• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Orientalsk kylling i karry med mandler og mandariner

    Udgivet: okt 12, 2010 · Opdateret: jan 31, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    ad b

    Jeg elsker kylling i karry, det er nok én af mine yndlingsretter. Især kylling i karry med en masse topping også kaldet ristaffel. Men denne her lækre orientalske kylling i karry med mandler og mandariner er altså heller ikke værst. Det er specielt lækkert med de smuttede mandler og de søde mandariner i retten.

    ikon piskeris Chestnut

    Orientalsk kylling i karry med mandler og mandariner

    4 personer
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 1 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 100 g smuttede mandler
    • 2 dl grønsagsbouillon
    • 1 spsk karrypulver
    • 1 løg finthakket
    • 3-4 fed hvidløg hakket
    • lidt smør eller olie til stegning
    • 4 kyllingfileter
    • 1 lille dåse kokosmælk
    • 1 lille dåse ananas
    • 100 g kokosmel
    • Lidt friskrevet ingefær
    • Salt og friskkværnet peber
    • Citronsaft
    • 1 dåse mandariner
    • 500 ml fromage frais/creme fraiche
    • Kogte ris

    Sådan gør du
     

    • Smut mandlerne - brug eventuelt min guide til at smutte mandler.
    • Kog vand til bouillon.
    • Kom en bouillonterning i vandet efter pakkens anvisning.
    • Hak løg og hvidløg fint.
    • Kom smør/olie i en tykbundet gryde og brun/svits karryen af deri.
    • Tilsæt løg og hvidløg og lad det bruse af i smørret.
    • Skær kyllingefileterne i strimler.
    • Kom kyllingstrimlerne i gryden og steg dem i karryen.
    • Tilsæt kokosmælk, bouillon, ananas, kokosmel, mandler og riv ingefæren ned i gryden.
    • Smag til med salt, peber og citronsaft.
    • Lad retten simre under låg i cirka 30 minutter
    • Imens retten simrer koger du risene efter pakkens anvisning.
    • Lige inden servering kogens retten godt i gennem og fromage frais/creme fraiche og mandariner tilsættes.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet her

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 931 kcal | Kulhydrater: 47 g | Protein: 64 g | Fedt: 53 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Orientalsk kylling med mandler og mandariner (2)Orientalsk kylling med mandler og mandariner (5)Orientalsk kylling med mandler og mandariner (6)

     

    Skrevet af: Louise DamAnanas, Creme fraiche, Hvidløg, Ingefær, Karry, Kokosmælk, Kokosmel, Kylling, Løg, Mandler, RisKategori: Aftensmad, Fjerkræ

    Følg mig på Instagram
    « Avokado med rejer
    Sarah Bernhardt kager »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Louise

      november 04, 2010 at 9:13 pm

      Jeg synes også den var rigtig god :-)

      Svar
    2. Janne

      november 04, 2010 at 7:06 pm

      Mmm det smagte virkelig godt. Har nu lavet den to gange :D

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hårdkogte æg
    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her