Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Tilbehør til aftensmaden

Brødcroutoner

Udgivet: 1. feb 2015 · Opdateret: 1. maj 2021

 
fed b

Det er super nemt at lave sine egne hjemmelavede croutoner til salaten eller suppen. Det kræver kun 3-4 ingredienser og man kan nemt bruge noget franskbrød, som er gået hen og blevet en smule tørt og kedeligt.

Det pepper virkelig salaten op med hjemmelavede brødcroutoner. Man kan jo variere smagen ved at tilsætte forskellige krydderier til sine croutoner. Her har jeg brugt timian. Man kan også variere ved at bruge forskelligt brød. Man kan f.eks. både bruge rugbrød og franskbrød til sine croutoner.

piskeris Grullo

Brødcroutoner

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 franskbrød/cirka 10 skiver - brødet må gerne være blevet lidt tørt, det betyder ikke noget for smagen.
  • 6 spsk (reklamelink)olivenolie
  • 1 spsk (reklamelink)tørret timian
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Fjern skorpen fra brødet og skær det ud i tern.
  • Hæld alle brødstykkerne ned i en skål.
  • Fordel olivenolie, salt, peber og timian ovenpå brødstykkerne og vend det hele godt rundt. Hvis der er for mange tørre pletter uden olie så giv dem lidt ekstra.
  • Fordel croutonerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader i cirka 8-10 minutter, eller indtil de er blevet sprøde.
  • Lad croutonerne køle lidt af inden du drysser dem over en lækker salat eller suppe. Dem du ikke skal bruge med det samme kan opbevares i en lufttæt bøtte i mindst 14 dage.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 375 kcal | Kulhydrater: 35 g | Protein: 7 g | Fedt: 23 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

BrødcroutonerBrødcroutonerBrødcroutonerBrødcroutonerBrødcroutonerBrødcroutoner

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Kirsten skriver

    marts 14, 2019 at 12:55 pm

    Tak for opskriften, Louise. Jeg har lige fået en masse godt brød gennem "Too good to go" app'en, og jeg kan ikke nå at spise det hele, inden det vil mugne. Dette er en oplagt mulighed for at få lidt crunch i suppen eller salaten.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 14, 2019 at 1:48 pm

      Ja, det er jo helt perfekt at bruge noget af brødet til det :-)

      Svar
  2. Chris skriver

    februar 02, 2015 at 10:15 am

    Simpel opskrift, men ret lækkert ☺

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 02, 2015 at 7:30 pm

      Mange tak :-)

      Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.