Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Kylling i karry med ferskner

Udgivet: 17. maj 2011 · Opdateret: 10. jan 2024

kyllingikarrymedferskner

Denne super lækre variant af kylling i karry er meget nem at lave og er en helt perfekt hverdagsret. Den smager rigtigt dejligt, og de søde ferskner passer helt perfekt sammen med karrysaucen. Retten er helt sikkert også meget børnevenlig, da den er meget mild i smagen. Men kan eventuelt tilsætte mere karry, hvis der skal skrues op for smagen.

Prøv også min anden opskrift på kylling i karry med æbler og ærter, eksotisk kylling i karry eller kylling i karry med mango.

piskeris Grullo

Kylling i karry med ferskner

4.50 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 3 personer
Forb. tid 25 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 store kyllingefileter
  • 2 tsk (reklamelink)karrypulver
  • 2 røde snack peberfrugt
  • 4 forårsløg
  • 1 stor dåse ferskner
  • 1 dl ferskensaft, fra dåsen
  • 1 lille dåse kokosmælk, 165 ml
  • 3 dl mælk
  • ½ (reklamelink)hønsebouillon
  • Maizenajævner
  • Salt

Tilbehør

  • Kogte ris

Sådan gør du
 

  • Skær ferskenerne i både og fordel dem i et ovnfast fad.
  • Skær kyllingen ud i strimler.
  • Brænd karryen af i lidt olie/margarine.
  • Brun kyllingen på panden.
  • Hæld ferskensaften, mælken og kokosmælken på panden og tilsæt også ½ terning hønsebouillon.
  • Jævn saucen lidt og lad den koge et par minutter.
  • Imens skæres peberfrugt og forårsløg ud og fordeles over ferskenerne.
  • Hæld saucen med kyllingen over i fadet og stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 20 minutter.
  • Server retten med kogte ris.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 287 kcal | Kulhydrater: 16 g | Protein: 37 g | Fedt: 8 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på hjemmelavet Kylling i karry med ferskner
Opskrift på hjemmelavet Kylling i karry med ferskner
Opskrift på hjemmelavet Kylling i karry med ferskner
Opskrift på hjemmelavet Kylling i karry med ferskner
Opskrift på hjemmelavet Kylling i karry med ferskner

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Heidi Madsen skriver

    august 18, 2024 at 5:33 pm

    5 stars
    Super lækker ret. Og meget nem at lave😊

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 22, 2024 at 11:19 am

      Dejligt at høre :-)

      Svar
  2. Hanne Nielsen skriver

    oktober 13, 2016 at 6:25 pm

    Lækker ret, men hvornår skal bouillon i retten?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 16, 2016 at 10:50 am

      Under punkt 5 - jeg retter det lige i opskriften :-)

      Svar
  3. Louise skriver

    maj 28, 2011 at 5:36 pm

    Mange tak Linette ;-)

    Svar
  4. Linette skriver

    maj 24, 2011 at 7:05 pm

    Virkelig lækker ret Louise!

    Svar
  5. Newyorkerbyheart skriver

    maj 17, 2011 at 10:38 pm

    Meget interessant med ferskner i retten :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    Svar
  6. Louise skriver

    maj 17, 2011 at 10:41 pm

    Jeg synes næsten alt frugt er godt sammen med karryretter. Det passer bare så godt sammen.

    Svar
4.50 from 2 votes (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.