• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden

    Hvidløgssmør med persille

    Udgivet: mar 11, 2021 · Opdateret: maj 25, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Hjemmelavet hvidloegssmoer med persille - nem opskrift på kryddersmør

    Smør er godt - men hjemmelavet hvidløgssmør med persille er endnu bedre! Sådan en lækker kryddersmør kan virkelig pifte et madbrød op til grillmaden, eller den kan fyldes i de bagte kartofler så det giver ekstra smag til kartoflen. En hjemmelavet kryddersmør kan også bruges ovenpå en lækker bøf - det giver også en dejlig smag til kødet.

    Sådan en lækker hvidløgssmør kan laves virkelig hurtigt og nemt. Du skal kun bruge 3 ingredienser. Det er smør, hvidløg og persille. Bland det hele sammen og du har din færdige hvidløgssmør med persille.

    Læs også: Hjemmekværnet smør | Bagekartofler | Flettede flutes med solsikkekerner

    Du kan selv regulere mængden af både hvidløg og persille så det passer til din smag. Jeg synes denne her mængde passer godt, men det kan jo nemt justeres.

    Hvis du ønsker at lave smørret helt fra bunden. Altså med hjemmekærnet smør. Så har jeg også en opskrift på hvordan du kærner dit eget smør.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Hvidløgssmør med persille

    100 g
    Holdbarhed: 1-2 uger
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 5 min
    Tilb. tid 5 min
    Samlet tid 10 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 100 g. smør gerne blødt
    • 2 fed hvidløg
    • 1 håndfuld persille

    Sådan gør du
     

    • TIP! Hvis du har en foodprocessor kan du blot tage eller ingredienserne og komme dem i food processoren og køre indtil det er blevet arbejdet til en lækker kryddersmør. Ellers følger du de næste trin i opskriften.
    • Pres hvidløgsfeddene med en hvidløgspresser og bland med det bløde smør i en skål.
      TIP! Hvis du ikke har fået taget smørret ud af køleskabet bruger du blot hænderne til at ælte smørret med, så skal det nok blive blødt.
    • Hak persillen fint - jeg bruger ofte en saks og klipper det ned i en kop. Det er så nemt!
    • Bland også den hakkede persille med den bløde smør.
    • Nu kan du enten bare sætte skålen på køl til smørret skal bruges, eller du kan lægge det i et stykke bagepapir og rulle det til en tyk pølse. Så lægges smørret på køl og der kan skære skiver af det når det er blevet helt koldt.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Afhængig af hvor salt dit smør er, så kan du også tilsætte lidt salt til dit smør. Smag dig frem.
    Du kan opbevare kryddersmørret i fryseren i et par måneder.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 g | Kalorier: 7 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.7 fra 6 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Spørgsmål og svar til opskriften på hvidløgssmør

    Kan man lave det uden persille?

    Ja, du kan godt undlade persillen og blot lave en ren hvidløgssmør. Du kan også bruge andre urter til din kryddersmør.

    Hvor længe kan hjemmelavet hvidløgssmør holde?

    Det er svært at sige helt præcist. Men det burde kunne holde 2-3 uger på køl og længere i fryseren.

    • Persille
    • Persille klippes
    • Kryddersmør Persillesmør hvidløgssmør
    • Kryddersmør
    • Kryddersmør hvidløgssmør med persille
    Følg mig på Instagram
    « Blåbærmuffins med marcipan, hvid chokolade og flødeostecreme
    Pasta alla Gin med grillet citron »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. mishell

      september 23, 2021 at 12:56 pm

      5 stars
      Overskuelig og let forståelig opskrift:-)

      Svar
      • Louise Dam

        september 27, 2021 at 3:24 pm

        Super dejligt at høre :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her