• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Fjerkræ

    Kylling i karry med ferskner

    Udgivet: maj 17, 2011 · Opdateret: maj 9, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    kyllingikarrymedferskner

    Denne super lækre variant af kylling i karry er meget nem at lave og er en helt perfekt hverdagsret. Den smager rigtigt dejligt, og de søde ferskner passer helt perfekt sammen med karrysaucen. Retten er helt sikkert også meget børnevenlig, da den er meget mild i smagen. Men kan eventuelt tilsætte mere karry, hvis der skal skrues op for smagen.

    ikon piskeris Chestnut

    Kylling i karry med ferskner

    3 personer
    Forb. tid 25 min
    Samlet tid 40 min

    Ingredienser

    • 2 store kyllingefileter
    • 2 tsk karrypulver
    • 2 røde snack peberfrugt
    • 4 forårsløg
    • 1 stor dåse ferskner
    • 1 dl ferskensaft fra dåsen
    • 1 lille dåse kokosmælk 165 ml
    • 3 dl mælk
    • ½ hønsebouillonterning
    • Maizenajævner
    • Salt

    Tilbehør

    • Kogte ris
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Skær ferskenerne i både og fordel dem i et ovnfast fad.
    • Skær kyllingen ud i strimler.
    • Brænd karryen af i lidt olie/margarine.
    • Brun kyllingen på panden.
    • Hæld ferskensaften, mælken og kokosmælken på panden og tilsæt også ½ terning hønsebouillon.
    • Jævn saucen lidt og lad den koge et par minutter.
    • Imens skæres peberfrugt og forårsløg ud og fordeles over ferskenerne.
    • Hæld saucen med kyllingen over i fadet og stil fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i cirka 20 minutter.
    • Server retten med kogte ris.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 287 kcal | Kulhydrater: 16 g | Protein: 37 g | Fedt: 8 g
    Bedøm denne opskrift:
    4 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på hjemmelavet Kylling i karry med ferskner
    Opskrift på hjemmelavet Kylling i karry med ferskner
    Opskrift på hjemmelavet Kylling i karry med ferskner
    Opskrift på hjemmelavet Kylling i karry med ferskner
    Opskrift på hjemmelavet Kylling i karry med ferskner

     

    Skrevet af: Louise DamKarry, Kokosmælk, KyllingKategori: Aftensmad, Fjerkræ

    Følg mig på Instagram
    « Flanksteak med ovnbagte kartofler og salat
    Hjemmelavet sushi - maki og uramaki »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Hanne Nielsen

      oktober 13, 2016 at 6:25 pm

      Lækker ret, men hvornår skal bouillon i retten?

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 16, 2016 at 10:50 am

        Under punkt 5 - jeg retter det lige i opskriften :-)

        Svar
    2. Louise

      maj 28, 2011 at 5:36 pm

      Mange tak Linette ;-)

      Svar
    3. Linette

      maj 24, 2011 at 7:05 pm

      Virkelig lækker ret Louise!

      Svar
    4. Newyorkerbyheart

      maj 17, 2011 at 10:38 pm

      Meget interessant med ferskner i retten :-)

      Mange hilsner
      Birthe

      Svar
    5. Louise

      maj 17, 2011 at 10:41 pm

      Jeg synes næsten alt frugt er godt sammen med karryretter. Det passer bare så godt sammen.

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Risotto med svampe, friske ærter og stegt torsk
    • Squashkage med ostecreme
    • Skinkesalat
    • Panini med kylling, pesto og mozzarella
    • Mojito
    • Sommer forret med varmrøget laks og rejer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    COPYRIGHT

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her