Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Lækker risret med oksekød og ananas

Udgivet: 11. maj 2017 · Opdateret: 29. aug 2021

Min opskrift på en lækker risret med oksekød, bacon, ananas, tomater og meget andet lækkert. Færdig på kun 20 minutter!

efca b

//Reklame - udarbejdet i samarbejde med Uncle Ben's//

Denne opskrift på risret med oksekød er lavet i samarbejde med Uncle Ben's, som I måske kender for deres færdiglavede saucer. Men Uncle Ben's laver også ris, og derfor har jeg lavet en lækker risret. De fleste af deres ris kan tilberedes på 10 minutter og desuden kommer risene i nogle ret smarte poser (Boil in Bag), som gør det overflødigt at måle vand og ris af, så jeg vil mene at alle burde kunne koge ris uden at brænde dem på, koge dem ud eller lignende.

Uncle Ben's har netop lanceret to nye risvarianter i deres sortiment. Uncle Ben's Fuldkornsris & Quinoa og Uncle Ben's Ris, Boghvede, Hvede & Quinoa. Til denne opskrift kan du både bruge de helt nye risvarianter eller blot de helt almindelige Uncle Ben's ris.

Prøv også disse opskrifter:
Karrykål med oksekød | Sommerlig rissalat | Fyldt kalkunbryst med friskost og champignon

Indimellem må aftensmaden bare gerne gå rigtig stærkt. Det er ikke altid man har oceaner af tid til at stå i køkkenet, og hvis man gerne vil undgå alt for meget take-away kan det være svært at nå madlavningen. Men her kommer min opskrift på en lækker risret med oksekød, som kun tager 20 minutter at lave! Nemmere bliver det næsten ikke!

piskeris Grullo

Lækker risret med oksekød og ananas

4.50 fra 4 stemmer
Justér antalJustér antal: 3 personer
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 pose Uncle Ben's Ris & Quinoa, Uncle Ben's Ris, Boghvede, Hvede & Quinoa eller Uncle Ben's ris
  • 150 g bacon i tern
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 lille dåse ananas, behold juicen
  • 1 lille dåse majs, 150 g
  • 100 g frosne ærter
  • 1 peberfrugt
  • 8 cocktailtomater, 300 g
  • 1 terning oksebouillon
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Kog risene efter anvisningen på pakken.
  • Svits baconen på en varm pande.
  • Imens hakker du løget, skærer peberfrugt og ananas i tern (husk at gemme ananassaften), og skær tomaterne i kvarte.
  • Når baconen er blevet brunet godt af tilsætter du det hakkede løg, samt presset hvidløg.
  • Svits løget til det er klart.
  • Brun det hakkede oksekød på panden.
  • Tilsæt majs og ærter og rør rundt i retten.
  • Tilsæt rød peber, ananas, tomater og de kogte ris.
  • Rør det hele godt rundt og tilsæt så ananasjuicen og bouillonterningen. Lad den blive opløst i retten.

Noter

Find også opskriften på Alt.dk

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 1044 kcal | Kulhydrater: 84 g | Protein: 47 g | Fedt: 58 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Risret med oksekød og ananas (2)
Bacon i tern på pande
Bacon og løg på panden
Bacon og løg på pande
Bacon, løg og hakket oksekød på pande
Bacon, løg og hakket oksekød på panden
Risret med oksekød og ananas (8)
Risret med oksekød og ananas (9)
Risret med oksekød og ananas
Risret med oksekød og ananas
Risret med oksekød og ananas
Risret med oksekød og ananas

Kommentarer

  1. Marianne skriver

    april 03, 2022 at 6:57 pm

    5 stars
    Super lækker og nem ret. Smager helt som "amerikansk blanding" som jeg elsker, bare med bacon og oksekød❤️

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 06, 2022 at 9:49 am

      Hvor skønt at høre du kan bruge opskriften :-)

      Svar
  2. lisa skriver

    maj 06, 2018 at 11:04 am

    Hvor ser det bare lækkert ud!
    Hvor er skålen fra?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 06, 2018 at 5:18 pm

      Mener den er fra House Doctor, men er ikke helt sikker.

      Svar
4.50 from 4 votes (3 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.