Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Fjerkræ

Kylling i karry med æbler og ærter

Udgivet: 3. maj 2012 · Opdateret: 7. maj 2021

 
Kylling i karry med aebler og aerter

Kylling i karry er nok en af mine yndlingsretter. Især om vinteren er det helt fantastisk. Her har jeg lavet en lidt anerledes version af den almindelige kylling i karry. Der er tilsat både pastinak, æbler og ærter i saucen. Pastinakkerne gør at den lige bliver lidt mere mættende og æblerne giver den en lækker sødme. Server saucen med bulgur eller ris.

piskeris Grullo

Kylling i karry med æbler og ærter

4 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 4 kyllingefileter, ca. 500 gram
  • Olie til stegning
  • salt og peber
  • 1 lille knold ingefær, 15-30 g
  • 1,5 spsk middelstærk karry
  • 2 til 3 pastinakker ca. 300 g
  • 2 æbler
  • 2 spsk (reklamelink)æbleeddike
  • 3 spsk (reklamelink)hvedemel
  • 5 dl grøntsags- eller hønsebouillon
  • 200 g ærter fra frost

Tilbehør

  • Bulgur eller ris

Sådan gør du
 

  • Brænd karryen af i olien, tilsæt så kyllingen i tern og brun den godt. Krydr med salt og peber. Skræl og riv ingefæren fint, og kom den i gryden.
  • Kom pastinakker i tern og æbler i både ned i gryden til kyllingen, og lad dem stege med i et par min. Hæld æbleeddike ved og lad det stege næsten væk. Drys mel ned i gryden, lad det stege med i 2-3 min., og hæld så bouillon på retten. Lad retten simre i 20 min., til kyllingen er mør – tilsæt de frosne ærter de sidste 3 min. af tilberedningstiden.

Server med den tilberedte bulgur eller ris. (følg anvisningen på pakken)

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 819 kcal | Kulhydrater: 68 g | Protein: 74 g | Fedt: 27 g
    Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
    Opskrift af Louise Dam
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Kylling i karry med æbler og ærter

     

     

    Kylling i karry med æbler og ærter

     

     

    Kylling i karry med æbler og ærter

     

     

    Kylling i karry med æbler og ærter

     

     

    Kylling i karry med æbler og ærter

     

     

    Kylling i karry med æbler og ærter

     

     

    Kylling i karry med æbler og ærter

     

     

    Kylling i karry med æbler og ærter

     

    Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

    Comments

    No Comments

    4 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Footer

    ↑ Til toppen


    Opskrifter

    Om Louises Madblog

    Opskriftsindeks

    Råvareindeks

    Samarbejde, reklame, annoncering

    Morgenmad

    Frokost

    Aftensmad

    Tilbehør

    Søde sager

    Cookie- og privatlivspolitik

    Kontakt


    COPYRIGHT
    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


    Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

    Vurdér opskriften

    Your vote:




    A rating is required
    A name is required
    An email is required

    Recipe Ratings without Comment

    Something went wrong. Please try again.