Kyllingefrikadeller med feta og græskarkerner og ovnbagt kartoffelmos med hasselnødder

Kyllingefrikadeller
ikon piskeris Chestnut

Kyllingefrikadeller med feta og græskarkerner og ovnbagt kartoffelmos med hasselnødder

4 personer

Ingredienser

KYLLINGEFRIKADELLER

  • 400 g hakket kylling
  • 2 fed hvidløg presset
  • 2 gulerødder revet
  • spsk græskarkerner
  • spsk solsikkefrø
  • salt friskkværnet peber
  • 150 g feta let smuldret
  • olie til stegning

Ovnbagt kartoffelmos med hasselnødder

  • 600 g kartoffel
  • 50 g hasselnødder
  • 1 dl mælk

Sådan gør du
 

KYLLINGEFRIKADELLER

  • Rør det hakkede kyllingekød sammen med alle ingredienserne, krydr med salt og friskkværnet peber. Form til frikadeller og steg dem i lidt olie på en pande, til de er gennemstegte, ca. 8-10 minutter på hver side (alt efter størrelse).

Ovnbagt kartoffelmos med hasselnødder

  • Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog kartoflerne i usaltet vand til de er møre (ca. 20 min.). Hæld vandet fra kartoflerne og hæld dem over i en skål. Hæld mælken i lidt ad gangen, samtidig med du pisker med en elpisker. Smag til med salt og evt. peber. Hak hasselnødderne groft og bland dem i mosen. Fyld 4 ramekiner (eller lignende) med mosen og sæt dem i ovnen i ca. 10 min., eller til de begynder at blive lidt lysebrune.

Dine egne noter

Noter

Jeg serverede kyllingefrikadellerne med nedenstående ovnbagte kartoffelmos og nybagt naanbrød.
Fundet hos Newyorkerbyheart.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 511 kcal | Kulhydrater: 37 g | Protein: 35 g | Fedt: 26 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften