• Gå direkte til primær navigation
  • Skip to main content
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter-Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • Mauritius
    • Italien
    • USA
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
Forside » Opskrifter » Tilbehør » Salat » Brødcroutoner

Brødcroutoner

Print Friendly, PDF & Email
3.4 / 5 ( 7 votes )
Opskrift på hjemmelavede brødcroutoner
Det er super nemt at lave sine egne hjemmelavede croutoner til salaten eller suppen. Det kræver kun 3-4 ingredienser og man kan nemt bruge noget franskbrød, som er gået hen og blevet en smule tørt og kedeligt.

Det pepper virkelig salaten op med hjemmelavede brødcroutoner. Man kan jo variere smagen ved at tilsætte forskellige krydderier til sine croutoner. Her har jeg brugt timian. Man kan også variere ved at bruge forskelligt brød. Man kan f.eks. både bruge rugbrød og franskbrød til sine croutoner.


Brødcroutoner

4 personer
Forberedelsestid: 20 min

Ingredienser
1 franskbrød/cirka 10 skiver – brødet må gerne være blevet lidt tørt, det betyder ikke noget for smagen.
6 spsk olivenolie
1 spsk tørret timian
Salt og peber


Fremgangsmåde
1. Fjern skorpen fra brødet og skær det ud i tern.
2. Hæld alle brødstykkerne ned i en skål.
3. Fordel olivenolie, salt, peber og timian ovenpå brødstykkerne og vend det hele godt rundt. Hvis der er for mange tørre pletter uden olie så giv dem lidt ekstra.
4. Fordel croutonerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader i cirka 8-10 minutter, eller indtil de er blevet sprøde.
5. Lad croutonerne køle lidt af inden du drysser dem over en lækker salat eller suppe. Dem du ikke skal bruge med det samme kan opbevares i en lufttæt bøtte i mindst 14 dage.



BrødcroutonerBrødcroutonerBrødcroutonerBrødcroutonerBrødcroutonerBrødcroutoner

Skrevet af: Louise DamKategori: Salat, Tilbehør

Følg mig på Instagram

af Louise Dam Kategorier: Salat, Tilbehør Opskrift udgivet: 1. februar 2015 Opskrift opdateret: 9. december 2019

Previous Post: « Pariserbøf
Next Post: Pastasalat med pesto »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Kirsten

    14. marts 2019 kl. 12:55

    Tak for opskriften, Louise. Jeg har lige fået en masse godt brød gennem “Too good to go” app’en, og jeg kan ikke nå at spise det hele, inden det vil mugne. Dette er en oplagt mulighed for at få lidt crunch i suppen eller salaten.

    Svar
    • Louise Dam

      14. marts 2019 kl. 13:48

      Ja, det er jo helt perfekt at bruge noget af brødet til det :-)

      Svar
  2. Chris

    2. februar 2015 kl. 10:15

    Simpel opskrift, men ret lækkert ☺

    Svar
    • Louise Dam

      2. februar 2015 kl. 19:30

      Mange tak :-)

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Julecocktail med rom

Julecocktail med rom

Flotte glas til drinks

Sådan laver du sukkerkant på glas til drinks & cocktails

Julesirup

Julesirup

Senneps-flødesauce - Senneps fløde sauce med rosmarin

Senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin

Baileys Reindeer

Baileys Treatmas Bar i Tivoli

Sprøde boller med masser af lufthuller

Sprøde boller med masser af lufthuller

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

Jeg hedder Louise, jeg er 31 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

Læs mere…

Copyright

Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst.

COPYRIGHT © 2010-2019 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
Køb her