Blomkålssalat med æble og tørret abrikos

 
fff b

Vi spiser rigtig mange salater herhjemme og da det tit er det eneste tilbehør vi får, så skal det gerne være nogle mættende salater. Denne blomkålssalat mætter godt og så smager den bare super godt. Jeg har valgt at lave en slags blomkåls cous cous, hvor blomkålen er helt fintsnittet så den ligner cous cous. Så er der tilføjet ærter, æble og tørrede abrikoser og til sidst nogle ristede pinjekerner. Salaten er super simpel og hurtig at lave.

ikon piskeris Chestnut

Blomkålssalat med æble og tørret abrikos

4 personer
Forb. tid 15 min
Samlet tid 15 min

Ingredienser

  • ½ blomkålshoved
  • 150 g ærter
  • 1 æble
  • 75 g tørrede abrikoser
  • 40 g pinjekerner
  • Evt. hakket persille

Sådan gør du
 

  • Placer blomkålen i en foodprocessor og kør den indtil blomkålen ligner cous cous.
  • Skær æblet i tern
  • Skær abrikoserne i fine tern.
  • Rist pinjekernerne på en tør pande i et par minutter.
  • Hvis du bruger frosne ærter hælder du vand over dem til de er tøet op.
  • I en skål blander du blomkåls cous cous med ærter, æbletern, tørrede abrikoser i tern og de ristede pinjekerner.
  • Anret det på et fint fad, eller server salaten i skålen.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 184 kcal | Kulhydrater: 28 g | Protein: 6 g | Fedt: 7 g
Bedøm denne opskrift:
4.5 fra 2 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Blomkålssalat med æble og tørret abrikosBlomkålssalat med æble og tørret abrikosBlomkålssalat med æble og tørret abrikosBlomkålssalat med æble og tørret abrikosBlomkålssalat med æble og tørret abrikosBlomkålssalat med æble og tørret abrikos

 

Skrevet af: Louise DamÆbler, BlomkålKategori: Buffet, Salater som tilbehør til aftensmad, Tilbehør til aftensmaden

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften