
Denne kylling i karry ret smager helt fantastisk. Den er lidt eksotisk i smagen, da der både er kokosmælk og ananas i. Kokosmælken giver en skøn og fyldig smag og ananasen giver en helt fantastisk sødme til retten. De forskellige grøntsager giver både smag og farve til karryretten og især de lækre sukkerærter er gode sprøde og rigtig gode.
📖 Opskrift
Eksotisk kylling i karry
Ingredienser
- 500 g kyllingefilet
- 2-3 tsk karrypulver
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 1 bakke sukkerærter
- 6 skiver ananas, fra dåse eller frisk
- 2 snackpebre
- 1 dåse kokosmælk
Serveres med
Sådan gør du
- Hak løget og skær kyllingefileterne i strimler.
- Brænd karryen af i lidt olie i en wok, eller stor pande.
- Brun løg og kylling i wokken.
- Ananassen skæres i mindre stykker og tilsættes retten.
- Gulerødderne skrælles, skæres i tynde strimler og tilsættes retten.
- Tilsæt kokosmælken og lad retten koge lidt.
- Snackpebrene skæres i strimler og tilsættes retten.
- Tilsæt til sidst sukkerærterne i retten.
- Server med kogte ris.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Af Louise Dam
Skrevet af: Louise DamAnanas, Gulerødder, Karry, Kokosmælk, Kylling, Løg, Peberfrugt, Ris, Sukkerærter, sund mad, SundtKategori: Aftensmad, Fjerkræ, Nem mad
Nana
Det er virkelig en god opskrift og nem at lave 😀
Louise Dam
Dejligt at høre :-)
Øjvind
En rigtig lækker kylling ret, og man bestemmer jo selv, hvor stærk den skal være :)
Øjvind Møller Nielsen
Er så begejstret for dine opskrifter, vi fik i aftes en 3-retters menu til 6 personer, og de var alle helt utrolig lækre og vellykkede. Du er en éner, og jeg glæder mig til at afprøve flere af dine spændende opskrifter :)
Louise Dam
Hej Øjvind, hvor er det dog bare en dejlig besked at få. Dejligt du er glad for mine opskrifter :-) Hilsen Louise
Stine
Er retten fryseegnet? :-)
Louise Dam
Ja, den kan sagtens fryses.
Anders
Okay lille opskrift - men...
Hvorfor i alverdan skulle man dog bruge noget så elendigt og rædselsfulgt som Ananas fra dåse? Det er jo ikke ligefrem raket videnskab at skrælle en frisk Ananas og skære et par skiver af den.
Louise Dam
Og man er meget velkommen til at bruge frisk ananas:-)
Anne Mette
Min kæreste har altid påstået at han ikke er til kokosmælk, men i dag ville jeg alligevel prøve det. Jeg brugte din opskrift med lidt andre grøntsager, og vi var begge helt vilde med det. Jeg lovede ham aldrig at ændre i karry/kokosmælk forholdene :-) Tak for en dejlig overskuelig blog med masser af nemme retter.
Louise Dam
Skønt at høre Anne Mette! :-)
jeanette
min blev meget tynd i det så blev nød til at jævne den
Louise Dam
Ja, det kan sagtens være tilfældet :-)
Niels
Tak for en rigtig god opskrift - det blev særdeles velsmagende!
Louise Dam
Dejligt at høre :-)
Maja Jensen
Smager rigtigt godt og dejlig nem at lave
Louise Dam
Dejligt at høre :-)
Kim
Hej, det ser virkelig lækkert ud ☺
Bysarah.dk
Hvor ser det lækkert ud, det må jeg prøve at lave.
Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud og måske følge den på bloglovin' her: http://www.bloglovin.com/blog/12823127
// Sarah - bysarah.dk
Louise Dam
Mange tak :-)
Louise
Det lyder da bare skønt. Det smager også fantastisk, og så er det nemt at lave ;-)
K
Det her er muligvis blevet min nye livret!
Louise
Mange tak for din kommentar. Altid dejligt at vide :-) Håber jeg kan blive ved med at leve op til det.
Anonymous
Der er helt sikkert nogle der bruger din blog! Tit og ofte til inspiration, når der kommer gæster :)
Tak for en fed og inspirerende side!
Louise
Hej Sofie
Mange tak for din søde kommentar. Det er så dejligt at vide der er nogle der kan bruge min blog. Det er helt iorden at du bruger opskrifterne på din blog. Du må gerne henvise til mig, men det er nu ikke et krav :-)
Hilsen Louise
Sofie
Hej Louise.
Jeg er helt ny blogger, og faldt tilfældigvis over din blog for et par uger siden.
Du har så mange gode opskrifter, og jeg er derfor blevet inspireret af flere af dine retter.
Forleden lavede jeg pasta ala mexico, og min kæreste var vildt begejstret.
Jeg håber at det er okay at jeg selv bruger et par af dem på min blog? Vil du gerne ha' at jeg henviser til din blog i forbindelse med det? :-)
Tak for alle dine fantastiske opskrifter. Mums, mums! ;-)
Mvh. Sofie