
Blomkålssalat med æble og tørret abrikos
4 personer som tilbehør
Forberedelsestid: 15 min
Ingredienser
½ blomkålshoved
150 g ærter
1 æble
75 g tørrede abrikoser
40 g pinjekerner
Evt. hakket persille
Fremgangsmåde
1. Placer blomkålen i en foodprocessor og kør den indtil blomkålen ligner cous cous.
2. Skær æblet i tern
3. Skær abrikoserne i fine tern.
4. Rist pinjekernerne på en tør pande i et par minutter.
5. Hvis du bruger frosne ærter hælder du vand over dem til de er tøet op.
6. I en skål blander du blomkåls cous cous med ærter, æbletern, tørrede abrikoser i tern og de ristede pinjekerner.
7. Anret det på et fint fad, eller server salaten i skålen.






Skrevet af: Louise DamÆbler, BlomkålKategori: Salat, Tilbehør
Skriv et svar