Glutenfri
Glutenfri bagværk er ikke altid lige til at finde i butikkerne. Derfor kan det være en mulighed at prøve at bage det selv.
Når man ikke kan tåle gluten, så betyder det, at man ikke kan tåle det stof, der er i hvede, byg og rug. Det er de dele, der er med til at en dej er dejlig blød og elastisk.
Hvis man lider af cøliaki, så skal man helst have bagværk og andre ting, der er glutenfri. Heldigvis kan man lave rigtig meget bagværk, der stadig smager super godt.
Det er nemmest, hvis man undgår mel helt i sine opskrifter. Ellers findes der også nogle alternativer til mel, der ikke indeholder gluten.
-
Græskarsuppe med hokkaido
-
Grøntsagssuppe med blomkål, hvidkål og kartofler
-
Stenalderbrød af nødder, kerner og frø
-
Glutenfri knækbrød med chiafrø
-
Blomkålspizza
-
Spinatvafler med røget laks og avokado
-
Æggehvideomelet
-
Mini chokoladepavlova med jordbær og blåbær
-
Mini pavlova med jordbær og blåbær
-
Bananpandekager kun med æg og banan
-
Sund banankage med chokolade og dadler