Fyldt kalkunbryst med friskost og champignon

 
cbbd b

Kalkunbryst har en tendens til at blive lidt tørt. Derfor er det en rigtig god idé at fylde det med noget lækkert fyld og vikle bacon eller butterdej omkring det. På den måde holder man på kødsaften. Her har jeg fyldt kalkunbrystet med en lækker pikant friskost og champignon. Derefter er der viklet bacon omkring. Det fungerer super godt, og kan serveres både som hverdagsmad men kan også sagtens serveres for gæster.

ikon piskeris Chestnut

Fyldt kalkunbryst med friskost og champignon

4 personer
Forb. tid 1 t 28 min
Samlet tid 1 t 28 min

Ingredienser

  • 1 kalkunbryst
  • 200 g friskost pikant
  • 150-200 g champignon
  • 125 g bacon i skiver 1 pakke

Sådan gør du
 

  • Skær champignonerne i halve skiver og bland dem sammen med friskosten.
  • Skær en stor lomme i kalkunbrystet og fyld det med champignonblandingen. Brug eventuelt nogle kødpinde eller en kødsnor til at holde kalkunbrystet lukket.
  • Placer baconskiverne rundt om kalkunbrystet og placer det i et ovnfast fad.
  • Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 45-60 minutter. Brug eventuelt et stegetermometer til at se om kalkunbrystet er færdigt. Kødet skal mindst have en kernetemperatur på 75 grader og kødsaften der kommer ud af kalkunbrystet skal være klar. Husk at fjerne kødpinde eller kødsnor inden du serverer kalkunbrystet :-)

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 507 kcal | Kulhydrater: 4 g | Protein: 50 g | Fedt: 33 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Fyldt kalkunfiletFyldt kalkunfiletFyldt kalkunfiletFyldt kalkunfiletFyldt kalkunfiletFyldt kalkunfilet

 

Skrevet af: Louise DamKategori: Aftensmad, Fjerkræ

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften