterne i strimler.
  • Brænd karryen af i lidt olie i en wok, eller stor pande.
  • Brun løg og kylling i wokken.
  • Ananassen skæres i mindre stykker og tilsættes retten.
  • Gulerødderne skrælles, skæres i tynde strimler og tilsættes retten.
  • Tilsæt kokosmælken og lad retten koge lidt.
  • Snackpebrene skæres i strimler og tilsættes retten.
  • Tilsæt til sidst sukkerærterne i retten.
  • Server med kogte ris.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 252 kcal | Kulhydrater: 13 g | Protein: 37 g | Fedt: 5 g
Bedøm denne opskrift:
4.7 fra 9 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Eksotisk kylling i karry (1)Eksotisk kylling i karry (2)Eksotisk kylling i karry (3)Eksotisk kylling i karry (4)Eksotisk kylling i karry (6)

Af Louise Dam

 

Skrevet af: Louise DamAnanas, Gulerødder, Karry, Kokosmælk, Kylling, Løg, Peberfrugt, Ris, Sukkerærter, sund mad, SundtKategori: Aftensmad, Fjerkræ, Nem mad

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften