Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter

Hvidløg

Hvidløg er en form for løg. Det er en plante, som rigtig mange bruger som en smagsgiver i deres mad. Det er faktisk blevet meget populært at putte et fed eller to i maden for at give lidt ekstra smag.

Det er også meget udbredt i indisk mad, at man bruger hvidløg for at krydre sin mad. Du kan eksempelvis lave naanbrød med hvidløg på. Der presser man det ned i smeltet smør, og så bliver det penslet på for at give en god smag.

Du skal opbevare det ved stuetemperatur og ikke i køleskabet. Hvis det har ligget der for længe, kan du opleve, at løget slår rødder. Der er det desværre blevet for gammelt, hvis det også er blevet grønt inden i.

  • Linselasagne
  • Vegetarisk one pot pasta
  • Cashew chicken
  • Forårsruller i airfryer
  • Rødvinsbraiserede svinekæber
  • Bruschetta
  • Pasta med græskar
  • Pad thai med rejer
  • Chili con Carne
  • Barbecue marinade
  • Butter Chicken
  • Tzatziki
  • Chicken Korma
  • Chicken tikka masala
  • Baba ganoush
  • Sprøde avokadoruller med cashewdip (Avocado Egg Rolls fra The Cheesecake Factory)
  • Græskarsuppe med hokkaido
  • Naanbrød med hvidløg
  • Osso buco i gryde med kartoffelmos
  • Falafel
  • Tomatsuppe
  • Karrykål med oksekød
  • Vegetar pastaret med asparges og bagte grøntsager
  • Indisk dahl
  • Pasta alla Gin med grillet citron
  • Hvidløgssmør med persille
  • Grøntsagsfrikadeller med grønne bønner
  • Vegetarisk pastaret med citron og squash serveret med pære-rucolasalat
  • Squashfrikadeller (vegetariske frikadeller)
  • Hjemmelavet guacamole
  • Massaman curry (Massaman gai)
  • Lammekrone
  • Gullash
  • Grillet squash med olivenolie og hvidløg
  • Confit de Canard - confiterede andelår - pulled duck
  • Blomkålssauce
  • Knuste kartofler med hvidløg, rosmarin og parmesan
  • Paella med kylling og rejer
  • Rødbedehummus
  • Vegetarisk svampebourguignon
  • Oksehaler i rødvin med kartoffelmos og sprøde rodfrugter
  • Sprøde forårsruller med kylling

Navigation til indlæg

1 2 Næste side
Louise

Jeg hedder Louise, jeg er 36 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 900 opskrifter på siden.

Mere om mig →

NYE OPSKRIFTER

  • Æggekage
    Æggekage med bacon på pande

  • Cookies med smarties ()
    Cookies med smarties og chokolade

  • Tranebærsauce ()
    Tranebærsauce

  • Risengrødsboller ()
    Risengrødsboller

  • Hindbærcoulis ()
    Hindbærcoulis

  • Æblesnurrer med kanel ()
    Æblesnurrer med kanel

POPULÆRE OPSKRIFTER

  • Flaeskesteg i airfryer
    Flæskesteg i airfryer

  • Kartoffel porre suppe
    Kartoffel porre suppe

  • Dahl opskrift
    Indisk dahl

  • Saltmandler

  • Bagekartofler opskrift
    Bagekartofler

  • PANANG Curry MED KYLLING PANANG GAI panang curry
    Panang karry med kylling (Panang Gai)

Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required