
Denne super lækre variant af kylling i karry er meget nem at lave og er en helt perfekt hverdagsret. Den smager rigtigt dejligt, og de søde ferskner passer helt perfekt sammen med karrysaucen. Retten er helt sikkert også meget børnevenlig, da den er meget mild i smagen. Men kan eventuelt tilsætte mere karry, hvis der skal skrues op for smagen.
📖 Opskrift
Kylling i karry med ferskner
Ingredienser
- 2 store kyllingefileter
- 2 tsk karrypulver
- 2 røde snack peberfrugt
- 4 forårsløg
- 1 stor dåse ferskner
- 1 dl ferskensaft, fra dåsen
- 1 lille dåse kokosmælk, 165 ml
- 3 dl mælk
- ½ hønsebouillon
- Maizenajævner
- Salt
Tilbehør
- Kogte ris
Sådan gør du
- Skær ferskenerne i både og fordel dem i et ovnfast fad.
- Skær kyllingen ud i strimler.
- Brænd karryen af i lidt olie/margarine.
- Brun kyllingen på panden.
- Hæld ferskensaften, mælken og kokosmælken på panden og tilsæt også ½ terning hønsebouillon.
- Jævn saucen lidt og lad den koge et par minutter.
- Imens skæres peberfrugt og forårsløg ud og fordeles over ferskenerne.
- Hæld saucen med kyllingen over i fadet og stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 20 minutter.
- Server retten med kogte ris.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamKarry, Kokosmælk, KyllingKategori: Aftensmad, Fjerkræ
Hanne Nielsen
Lækker ret, men hvornår skal bouillon i retten?
Louise Dam
Under punkt 5 - jeg retter det lige i opskriften :-)
Louise
Mange tak Linette ;-)
Linette
Virkelig lækker ret Louise!
Newyorkerbyheart
Meget interessant med ferskner i retten :-)
Mange hilsner
Birthe
Louise
Jeg synes næsten alt frugt er godt sammen med karryretter. Det passer bare så godt sammen.