SVampe

En rigtig god sauce kan være prikken over i'et i en ret. Her har jeg lavet en super lækker svampesauce, som samtidig er ret simpel og nem at lave. Her blev den serveret sammen med en lækker kalveculotte, men den ville også være perfekt sammen med en helstegt oksemørbrade - enten i ovn eller på grill. Jeg har brugt champignoner til saucen, men man kan sagten bruge andre svampe, hvis man har mere lyst til det.

ikon piskeris Chestnut

Svampesauce

3 personer
Samlet tid 20 min

Ingredienser

  • 1 lille løg
  • 2 fed hvidløg
  • 250 g champignon
  • 2,5 dl piskefløde
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • lidt olie
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Hak løg og hvidløg fint.
  • Vask champignonerne og skær dem i skiver.
  • Opvarm lidt olie i en pande eller en gryde og svits løg, hvidløg og champignon.
  • Tilsæt fløde og bouillon og lade det småsimre i cirka 10 minutter - rør rundt indimellem.
  • Smag saucen til med salt og peber.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 321 kcal | Kulhydrater: 9 g | Protein: 5 g | Fedt: 31 g
Bedøm denne opskrift:
4.8 fra 14 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Svampe
Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften