• Gå direkte til primær navigation
  • Skip to main content
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter-Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • Mauritius
    • Italien
    • USA
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
Forside » Opskrifter » Hovedretter-Aftensmad » Svinekød » Frække deller med chili, lime og karry

Frække deller med chili, lime og karry

Print Friendly, PDF & Email

opskrift på Frække deller med chili, lime og karry

Boller i karry er en af mine yndlingsretter, og noget der vækker gode barndomsminder. Men nogle gange kan det nu være meget ret at twiste de gode gamle retter en smule. Så i denne her opskrift er karrysaucen lavet med kokosmælk, og der er rød chili i bollerne, som heller ikke er kogt med stegt på panden så det faktisk er en slags hotte frikadeller. Man kan sagtens nøjes med at lave de lækre spicy frikadeller og spise dem sammen med en salat eller lignende. Men de er nu også gode i saucen.

Frække deller med chili, lime og karry

3-4 personer
Forberedelsestid: 1 time

Ingredienser
Farsen
500 g hakket svinekød
1 tsk salt
1 løg, finthakket
1 rød chili, finthakket
1 æg

Saucen
2 dåser kokosmælk
1 lime
1-2 spsk karrypulver
lidt salt & peber
1 løg, finthakket
1 bouillonterning
3 forårsløg, skåret I ringe


Fremgangsmåde
Rør kødet med salt, løg, chili og ca. 1/2 dl. vand Stil farsen i køleskab i mindst 20 min. Form derefter farsen til frikadeller og steg dem på en pande. Brun dem på hver side, skru ned for varmen og steg dem færdige i ca. 5 minutter. Tag frikadellerne af panden.
Brænd karryen af og brun løget på panden. Tilsæt kokosmælken og bouillonterningen. Lad det simre et par minutter. Tilsæt saften fra en lime, smag til med salt og peber. Tilsæt forårsløgene og derefter frikadellerne. Server med ris og en lækker salat.


opskrift på Frække deller med chili, lime og karry
opskrift på Frække deller med chili, lime og karry
opskrift på Frække deller med chili, lime og karry
opskrift på Frække deller med chili, lime og karry
opskrift på Frække deller med chili, lime og karry
opskrift på Frække deller med chili, lime og karry
opskrift på Frække deller med chili, lime og karry

//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikke på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

af Louise Dam Ingredienser: Chili, Forårsløg, Hakket svinekød, Karry, Kokosmælk Kategorier: Hovedretter-Aftensmad, Svinekød Opskrift udgivet: 16. marts 2011 Opskrift opdateret: 2. februar 2018

Previous Post: « Gratineret fisk i tomatsauce med pasta al limone
Next Post: Vietnamesiske forårsruller (rispapir) »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Newyorkerbyheart

    16. marts 2011 kl. 18:11

    Uhmmm, det ser lækkert ud :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    Svar
  2. Louise

    16. marts 2011 kl. 18:33

    Mange tak Birthe. Det var en rigtig dejlig ret.

    Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Senneps-flødesauce - Senneps fløde sauce med rosmarin

Senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin

Baileys Reindeer

Baileys Treatmas Bar i Tivoli

Sprøde boller med masser af lufthuller

Sprøde boller med masser af lufthuller

Copenhagen Foods pakkekalender

Copenhagen Foods pakkekalender 2019

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Varm chokolade med whisky - Talisker whisky

Varm chokolade med whisky og skumfiduser

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

Jeg hedder Louise, jeg er 31 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

Læs mere…

Copyright

Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst.

COPYRIGHT © 2010-2019 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
Køb her