Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Salater som tilbehør til aftensmad

Tomatsalat med feta og basilikum

Udgivet: 11. sep 2014 · Opdateret: 22. jun 2021

 
ebbb b

Jeg gik en dag forbi nogle meget fine cherrytomater i Føtex, man betalte efter vægt og så kunne man vælge flere forskellige farver og typer af små fine tomater. Jeg så straks hvilken fin salat de kunne blive til og købte ½ kg med hjem. Det blev så til denne meget lækre tomatsalat med feta og basilikum. Du kan selvfølgelig sagtens lave tomatsalaten med almindelige røde tomater. Men hvis du kan få fat i nogle gule også, så er det altså ret fint.

piskeris Grullo

Tomatsalat med feta og basilikum

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 500 g cherrytomater i forskellige farver
  • 1 rødløg
  • 75 g fetaost
  • 2 spsk soltørrede tomater i olie
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1 spsk (reklamelink)olivenolie
  • 1 spsk (reklamelink)balsamico
  • salt & peber

Sådan gør du
 

  • Skyl tomaterne og skær dem i halve.
  • Pil skrællen af rødløget og hak det i fine tern.
  • Hak de soltørrede tomater fint.
  • Skyl basilikummen og hak den fint.
  • Bland tomater, rødløg, soltørrede tomater og basilkum sammen med smuldret fetaost, olivenolie, balsamico og smag til med salt og peber.
  • Anret salaten på et fad eller i en fin skål.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 133 kcal | Kulhydrater: 11 g | Protein: 4 g | Fedt: 9 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Tomatsalat med feta og basilikum (3)Tomatsalat med feta og basilikum (1)

 

Af Louise Dam

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Gitte Bjerg skriver

    september 12, 2014 at 4:54 pm

    Hej Louise.
    Hvor ser det lækkert ud! Åh, jeg elsker de små søde tomater - og kombineret med soltørrede tomater, basilikum og feta, kan det kun blive godt! Det må afprøves! Personligter jeg også vild med den typiske græske tomatsalat med tomater, basilikum og mozerella-ost. Uuhmmmm!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 13, 2014 at 11:56 am

      Tak Gitte! Ja, tomater og mozzarellaost er også en virkelig skøn kombination :-)

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required