• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Kyllingefrikadeller med feta og græskarkerner og ovnbagt kartoffelmos med hasselnødder

    Udgivet: sep 15, 2011 · Opdateret: aug 26, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Kyllingefrikadeller
    kyllingefrikadellermedfetaoggr c askarkernerogovnbagtkartoffelmosmedhasseln c bdder

    Kyllingefrikadeller med feta og græskarkerner og ovnbagt kartoffelmos med hasselnødder

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    4 personer
    Udskriv

    Ingredienser

    KYLLINGEFRIKADELLER

    • 400 g hakket kylling
    • 2 fed hvidløg presset
    • 2 gulerødder revet
    • 1½ spsk græskarkerner
    • 1½ spsk solsikkefrø
    • salt friskkværnet peber
    • 150 g feta let smuldret
    • olie til stegning

    Ovnbagt kartoffelmos med hasselnødder

    • 600 g kartoffel
    • 50 g hasselnødder
    • 1 dl mælk
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    KYLLINGEFRIKADELLER

    • Rør det hakkede kyllingekød sammen med alle ingredienserne, krydr med salt og friskkværnet peber. Form til frikadeller og steg dem i lidt olie på en pande, til de er gennemstegte, ca. 8-10 minutter på hver side (alt efter størrelse).

    Ovnbagt kartoffelmos med hasselnødder

    • Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog kartoflerne i usaltet vand til de er møre (ca. 20 min.). Hæld vandet fra kartoflerne og hæld dem over i en skål. Hæld mælken i lidt ad gangen, samtidig med du pisker med en elpisker. Smag til med salt og evt. peber. Hak hasselnødderne groft og bland dem i mosen. Fyld 4 ramekiner (eller lignende) med mosen og sæt dem i ovnen i ca. 10 min., eller til de begynder at blive lidt lysebrune.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Jeg serverede kyllingefrikadellerne med nedenstående ovnbagte kartoffelmos og nybagt naanbrød.
    Fundet hos Newyorkerbyheart.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1
    person
    | Kalorier: 511 kcal | Kulhydrater: 37 g | Protein: 35 g | Fedt: 26 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    « Grove pizzasnegle med skinke og ost
    Morgenmad med fromage frais, hindbær og en masse andet lækkert »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Louise

      september 18, 2011 at 9:04 am

      Hej Julie, tak skal du have. Det er da bare med at få dem lavet når du har noget feta. De smager super godt!

      Tak Kim :-)

      Svar
    2. Kim

      september 17, 2011 at 5:25 pm

      Hej, jeg har smagt disse frikadeller og de er super gode :-) Kan klart anbefales

      Svar
    3. Julie

      september 16, 2011 at 9:43 am

      Ser super lækkert ud - skal helt sikkert afprøves :)
      Især når jeg pt. har feta i køleskabet!

      http://itsmypassions.blogspot.com

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her