Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Indisk mad

Orientalsk kylling i karry med mandler og mandariner

Udgivet: 12. okt 2010 · Opdateret: 31. jan 2024

ad b

Jeg elsker kylling i karry, det er nok én af mine yndlingsretter. Især kylling i karry med en masse topping også kaldet ristaffel. Men denne her lækre orientalske kylling i karry med mandler og mandariner er altså heller ikke værst. Det er specielt lækkert med de smuttede mandler og de søde mandariner i retten. Prøv også min opskrift på Indisk kyllingefilet med champignon og ris.

piskeris Grullo

Orientalsk kylling i karry med mandler og mandariner

4 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 100 g smuttede mandler
  • 2 dl grønsagsbouillon
  • 1 spsk (reklamelink)karrypulver
  • 1 løg, finthakket
  • 3-4 fed hvidløg, hakket
  • lidt smør eller olie til stegning
  • 4 kyllingfileter
  • 1 lille dåse kokosmælk
  • 1 lille dåse ananas
  • 100 g (reklamelink)kokosmel
  • Lidt friskrevet ingefær
  • Salt og friskkværnet peber
  • Citronsaft
  • 1 dåse mandariner
  • 500 ml fromage frais/creme fraiche
  • Kogte ris

Sådan gør du
 

  • Smut mandlerne - brug eventuelt min guide til at smutte mandler.
  • Kog vand til bouillon.
  • Kom en bouillonterning i vandet efter pakkens anvisning.
  • Hak løg og hvidløg fint.
  • Kom smør/olie i en tykbundet gryde og brun/svits karryen af deri.
  • Tilsæt løg og hvidløg og lad det bruse af i smørret.
  • Skær kyllingefileterne i strimler.
  • Kom kyllingstrimlerne i gryden og steg dem i karryen.
  • Tilsæt kokosmælk, bouillon, ananas, kokosmel, mandler og riv ingefæren ned i gryden.
  • Smag til med salt, peber og citronsaft.
  • Lad retten simre under låg i cirka 30 minutter
  • Imens retten simrer koger du risene efter pakkens anvisning.
  • Lige inden servering kogens retten godt i gennem og fromage frais/creme fraiche og mandariner tilsættes.

Noter

Opskriften er fundet her

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 931 kcal | Kulhydrater: 47 g | Protein: 64 g | Fedt: 53 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Orientalsk kylling med mandler og mandariner (2)Orientalsk kylling med mandler og mandariner (5)Orientalsk kylling med mandler og mandariner (6)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Louise skriver

    november 04, 2010 at 9:13 pm

    Jeg synes også den var rigtig god :-)

    Svar
  2. Janne skriver

    november 04, 2010 at 7:06 pm

    Mmm det smagte virkelig godt. Har nu lavet den to gange :D

    Svar
4 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.