• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Risfrikadeller med lun blomkålssalat

    Udgivet: maj 18, 2017 · Opdateret: aug 26, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    decefa b

    //Reklame - udarbejdet i samarbejde med Uncle Ben's//

    Jeg har lavet denne lækre og nemme ret på risfrikadeller med en lun blomkålssalat. Det er en sund og kaloriefattig ret på under 500 kalorier. Opskriften er lavet i samarbejde med Uncle Ben’s, som I måske kender for deres færdiglavede saucer. Men Uncle Ben’s laver også ris, og derfor har jeg lavet nogle lækre risfrikadeller. De fleste af deres ris kan tilberedes på 10 minutter og desuden kommer risene i nogle ret smarte poser (Boil in Bag), som gør det overflødigt at måle vand og ris af, så jeg vil mene at alle burde kunne koge ris uden at brænde dem på, koge dem ud eller lignende.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Risfrikadeller med lun blomkålssalat

    Opskrift af Louise Dam
    4 personer
    Forb. tid 10 minutter min
    Tilb. tid 20 minutter min
    Samlet tid 30 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Risfrikadeller

    • 1 pose Uncle Ben's nye Fuldkornsris & Quinoa
    • 1 løg
    • 1 stor gulerod
    • 1 æg
    • 2 spsk rasp
    • 2 spsk havregryn
    • Salt og peber
    • Smør eller olie til stegning

    Lun blomkålssalat med æble

    • 1 blomkål
    • Lidt olie til stegning
    • 1 stort æble
    • 1 håndfuld mandler
    • ½ spsk honning
    • ½ spsk olie
    • 1 spsk hvidvinseddike

    Sådan gør du
     

    Risfrikadeller

    • Kog risene efter anvisningen på pakken. (kan evt. gøres dagen før)
    • Imens risen koger gør du resten klar til risfrikadellerne.
    • Fjern skallen fra løget og riv det fint.
    • Skræl guleroden og riv den fint.
    • Bland revet løg, revet gulerod, æg, rasp, havregryn,salt/peber sammen med de kogte ris (de må gerne køle lidt af først). Brug gerne en elpisker til det er samlet fars.
    • Form frikadeller af farsen og steg dem på en pande i smør eller olie.
    • Vend dem en del undervejs og fortsæt til de er fine gyldne og ser færdige ud.

    Lun blomkålssalat med æble

    • Del blomkålen i mindre buketter - eller skær det i mindre stykker.
    • Opvarm lidt olie på en pande og rist blomkålen til den har taget lidt farve over det hele.
    • Hak mandlerne og rist dem på en tør pande.
    • Bland honning, olivenolie og hvidvinseddike sammen til en dressing.
    • Skær æblet i tern.
    • Bland blomkål, æble og mandler sammen med dressingen. Server den lune blomkålssalat til risfrikadellerne.

    Noter

    Find også opskriften på Alt.dk

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 534 kcal | Kulhydrater: 65 g | Protein: 10 g | Fedt: 27 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Uncle Ben's har netop lanceret to nye risvarianter i deres sortiment. Uncle Ben’s Fuldkornsris & Quinoa og Uncle Ben’s Ris, Boghvede, Hvede & Quinoa. Til denne opskrift har jeg brugt deres nye fuldkornsris & Quinoa, som indeholder flere proteiner og fibre end almindelige hvide ris og hjælper dermed til at holde din mave i gang.


    Risfrikadeller med lun blomkålssalat - Uncle Bens (1)
    Risfrikadeller med lun blomkålssalat - Uncle Bens (3)
    Risfrikadeller med lun blomkålssalat - Uncle Bens (5)
    Risfrikadeller med lun blomkålssalat - Uncle Bens (4)
    Risfrikadeller med lun blomkålssalat - Uncle Bens (6)
    Risfrikadeller med lun blomkålssalat - Uncle Bens (7)
    Risfrikadeller med lun blomkålssalat - Uncle Bens (8)
    Risfrikadeller med lun blomkålssalat - Uncle Bens (9)
    Risfrikadeller med lun blomkålssalat - Uncle Bens (10)
    Risfrikadeller med lun blomkålssalat - Uncle Bens (13)
    Risfrikadeller med lun blomkålssalat - Uncle Bens (12)
    Risfrikadeller med lun blomkålssalat - Uncle Bens (14)

    « Grillede grønne asparges med bacon
    Sommerlig rissalat »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Carina

      november 19, 2020 at 8:40 pm

      Hej :)

      Hvor har du købt risene?

      Svar
      • Louise Dam

        februar 11, 2021 at 10:05 pm

        Jeg fik dem tilsendt i forbindelse med kampagnen i 2017. Men det ser desværre ud til at de er udgået af deres sortiment. Jeg kan i hvert fald ikke se dem på deres hjemmeside længere.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788