Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Fjerkræ

Hjemmelavet Cordon Bleu

Udgivet: 23. sep 2014 · Opdateret: 4. maj 2021

 
cae o

Cordon bleu er en skøn klassisker på aftensmadsbordet. Cordon bleu er en kyllingefilet fyldt med skinke og ost og dernæst er den paneret og stegt. Oprindeligt lyder opskriften vist på kalvekød, men jeg har altså valgt at lave en kyllinge cordon bleu. Det er en nem, hurtig og smagfuld ret. Det er især en ret, som jeg vil mene er meget børnevenlig. Kan de fleste børn ikke både lide kylling og smeltet os? Det er jo næsten som en god gammeldagdags toast - altså bare uden toastbrødet :-) Server de lækre cordon bleu med en skøn og frisk salat og noget lækkert brød.

piskeris Grullo

Hjemmelavet Cordon Bleu

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 kyllingefileter
  • 2 skiver ost
  • 2 skiver skinke
  • 1 æg
  • (reklamelink)hvedemel
  • (reklamelink)Rasp
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Kyllingefileterne skæres op i siden og ost og skinke ligges på begge sider (jeg har skået ost og skinke i halve).
  • Kyllingen lukkes som en sandwich og samles med et par kødnåle.
  • Slå et æg ud i en dyb tallerken og pisk det sammen med en gaffel.
  • Hæld lidt mel op i en anden tallerken, og lidt rasp i en tredje tallerken.
  • Bland raspen med lidt salt.
  • Kyllingen vendes først i mel, dernæst æg og til sidst i rasp.
  • Steg din cordon bleu på en pande i cirka 10 minutter på hver side.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 436 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 61 g | Fedt: 20 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på Hjemmelavet Cordon BleuOpskrift på Hjemmelavet Cordon BleuOpskrift på Hjemmelavet Cordon BleuOpskrift på Hjemmelavet Cordon BleuOpskrift på Hjemmelavet Cordon BleuOpskrift på Hjemmelavet Cordon BleuOpskrift på Hjemmelavet Cordon Bleu

Af Louise Dam

 

Kommentarer

  1. Louise skriver

    oktober 29, 2010 at 9:00 pm

    Ja, det er det desværre. Tænk hvis fløde, bacon og smør bare slet ikke smagte godt :-)

    De var super gode og kan virkelig anbefales.

    Hilsen Louise

    Svar
  2. Newyorkerbyheart skriver

    oktober 29, 2010 at 12:24 pm

    Sådan er det jo tit med det der smager fantastisk - men godt ser det altså ud :-) Jeg købte engang for mange år siden nogle færdige nogen og det var en meget ubehagelig oplevelse. Jeg tror jeg skal prøve disse....

    God weekend.

    Mange hilsner
    Birthe

    Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.