Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Kyllingefrikadeller med feta og græskarkerner og ovnbagt kartoffelmos med hasselnødder

Udgivet: 15. sep 2011 · Opdateret: 26. aug 2021

Kyllingefrikadeller
piskeris Grullo

Kyllingefrikadeller med feta og græskarkerner og ovnbagt kartoffelmos med hasselnødder

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 4 personer
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

KYLLINGEFRIKADELLER

  • 400 g hakket kylling
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 2 gulerødder, revet
  • 1½ spsk (reklamelink)græskarkerner
  • 1½ spsk (reklamelink)solsikkekerner
  • salt, friskkværnet peber
  • 150 g feta, let smuldret
  • olie til stegning

Ovnbagt kartoffelmos med hasselnødder

  • 600 g kartoffel
  • 50 g (reklamelink)hasselnødder
  • 1 dl mælk

Sådan gør du
 

KYLLINGEFRIKADELLER

  • Rør det hakkede kyllingekød sammen med alle ingredienserne, krydr med salt og friskkværnet peber. Form til frikadeller og steg dem i lidt olie på en pande, til de er gennemstegte, ca. 8-10 minutter på hver side (alt efter størrelse).

Ovnbagt kartoffelmos med hasselnødder

  • Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog kartoflerne i usaltet vand til de er møre (ca. 20 min.). Hæld vandet fra kartoflerne og hæld dem over i en skål. Hæld mælken i lidt ad gangen, samtidig med du pisker med en elpisker. Smag til med salt og evt. peber. Hak hasselnødderne groft og bland dem i mosen. Fyld 4 ramekiner (eller lignende) med mosen og sæt dem i ovnen i ca. 10 min., eller til de begynder at blive lidt lysebrune.

Noter

Jeg serverede kyllingefrikadellerne med nedenstående ovnbagte kartoffelmos og nybagt naanbrød.
Fundet hos Newyorkerbyheart.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 511 kcal | Kulhydrater: 37 g | Protein: 35 g | Fedt: 26 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Kommentarer

  1. Louise skriver

    september 18, 2011 at 9:04 am

    Hej Julie, tak skal du have. Det er da bare med at få dem lavet når du har noget feta. De smager super godt!

    Tak Kim :-)

    Svar
  2. Kim skriver

    september 17, 2011 at 5:25 pm

    Hej, jeg har smagt disse frikadeller og de er super gode :-) Kan klart anbefales

    Svar
  3. Julie skriver

    september 16, 2011 at 9:43 am

    Ser super lækkert ud - skal helt sikkert afprøves :)
    Især når jeg pt. har feta i køleskabet!

    http://itsmypassions.blogspot.com

    Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.