• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Fjerkræ

    Kylling i karry med æbler og ærter

    Udgivet: maj 3, 2012 · Opdateret: maj 7, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    Kylling i karry med aebler og aerter

    Kylling i karry er nok en af mine yndlingsretter. Især om vinteren er det helt fantastisk. Her har jeg lavet en lidt anerledes version af den almindelige kylling i karry. Der er tilsat både pastinak, æbler og ærter i saucen. Pastinakkerne gør at den lige bliver lidt mere mættende og æblerne giver den en lækker sødme. Server saucen med bulgur eller ris.

    ikon piskeris Chestnut

    Kylling i karry med æbler og ærter

    4 personer
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 1 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 4 kyllingefileter ca. 500 gram
    • Olie til stegning
    • salt og peber
    • 1 lille knold ingefær 15-30 g
    • 1,5 spsk middelstærk karry
    • 2 til 3 pastinakker ca. 300 g
    • 2 æbler
    • 2 spsk æbleeddike
    • 3 spsk hvedemel
    • 5 dl grøntsags- eller hønsebouillon
    • 200 g ærter fra frost

    Tilbehør

    • Bulgur eller ris

    Sådan gør du
     

    • Brænd karryen af i olien, tilsæt så kyllingen i tern og brun den godt. Krydr med salt og peber. Skræl og riv ingefæren fint, og kom den i gryden.
    • Kom pastinakker i tern og æbler i både ned i gryden til kyllingen, og lad dem stege med i et par min. Hæld æbleeddike ved og lad det stege næsten væk. Drys mel ned i gryden, lad det stege med i 2-3 min., og hæld så bouillon på retten. Lad retten simre i 20 min., til kyllingen er mør – tilsæt de frosne ærter de sidste 3 min. af tilberedningstiden.

    Server med den tilberedte bulgur eller ris. (følg anvisningen på pakken)

      Dine egne noter

      Klik her for at tilføje dine egne noter

      Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

      Servering: 1 person | Kalorier: 819 kcal | Kulhydrater: 68 g | Protein: 74 g | Fedt: 27 g
      Bedøm denne opskrift:
      4 fra 1 stemme
      Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
      Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
      Kylling i karry med æbler og ærter

       

       

      Kylling i karry med æbler og ærter

       

       

      Kylling i karry med æbler og ærter

       

       

      Kylling i karry med æbler og ærter

       

       

      Kylling i karry med æbler og ærter

       

       

      Kylling i karry med æbler og ærter

       

       

      Kylling i karry med æbler og ærter

       

       

      Kylling i karry med æbler og ærter

       

      Skrevet af: Louise DamKarry, KyllingKategori: Aftensmad, Fjerkræ

      Følg mig på Instagram

      « Æggeruller med røget laks og avokado
      Langtidshævede grove flutes »

      Læserinteraktioner

      Skriv et svar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Vurdering af opskriften




      Primær Sidebar

      Louise

      Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

      Mere om mig →

      NYE OPSKRIFTER

      • Øllebrødsboller
      • Rosenkål i airfryer
      • Pistacieis
      • Øllebrød
      • Saltmandler i airfryer
      • Oksemørbrad sous vide

      POPULÆRE OPSKRIFTER

      • Gulerodskage med ostecreme
      • Syltede rødløg
      • Bananpandekager
      • Indisk dahl
      • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      • Bagekartofler

      Tilmelding til mit nyhedsbrev

      Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

      Footer

      Copyright

      Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

      For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

      Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

      Footer

      ↑ Til toppen


      Om

      Råvareindeks

      Kontakt

      Privatlivspolitik


      Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

      X
      Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
      Køb airfryer her