• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Fjerkræ

    Eksotisk kylling i karry

    Udgivet: okt 6, 2014 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    ffded b

    Denne kylling i karry ret smager helt fantastisk. Den er lidt eksotisk i smagen, da der både er kokosmælk og ananas i. Kokosmælken giver en skøn og fyldig smag og ananasen giver en helt fantastisk sødme til retten. De forskellige grøntsager giver både smag og farve til karryretten og især de lækre sukkerærter er gode sprøde og rigtig gode.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Eksotisk kylling i karry

    Opskrift af Louise Dam
    3 personer
    Forb. tid 45 minutter min
    Samlet tid 45 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 500 g kyllingefilet
    • 2-3 tsk karrypulver
    • 1 løg
    • 2 gulerødder
    • 1 bakke sukkerærter
    • 6 skiver ananas, fra dåse eller frisk
    • 2 snackpebre
    • 1 dåse kokosmælk

    Serveres med

    • ris

    Sådan gør du
     

    • Hak løget og skær kyllingefileterne i strimler.
    • Brænd karryen af i lidt olie i en wok, eller stor pande.
    • Brun løg og kylling i wokken.
    • Ananassen skæres i mindre stykker og tilsættes retten.
    • Gulerødderne skrælles, skæres i tynde strimler og tilsættes retten.
    • Tilsæt kokosmælken og lad retten koge lidt.
    • Snackpebrene skæres i strimler og tilsættes retten.
    • Tilsæt til sidst sukkerærterne i retten.
    • Server med kogte ris.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 252 kcal | Kulhydrater: 13 g | Protein: 37 g | Fedt: 5 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.7 fra 10 stemmer
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Eksotisk kylling i karry (1)Eksotisk kylling i karry (2)Eksotisk kylling i karry (3)Eksotisk kylling i karry (4)Eksotisk kylling i karry (6)

    Af Louise Dam

     

    Skrevet af: Louise DamAnanas, Gulerødder, Karry, Kokosmælk, Kylling, Løg, Peberfrugt, Ris, Sukkerærter, sund mad, SundtKategori: Aftensmad, Fjerkræ, Nem mad

    Følg mig på Instagram

    « Stracciatella is
    Banankage med chokolade »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Nana

      januar 08, 2019 at 9:27 am

      Det er virkelig en god opskrift og nem at lave 😀

      Svar
      • Louise Dam

        januar 09, 2019 at 1:45 pm

        Dejligt at høre :-)

        Svar
    2. Øjvind

      februar 12, 2018 at 5:51 pm

      En rigtig lækker kylling ret, og man bestemmer jo selv, hvor stærk den skal være :)

      Svar
    3. Øjvind Møller Nielsen

      januar 29, 2018 at 7:39 pm

      Er så begejstret for dine opskrifter, vi fik i aftes en 3-retters menu til 6 personer, og de var alle helt utrolig lækre og vellykkede. Du er en éner, og jeg glæder mig til at afprøve flere af dine spændende opskrifter :)

      Svar
      • Louise Dam

        februar 09, 2018 at 4:51 pm

        Hej Øjvind, hvor er det dog bare en dejlig besked at få. Dejligt du er glad for mine opskrifter :-) Hilsen Louise

        Svar
    4. Stine

      september 24, 2017 at 11:56 am

      Er retten fryseegnet? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        september 27, 2017 at 8:26 pm

        Ja, den kan sagtens fryses.

        Svar
    5. Anders

      juli 22, 2017 at 2:48 am

      Okay lille opskrift - men...

      Hvorfor i alverdan skulle man dog bruge noget så elendigt og rædselsfulgt som Ananas fra dåse? Det er jo ikke ligefrem raket videnskab at skrælle en frisk Ananas og skære et par skiver af den.

      Svar
      • Louise Dam

        juli 30, 2017 at 6:03 pm

        Og man er meget velkommen til at bruge frisk ananas:-)

        Svar
    6. Anne Mette

      november 20, 2016 at 9:24 pm

      Min kæreste har altid påstået at han ikke er til kokosmælk, men i dag ville jeg alligevel prøve det. Jeg brugte din opskrift med lidt andre grøntsager, og vi var begge helt vilde med det. Jeg lovede ham aldrig at ændre i karry/kokosmælk forholdene :-) Tak for en dejlig overskuelig blog med masser af nemme retter.

      Svar
      • Louise Dam

        november 27, 2016 at 10:40 pm

        Skønt at høre Anne Mette! :-)

        Svar
    7. jeanette

      april 28, 2016 at 4:14 pm

      min blev meget tynd i det så blev nød til at jævne den

      Svar
      • Louise Dam

        april 28, 2016 at 8:49 pm

        Ja, det kan sagtens være tilfældet :-)

        Svar
    8. Niels

      marts 04, 2016 at 7:39 pm

      Tak for en rigtig god opskrift - det blev særdeles velsmagende!

      Svar
      • Louise Dam

        marts 05, 2016 at 12:25 pm

        Dejligt at høre :-)

        Svar
    9. Maja Jensen

      marts 21, 2015 at 7:02 pm

      Smager rigtigt godt og dejlig nem at lave

      Svar
      • Louise Dam

        marts 23, 2015 at 10:11 pm

        Dejligt at høre :-)

        Svar
    10. Kim

      oktober 06, 2014 at 10:40 pm

      Hej, det ser virkelig lækkert ud ☺

      Svar
    11. Bysarah.dk

      oktober 06, 2014 at 3:25 pm

      Hvor ser det lækkert ud, det må jeg prøve at lave.
      Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud og måske følge den på bloglovin' her: http://www.bloglovin.com/blog/12823127
      // Sarah - bysarah.dk

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 09, 2014 at 2:44 pm

        Mange tak :-)

        Svar
    12. Louise

      august 02, 2011 at 10:38 am

      Det lyder da bare skønt. Det smager også fantastisk, og så er det nemt at lave ;-)

      Svar
    13. K

      juli 27, 2011 at 5:08 pm

      Det her er muligvis blevet min nye livret!

      Svar
    14. Louise

      april 25, 2011 at 2:37 pm

      Mange tak for din kommentar. Altid dejligt at vide :-) Håber jeg kan blive ved med at leve op til det.

      Svar
    15. Anonymous

      april 25, 2011 at 10:28 am

      Der er helt sikkert nogle der bruger din blog! Tit og ofte til inspiration, når der kommer gæster :)
      Tak for en fed og inspirerende side!

      Svar
    16. Louise

      februar 21, 2011 at 2:01 pm

      Hej Sofie

      Mange tak for din søde kommentar. Det er så dejligt at vide der er nogle der kan bruge min blog. Det er helt iorden at du bruger opskrifterne på din blog. Du må gerne henvise til mig, men det er nu ikke et krav :-)

      Hilsen Louise

      Svar
    17. Sofie

      februar 19, 2011 at 9:24 pm

      Hej Louise.
      Jeg er helt ny blogger, og faldt tilfældigvis over din blog for et par uger siden.
      Du har så mange gode opskrifter, og jeg er derfor blevet inspireret af flere af dine retter.
      Forleden lavede jeg pasta ala mexico, og min kæreste var vildt begejstret.
      Jeg håber at det er okay at jeg selv bruger et par af dem på min blog? Vil du gerne ha' at jeg henviser til din blog i forbindelse med det? :-)
      Tak for alle dine fantastiske opskrifter. Mums, mums! ;-)
      Mvh. Sofie

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier
    • Sankt Hans baal
      Sankt Hans menu

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788