• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Ingredienser - oversigt over opskrifter
  • Rejser
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Tilbehør » Hvidløgssmør med persille

    Hvidløgssmør med persille

    Hjemmelavet hvidloegssmoer med persille - nem opskrift på kryddersmør

    Smør er godt - men hjemmelavet hvidløgssmør med persille er endnu bedre! Sådan en lækker kryddersmør kan virkelig pifte et madbrød op til grillmaden, eller den kan fyldes i de bagte kartofler så det giver ekstra smag til kartoflen. En hjemmelavet kryddersmør kan også bruges ovenpå en lækker bøf - det giver også en dejlig smag til kødet.

    Sådan en lækker hvidløgssmør kan laves virkelig hurtigt og nemt. Du skal kun bruge 3 ingredienser. Det er smør, hvidløg og persille. Bland det hele sammen og du har din færdige hvidløgssmør med persille.

    Læs også: Hjemmekværnet smør | Bagekartofler | Flettede flutes med solsikkekerner

    Du kan selv regulere mængden af både hvidløg og persille så det passer til din smag. Jeg synes denne her mængde passer godt, men det kan jo nemt justeres.

    Hvis du ønsker at lave smørret helt fra bunden. Altså med hjemmekærnet smør. Så har jeg også en opskrift på hvordan du kærner dit eget smør.

    Hvidloegssmoer med persille
    Gem på Pinterest Udskriv

    Hvidløgssmør med persille

    No ratings yet
    Forfatter: Louise Dam
    Den bedste kryddersmør med smag af hvidløg og persille. Perfekt til f.eks. bagte kartofler.
    Antal: 100 g
    Ret: Tilbehør
    Køkken: Dansk
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 5 t
    Tilb. tid 5 t
    Samlet tid 10 t
    undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 100 g. smør gerne blødt
    • 2 fed hvidløg
    • 1 håndfuld persille

    Sådan gør du
     

    • Pres hvidløgsfeddene med en hvidløgspresser og bland med det bløde smør i en skål.
      TIP! Hvis du ikke har fået taget smørret ud af køleskabet bruger du blot hænderne til at ælte smørret med, så skal det nok blive blødt.
    • Hak persillen fint - jeg bruger ofte en saks og klipper det ned i en kop. Det er så nemt!
    • Bland også den hakkede persille med den bløde smør.
    • Nu kan du enten bare sætte skålen på køl til smørret skal bruges, eller du kan lægge det i et stykke bagepapir og rulle det til en tyk pølse. Så lægges smørret på køl og der kan skære skiver af det når det er blevet helt koldt.

    Noter

    Afhængig af hvor salt dit smør er, så kan du også tilsætte lidt salt til dit smør. Smag dig frem.
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Spørgsmål og svar til opskriften på hvidløgssmør

    Kan man lave det uden persille?

    Ja, du kan godt undlade persillen og blot lave en ren hvidløgssmør. Du kan også bruge andre urter til din kryddersmør.

    Hvor længe kan hjemmelavet hvidløgssmør holde?

    Det er svært at sige helt præcist. Men det burde kunne holde 2-3 uger på køl og længere i fryseren.

    • Persille
    • Persille klippes
    • Kryddersmør Persillesmør hvidløgssmør
    • Kryddersmør
    • Kryddersmør hvidløgssmør med persille
    Følg mig på Instagram
    Print Friendly, PDF & Email
    Previous Post: « Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme
    Next Post: Pasta alla Gin med grillet citron »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primær Sidebar

    Nye opskrifter

    Måltidssalat med laks

    Poke Bowl med laks

    Gordon Lemon Gin Pasta

    Pasta alla Gin med grillet citron

    Hvidloegssmoer med persille

    Hvidløgssmør med persille

    Opskrift på blaabaermuffins med marcipan hvid chokolade og floedeostecreme.jpg

    Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme

    Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbaerskum

    Vandbakkelser med vaniljecreme og hindbærskum

    Opbevaring af mel gryn og kerner opbevaringsboetter sistema bake it melmøl

    Opbevaring af mel, gryn og kerner

    Jeg hedder Louise, jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Læs mere…

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat. Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her