• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Frokost

    Blomkålspizza

    Udgivet: jan 11, 2016 · Opdateret: apr 29, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    edba b

    Pizza er en rigtig skøn spise, men man kommer ikke udenom at den hvide bund er fyldt med hvedemel og gluten. Der er mange kalorier i en pizzabund og mange føler sig oppustede når de får alt det gluten. Men der er heldigvis nogle alternativer til den normale pizzabund. Jeg har tidligere lave en pizza med gulerodsbund og nu har jeg endelig fået taget mig sammen til at prøve at lave en pizza med blomkålsbund.

    ikon piskeris Chestnut

    Blomkålspizza

    2 personer
    Samlet tid 2 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Bunden

    • 500 g blomkål ½ blomkålshoved
    • Kogende vand
    • 2 æg
    • 75 g parmesan
    • 2 spsk pofiber(kan evt. erstattes af FiberHusk

    Fyldet

    • Tomatsauce
    • 125 g frisk mozzarella
    • 1 tsk tørret oregano
    • Parma skinke serrano skinke, schwarzwälder skinke eller lignende
    • Ruccola

    Sådan gør du
     

    • Blend eller riv blomkålen så det bliver til noget der ligner en blomkåls cous cous eller ris. Jeg bruger min foodprocessor.
    • Hæld kogene vand over den findelte blomkål og lad det stå i omkring 2 minutter.
    • Dræn vandet fra blomkålen i en si.
    • Hæld derefter blomkålen over i et rent viskestykke og pres alt væden ud.
    • Hæld den tørre blomkål i en skål og bland den med æg, parmesan og pofiber.
    • Beklæd en bageplade med bagepapir og hæld 'pizzadejen' over på bagepapiret.
    • Læg et stykke bagepapir ovenpå dejen og glat dejen ud til en stor rund pizza bund. Brug hænderne eller en kagerulle.
    • Sæt pizzabunden i ovnen ved 225 grader varmluft.B Bag den i cirka 10-12 minutter eller indtil den er gylden i kanten.
    • Tag bunden ud af ovnen og fordel fyldet på den. Først tomatsauce, så mozzarella i mindre stykker og drys med oregano.
    • Sæt pizzaen i ovnen igen i cirka 5-6 minutter.
    • Tag den ud af ovnen og læg skinken på - sæt den tilbage i ovnen i cirka 2 minutter.
    • Tag igen pizzaen ud af ovnen og fordel ruccolaen ovenpå.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Da jeg skulle finde den bedste opskrift på blomkålspizzabunden kiggede jeg på flere forskellige opskrifter, men jeg har skævet mest til Janes opskrift på Madbanditten.dk.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 463 kcal | Kulhydrater: 16 g | Protein: 38 g | Fedt: 29 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på hjemmelavet sund blomkålspizza
    Opskrift på hjemmelavet sund blomkålspizza
    Opskrift på hjemmelavet sund blomkålspizza
    Opskrift på hjemmelavet sund blomkålspizza
    Opskrift på hjemmelavet sund blomkålspizza
    Opskrift på hjemmelavet sund blomkålspizza
    Opskrift på hjemmelavet sund blomkålspizza
    Opskrift på hjemmelavet sund blomkålspizza
    Opskrift på hjemmelavet sund blomkålspizza
    Opskrift på hjemmelavet sund blomkålspizza
    Opskrift på hjemmelavet sund blomkålspizza

     

    Skrevet af: Louise DamÆg, Blomkål, Mozzarella, Parmaskinke, Pofiber, Serrano SkinkeKategori: Frokost, Glutenfri, Sunde retter, Svinekød

    Følg mig på Instagram
    « Pandebrød
    Moussaka »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Betina

      april 11, 2019 at 1:32 pm

      Hej der, skal jeg først stege blomkålen og derefter sætte den i fødevareprocessoren?

      Svar
      • Louise Dam

        april 15, 2019 at 2:52 pm

        Nej, det skal du ikke :o)

        Svar
    2. Bernadete

      februar 10, 2019 at 8:22 pm

      Hej Louise og i andre derude, som ikke ‘orker’ at rive blomkål.

      Der er en god nyhed!

      Det er Rema 1000 som har øko blomkål på frost.
      Simpelt og nemt, og det fungere.

      God bagning.

      Svar
      • Louise Dam

        februar 20, 2019 at 10:16 am

        Mange tak for tippet! :-)

        Svar
    3. Line

      oktober 12, 2016 at 6:35 pm

      Jeg har laver din pizza med husk her til aften, og det fungerer super godt☺️👍🏻
      Super god blog du har, har fundet mange gode opskrifter her😁😁

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 12, 2016 at 9:35 pm

        Dejligt at høre Line :-)

        Svar
    4. Chris

      januar 13, 2016 at 3:30 pm

      uhmmm, men blomkål smager det godt?

      Svar
      • Louise Dam

        januar 13, 2016 at 6:32 pm

        Ja det gør det faktisk :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her