Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Eksotisk kylling i karry

Udgivet: 6. okt 2014 · Opdateret: 14. dec 2023

ffded b

Denne kylling i karry ret smager helt fantastisk. Den er lidt eksotisk i smagen, da der både er kokosmælk og ananas i. Kokosmælken giver en skøn og fyldig smag og ananasen giver en helt fantastisk sødme til retten. De forskellige grøntsager giver både smag og farve til karryretten og især de lækre sukkerærter er gode sprøde og rigtig gode.

Prøv også min opskrift på orientalsk kylling i karry eller kylling i karry med fersken.

piskeris Grullo

Eksotisk kylling i karry

4.75 fra 12 stemmer
Justér antalJustér antal: 3 personer
Forb. tid 45 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 500 g kyllingefilet
  • 2-3 tsk (reklamelink)karrypulver
  • 1 løg
  • 2 gulerødder
  • 1 bakke sukkerærter
  • 6 skiver ananas, fra dåse eller frisk
  • 2 snackpebre
  • 1 dåse (reklamelink)kokosmælk

Serveres med

  • (reklamelink)ris

Sådan gør du
 

  • Hak løget og skær kyllingefileterne i strimler.
  • Brænd karryen af i lidt olie i en wok, eller stor pande.
  • Brun løg og kylling i wokken.
  • Ananassen skæres i mindre stykker og tilsættes retten.
  • Gulerødderne skrælles, skæres i tynde strimler og tilsættes retten.
  • Tilsæt kokosmælken og lad retten koge lidt.
  • Snackpebrene skæres i strimler og tilsættes retten.
  • Tilsæt til sidst sukkerærterne i retten.
  • Server med kogte ris.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 252 kcal | Kulhydrater: 13 g | Protein: 37 g | Fedt: 5 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Eksotisk kylling i karry (1)Eksotisk kylling i karry (2)Eksotisk kylling i karry (3)Eksotisk kylling i karry (4)Eksotisk kylling i karry (6)

Af Louise Dam

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Nana skriver

    januar 08, 2019 at 9:27 am

    Det er virkelig en god opskrift og nem at lave 😀

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 09, 2019 at 1:45 pm

      Dejligt at høre :-)

      Svar
  2. Øjvind skriver

    februar 12, 2018 at 5:51 pm

    En rigtig lækker kylling ret, og man bestemmer jo selv, hvor stærk den skal være :)

    Svar
  3. Øjvind Møller Nielsen skriver

    januar 29, 2018 at 7:39 pm

    Er så begejstret for dine opskrifter, vi fik i aftes en 3-retters menu til 6 personer, og de var alle helt utrolig lækre og vellykkede. Du er en éner, og jeg glæder mig til at afprøve flere af dine spændende opskrifter :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 09, 2018 at 4:51 pm

      Hej Øjvind, hvor er det dog bare en dejlig besked at få. Dejligt du er glad for mine opskrifter :-) Hilsen Louise

      Svar
  4. Stine skriver

    september 24, 2017 at 11:56 am

    Er retten fryseegnet? :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 27, 2017 at 8:26 pm

      Ja, den kan sagtens fryses.

      Svar
  5. Anders skriver

    juli 22, 2017 at 2:48 am

    Okay lille opskrift - men...

    Hvorfor i alverdan skulle man dog bruge noget så elendigt og rædselsfulgt som Ananas fra dåse? Det er jo ikke ligefrem raket videnskab at skrælle en frisk Ananas og skære et par skiver af den.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 30, 2017 at 6:03 pm

      Og man er meget velkommen til at bruge frisk ananas:-)

      Svar
  6. Anne Mette skriver

    november 20, 2016 at 9:24 pm

    Min kæreste har altid påstået at han ikke er til kokosmælk, men i dag ville jeg alligevel prøve det. Jeg brugte din opskrift med lidt andre grøntsager, og vi var begge helt vilde med det. Jeg lovede ham aldrig at ændre i karry/kokosmælk forholdene :-) Tak for en dejlig overskuelig blog med masser af nemme retter.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 27, 2016 at 10:40 pm

      Skønt at høre Anne Mette! :-)

      Svar
  7. jeanette skriver

    april 28, 2016 at 4:14 pm

    min blev meget tynd i det så blev nød til at jævne den

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 28, 2016 at 8:49 pm

      Ja, det kan sagtens være tilfældet :-)

      Svar
  8. Niels skriver

    marts 04, 2016 at 7:39 pm

    Tak for en rigtig god opskrift - det blev særdeles velsmagende!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 05, 2016 at 12:25 pm

      Dejligt at høre :-)

      Svar
  9. Maja Jensen skriver

    marts 21, 2015 at 7:02 pm

    Smager rigtigt godt og dejlig nem at lave

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 23, 2015 at 10:11 pm

      Dejligt at høre :-)

      Svar
  10. Kim skriver

    oktober 06, 2014 at 10:40 pm

    Hej, det ser virkelig lækkert ud ☺

    Svar
  11. Bysarah.dk skriver

    oktober 06, 2014 at 3:25 pm

    Hvor ser det lækkert ud, det må jeg prøve at lave.
    Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud og måske følge den på bloglovin' her: http://www.bloglovin.com/blog/12823127
    // Sarah - bysarah.dk

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 09, 2014 at 2:44 pm

      Mange tak :-)

      Svar
  12. Louise skriver

    august 02, 2011 at 10:38 am

    Det lyder da bare skønt. Det smager også fantastisk, og så er det nemt at lave ;-)

    Svar
  13. K skriver

    juli 27, 2011 at 5:08 pm

    Det her er muligvis blevet min nye livret!

    Svar
  14. Louise skriver

    april 25, 2011 at 2:37 pm

    Mange tak for din kommentar. Altid dejligt at vide :-) Håber jeg kan blive ved med at leve op til det.

    Svar
  15. Anonymous skriver

    april 25, 2011 at 10:28 am

    Der er helt sikkert nogle der bruger din blog! Tit og ofte til inspiration, når der kommer gæster :)
    Tak for en fed og inspirerende side!

    Svar
  16. Louise skriver

    februar 21, 2011 at 2:01 pm

    Hej Sofie

    Mange tak for din søde kommentar. Det er så dejligt at vide der er nogle der kan bruge min blog. Det er helt iorden at du bruger opskrifterne på din blog. Du må gerne henvise til mig, men det er nu ikke et krav :-)

    Hilsen Louise

    Svar
  17. Sofie skriver

    februar 19, 2011 at 9:24 pm

    Hej Louise.
    Jeg er helt ny blogger, og faldt tilfældigvis over din blog for et par uger siden.
    Du har så mange gode opskrifter, og jeg er derfor blevet inspireret af flere af dine retter.
    Forleden lavede jeg pasta ala mexico, og min kæreste var vildt begejstret.
    Jeg håber at det er okay at jeg selv bruger et par af dem på min blog? Vil du gerne ha' at jeg henviser til din blog i forbindelse med det? :-)
    Tak for alle dine fantastiske opskrifter. Mums, mums! ;-)
    Mvh. Sofie

    Svar
4.75 from 12 votes (12 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.