• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Fjerkræ

    Hjemmelavet Cordon Bleu

    Udgivet: sep 23, 2014 · Opdateret: maj 4, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    cae o

    Cordon bleu er en skøn klassisker på aftensmadsbordet. Cordon bleu er en kyllingefilet fyldt med skinke og ost og dernæst er den paneret og stegt. Oprindeligt lyder opskriften vist på kalvekød, men jeg har altså valgt at lave en kyllinge cordon bleu. Det er en nem, hurtig og smagfuld ret. Det er især en ret, som jeg vil mene er meget børnevenlig. Kan de fleste børn ikke både lide kylling og smeltet os? Det er jo næsten som en god gammeldagdags toast - altså bare uden toastbrødet :-) Server de lækre cordon bleu med en skøn og frisk salat og noget lækkert brød.

    ikon piskeris Chestnut

    Hjemmelavet Cordon Bleu

    2 personer
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 2 kyllingefileter
    • 2 skiver ost
    • 2 skiver skinke
    • 1 æg
    • hvedemel
    • Rasp
    • Salt

    Sådan gør du
     

    • Kyllingefileterne skæres op i siden og ost og skinke ligges på begge sider (jeg har skået ost og skinke i halve).
    • Kyllingen lukkes som en sandwich og samles med et par kødnåle.
    • Slå et æg ud i en dyb tallerken og pisk det sammen med en gaffel.
    • Hæld lidt mel op i en anden tallerken, og lidt rasp i en tredje tallerken.
    • Bland raspen med lidt salt.
    • Kyllingen vendes først i mel, dernæst æg og til sidst i rasp.
    • Steg din cordon bleu på en pande i cirka 10 minutter på hver side.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 436 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 61 g | Fedt: 20 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på Hjemmelavet Cordon BleuOpskrift på Hjemmelavet Cordon BleuOpskrift på Hjemmelavet Cordon BleuOpskrift på Hjemmelavet Cordon BleuOpskrift på Hjemmelavet Cordon BleuOpskrift på Hjemmelavet Cordon BleuOpskrift på Hjemmelavet Cordon Bleu

    Af Louise Dam

     

    Følg mig på Instagram
    « Æblekage med kanel - nem og hurtig!
    8 af mine bedste opskrifter med æbler »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Louise

      oktober 29, 2010 at 9:00 pm

      Ja, det er det desværre. Tænk hvis fløde, bacon og smør bare slet ikke smagte godt :-)

      De var super gode og kan virkelig anbefales.

      Hilsen Louise

      Svar
    2. Newyorkerbyheart

      oktober 29, 2010 at 12:24 pm

      Sådan er det jo tit med det der smager fantastisk - men godt ser det altså ud :-) Jeg købte engang for mange år siden nogle færdige nogen og det var en meget ubehagelig oplevelse. Jeg tror jeg skal prøve disse....

      God weekend.

      Mange hilsner
      Birthe

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her