• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden

    Brødcroutoner

    Udgivet: feb 1, 2015 · Opdateret: maj 1, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    fed b

    Det er super nemt at lave sine egne hjemmelavede croutoner til salaten eller suppen. Det kræver kun 3-4 ingredienser og man kan nemt bruge noget franskbrød, som er gået hen og blevet en smule tørt og kedeligt.

    Det pepper virkelig salaten op med hjemmelavede brødcroutoner. Man kan jo variere smagen ved at tilsætte forskellige krydderier til sine croutoner. Her har jeg brugt timian. Man kan også variere ved at bruge forskelligt brød. Man kan f.eks. både bruge rugbrød og franskbrød til sine croutoner.

    ikon piskeris Chestnut

    Brødcroutoner

    4 personer
    Forb. tid 20 min
    Samlet tid 20 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 franskbrød/cirka 10 skiver - brødet må gerne være blevet lidt tørt det betyder ikke noget for smagen.
    • 6 spsk olivenolie
    • 1 spsk tørret timian
    • Salt og peber

    Sådan gør du
     

    • Fjern skorpen fra brødet og skær det ud i tern.
    • Hæld alle brødstykkerne ned i en skål.
    • Fordel olivenolie, salt, peber og timian ovenpå brødstykkerne og vend det hele godt rundt. Hvis der er for mange tørre pletter uden olie så giv dem lidt ekstra.
    • Fordel croutonerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader i cirka 8-10 minutter, eller indtil de er blevet sprøde.
    • Lad croutonerne køle lidt af inden du drysser dem over en lækker salat eller suppe. Dem du ikke skal bruge med det samme kan opbevares i en lufttæt bøtte i mindst 14 dage.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 375 kcal | Kulhydrater: 35 g | Protein: 7 g | Fedt: 23 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    BrødcroutonerBrødcroutonerBrødcroutonerBrødcroutonerBrødcroutonerBrødcroutoner

     

    Skrevet af: Louise DamKategori: Forret til nytår, Hovedret til nytår, Nytår, Salater som tilbehør til aftensmad, Tilbehør til aftensmaden

    Følg mig på Instagram
    « Pariserbøf
    Pastasalat med pesto »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Kirsten

      marts 14, 2019 at 12:55 pm

      Tak for opskriften, Louise. Jeg har lige fået en masse godt brød gennem "Too good to go" app'en, og jeg kan ikke nå at spise det hele, inden det vil mugne. Dette er en oplagt mulighed for at få lidt crunch i suppen eller salaten.

      Svar
      • Louise Dam

        marts 14, 2019 at 1:48 pm

        Ja, det er jo helt perfekt at bruge noget af brødet til det :-)

        Svar
    2. Chris

      februar 02, 2015 at 10:15 am

      Simpel opskrift, men ret lækkert ☺

      Svar
      • Louise Dam

        februar 02, 2015 at 7:30 pm

        Mange tak :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hårdkogte æg
    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her