• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden

    Blomkålssalat med æble og tørret abrikos

    Udgivet: mar 31, 2015 · Opdateret: jun 22, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    fff b

    Vi spiser rigtig mange salater herhjemme og da det tit er det eneste tilbehør vi får, så skal det gerne være nogle mættende salater. Denne blomkålssalat mætter godt og så smager den bare super godt. Jeg har valgt at lave en slags blomkåls cous cous, hvor blomkålen er helt fintsnittet så den ligner cous cous. Så er der tilføjet ærter, æble og tørrede abrikoser og til sidst nogle ristede pinjekerner. Salaten er super simpel og hurtig at lave.

    fff b

    Blomkålssalat med æble og tørret abrikos

    4.5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    4 personer
    Forb. tid 15 min
    Samlet tid 15 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • ½ blomkålshoved
    • 150 g ærter
    • 1 æble
    • 75 g tørrede abrikoser
    • 40 g pinjekerner
    • Evt. hakket persille
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Placer blomkålen i en foodprocessor og kør den indtil blomkålen ligner cous cous.
    • Skær æblet i tern
    • Skær abrikoserne i fine tern.
    • Rist pinjekernerne på en tør pande i et par minutter.
    • Hvis du bruger frosne ærter hælder du vand over dem til de er tøet op.
    • I en skål blander du blomkåls cous cous med ærter, æbletern, tørrede abrikoser i tern og de ristede pinjekerner.
    • Anret det på et fint fad, eller server salaten i skålen.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 184 kcal | Kulhydrater: 28 g | Protein: 6 g | Fedt: 7 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Blomkålssalat med æble og tørret abrikosBlomkålssalat med æble og tørret abrikosBlomkålssalat med æble og tørret abrikosBlomkålssalat med æble og tørret abrikosBlomkålssalat med æble og tørret abrikosBlomkålssalat med æble og tørret abrikos

     

    Skrevet af: Louise DamÆbler, BlomkålKategori: Buffet, Salater som tilbehør til aftensmad, Tilbehør til aftensmaden

    Følg mig på Instagram
    « Hjemmebagte bagels
    Fasan i stegeso »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her