Løg
Løg er en grøntsag, der nemt kan bruges både rå og tilberedt. Der findes mange forskellige slags, og de kan alle sammen bruges til noget forskelligt. Det er en utrolig god smagsgiver, og derfor ser man det ofte i madlavning.
Især i simreretter og gryderetter finder man løg. Det er fordi, at løgen giver en god smag, når den også får lov til at simre lang tid.
Nogle kan være ret stærke, så man kan godt græde, når man skærer i det. Prøv at skær dem fint eller groft alt efter, hvad du bedst kan lide.
Her finder du en lang række opskrifter, der alle sammen indeholder løg i opskriften.
-
Kartoffelrøsti med laks
-
Linselasagne
-
Vegetariske boller i karry
-
Vegetarisk one pot pasta
-
Cashew chicken
-
Forårsruller i airfryer
-
Rødvinsbraiserede svinekæber
-
Æbleflæsk
-
Pad thai med rejer
-
Forloren hare
-
Chili con Carne
-
Risotto med svampe, friske ærter og stegt torsk
-
Flødekartofler
-
Chicken Korma
-
Chicken tikka masala
-
Græskarsuppe med hokkaido
-
Brændende kærlighed
-
Millionbøf med kartoffelmos
-
Grøntsagssuppe med blomkål, hvidkål og kartofler
-
Indisk dahl
-
Pastaret med svinekæber og svampe (sous vide)
-
Karamelliserede løg - perfekte til burger
-
Squashfrikadeller (vegetariske frikadeller)
-
Gullash
-
Grøntsagslasagne med røde linser og grøntsager
-
Blomkålssauce
-
Paella med kylling og rejer
-
Bøf Stroganoff
-
Mørbradbøffer med bløde løg og svampe a la creme
-
Vegetarisk svampebourguignon
-
Oksehaler i rødvin med kartoffelmos og sprøde rodfrugter
-
Sprøde forårsruller med kylling
-
Grydestegt vildand/gråand
-
Risfrikadeller med lun blomkålssalat
-
Lækker risret med oksekød og ananas
-
Svensk pølseret
-
Vegetar curry med kokosmælk og kikærter
-
Svampesauce
-
Moussaka
-
Pariserbøf
-
Eksotisk kylling i karry
-
Lasagne