
Hokkaido græskarsuppe
4 personer
Forberedelsestid: 1 time
Ingredienser
1 stort hokkaido græskar på cirka 2 kg
2 løg
2 fed hvidløg
½ rød chili med kerner
1 tsk stødt ingefær
1 tsk garam masala
1 liter grøntsagsbouillon
200 g flødeost
Salt og peber
Lidt citronsaft
Olie til stegning
Serveres med:
Creme fraiche
1. Skræl dit græskar enten med en skarp kniv eller en kartoffelskræller. Skær græskarret i i tern.
2. Skræl løgene og skær dem i grove stykker.
3. Pres hvidløgsfedene eller hak dem.
4. Hak chilien.
5. Opvarm lidt olie i en gryde. Svits løg, hvidløg, chili og græskar i olien.
6. Tilsæt krydderierne og svits det hele i et minuts tid.
7. Hæld bouillon i gryden og kog det hele op.
8. Lad det småsimre i 20-30 minutter eller til græskarret er helt mørt.
9. Med en stavblender blender du det hele til en jævn suppe.
10.Tilsæt flødeost, salt, peber og citronsaft. Blend suppen lidt mere indtil den får den ønskede konsistens.
11.Server suppen toppet med lidt creme fraicen, og eventuelt lidt græskarkerner ristet på panden med salt og chilipulver.








Skrevet af: Louise DamChili, Flødeost, Græskar, HokkaidoKategori: Efterår, Glutenfri, Suppe, Vegetarretter, Vinter
Skriv et svar