Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Fyldt kalkunbryst med friskost og champignon

Udgivet: 10. maj 2015 · Opdateret: 10. jan 2024

 
cbbd b

Kalkunbryst har en tendens til at blive lidt tørt. Derfor er det en rigtig god idé at fylde det med noget lækkert fyld og vikle bacon eller butterdej omkring det. På den måde holder man på kødsaften. Her har jeg fyldt kalkunbrystet med en lækker pikant friskost og champignon. Derefter er der viklet bacon omkring. Det fungerer super godt, og kan serveres både som hverdagsmad men kan også sagtens serveres for gæster. Hvis du godt kan lide kalkun, kan du også prøve at lave dine egne cordon bleu.

piskeris Grullo

Fyldt kalkunbryst med friskost og champignon

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 1 time t 28 minutter min
Samlet tid 1 time t 28 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 kalkunbryst
  • 200 g friskost pikant
  • 150-200 g champignon
  • 125 g bacon i skiver, 1 pakke

Sådan gør du
 

  • Skær champignonerne i halve skiver og bland dem sammen med friskosten.
  • Skær en stor lomme i kalkunbrystet og fyld det med champignonblandingen. Brug eventuelt nogle kødpinde eller en kødsnor til at holde kalkunbrystet lukket.
  • Placer baconskiverne rundt om kalkunbrystet og placer det i et ovnfast fad.
  • Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i cirka 45-60 minutter. Brug eventuelt et stegetermometer til at se om kalkunbrystet er færdigt. Kødet skal mindst have en kernetemperatur på 75 grader og kødsaften der kommer ud af kalkunbrystet skal være klar. Husk at fjerne kødpinde eller kødsnor inden du serverer kalkunbrystet :-)

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 507 kcal | Kulhydrater: 4 g | Protein: 50 g | Fedt: 33 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Fyldt kalkunfiletFyldt kalkunfiletFyldt kalkunfiletFyldt kalkunfiletFyldt kalkunfiletFyldt kalkunfilet

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Comments

No Comments

5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.