
Opskrift på Tzatziki
4 personer
Forberedelsestid: 20 min
Samlet tid: 12 timer
Ingredienser
2 agurker
500 g græsk yoghurt (10 %)
3 fed hvidløg, presset
1 spsk olivenolie
½ spsk citronsaft
1 tsk salt
1. Skyl agurkerne og halver dem. Med en ske fjernes den bløde midte.
2. Riv agurken på den grove side af rivejernet.
3. Klem så meget saft ud af agurkerne som muligt - læg dem evt. i en si og hæld salt over og lad dem stå og dryppe af.
4. Bland nu alle ingredienserne sammen i en skål.
5. Sæt tzatzikien i køleskabet - helst til næste dag.
6. Inden serveringen smager du den lige til - tilsæt mere hvidløg, citron eller salt efter behov.
Jeg har taget udgangspunkt i Janes opskrift på Madbanditten.dk.








Skrevet af: Louise DamAgurk, Citronsaft, Græsk yoghurt, Hvidløg, Olivenolie, SaltKategori: Forår, Påskefrokost, Saucer & dressinger, Tilbehør
Skriv et svar