Blomkål er det store hvide kål, der har grønne blade uden på. Det kan godt ligne en hvid udgave af broccoli. Man skærer små buketter af den, men man kan også bruge hele hovedet undtagen de grønne blade.
Den er i sæson fra juni til oktober, så der er god tid til at bruge den i madlavningen.
Jeg elsker især at lave en god suppe, hvor jeg bruger kålet. Det har en dejlig smag, og så bliver den dejlig cremet. Det er også lækkert, hvis man blender det til en sauce.
Her har jeg samlet en lang række opskrifter, der alle har det tilfælles, at de indeholder blomkål.
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.
For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.
Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.
Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
|