
Suppen er lavet på blomkål, hvidkål, løg og kartofler. Så har jeg også tilsat noget pikant flødeost for at gøre den ekstra cremet. Jeg bruger en stavblender til at blende grøntsagerne så suppen bliver tyk og cremet.
Fyldig grøntsagssuppe med blomkål, hvidkål og kartofler
6 personer
Forberedelsestid: 1 time
Ingredienser
½ blomkål
½ hvidkål
2 løg
5 kartofler
2 terninger grøntsagsbouillon
1,5 liter vand
125 g pikant flødeost
Salt og peber
Topping
Serrano skinke, schwartzwälder skinke, parma skinke eller bacon
1. Skyl alle grøntsagerne, skræl kartoflerne og pil løget.
2. Skær alle grøntsager i mindre stykker og læg dem i en gryde.
3. Tilsæt vand og grøntsagsbouillon og lad det koge op.
4. Lad suppen koge i omkring 20-30 minutter eller indtil alle grøntsager er godt møre.
5. Med en stavblender blender du suppen igennem så alle grøntsagerne bliver blendet og suppen bliver lækker cremet.
6. Tilsæt flødeosten og rør rundt indtil den er helt opløst.
7. Steg skinke eller bacon sprødt på en pande og server det i mindre stykker ovenpå suppen i skåle eller tallerkener.
Skrevet af: Louise DamBlomkål, Flødeost, Hvidkål, Kartofler, LøgKategori: Efterår, Glutenfri, Sunde retter, Suppe, Vegetarretter
Skriv et svar