• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Reklame/Sponsoreret indlæg/samarbejde med firma

    Sommerlig rissalat

    Udgivet: maj 25, 2017 · Opdateret: jun 22, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    deef b

    //Reklame - udarbejdet i samarbejde med Uncle Ben's//

    Ris er generelt mere nærende end pasta, og ris benyttes ofte som tilbehør til maden. Men det er faktisk lidt overset at man også kan lave mange super lækre og mættende rissalater, som f.eks. passer rigtig godt til grillsæsonen, som vi jo så småt er trådt ind i. Her har jeg lavet en rissalat med en masse lækre grøntsager og de smukke kerner fra et granatæble. Den smagte virkelig godt og kan både spises som tilbehør til den lækre grillmad, eller den kan spises uden noget til f.eks. til frokost.

    Opskriften er lavet i samarbejde med Uncle Ben’s, som I måske kender for deres færdiglavede saucer. Men Uncle Ben’s laver også ris, og derfor har jeg lavet denne kljre rissalat. De fleste af deres ris kan tilberedes på 10 minutter og desuden kommer risene i nogle ret smarte poser (Boil in Bag), som gør det overflødigt at måle vand og ris af, så jeg vil mene at alle burde kunne koge ris uden at brænde dem på, koge dem ud eller lignende.

    Uncle Ben's har netop lanceret to nye risvarianter i deres sortiment. Uncle Ben’s Fuldkornsris & Quinoa og Uncle Ben’s Ris, Boghvede, Hvede & Quinoa. Til denne opskrift har jeg brugt deres nye Boghvede, Hvede & Quinoa, som giver et frisk pust til de klassiske risretter. Quinoa giver ekstra bid og smag, mens bløde boghvedegryn og hvedegryn giver en ekstra lækker kontrast til det klassiske hvide ris.

    ikon piskeris Chestnut

    Sommerlig rissalat

    4 personer
    Samlet tid 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1,5-2 poser Uncle Ben's Ris Boghvede, Hvede & Quinoa
    • 2 gulerødder
    • 1 avokado
    • 1 peberfrugt
    • 5-6 cocktailtomater eller andre tomater
    • 1 bundt persille
    • 1 lille dåse majs
    • 100 g frosne ærter
    • 1 granatæble
    • 2 spsk olivenolie
    • Saften fra 1 lime
    • Salt

    Sådan gør du
     

    • Kog 2 poser Uncle Ben's Ris, Boghvede, Hvede & Quinoa.
    • Lad risene afkøle - du kan sagtens koge dem dagen før og bare opbevare poserne med ris i køleskabet.
    • Skræl gulerødderne og skærm dem i mindre tern.
    • Skær avokado, peberfrugt og tomater i tern.
    • Optø ærterne og åbn dåsen med majs og hæld væsken fra.
    • Hak persillen.
    • Fjern kernerne fra granatæblet. Se evt. her hvordan jeg gør det nemt.
    • Bland de afkølede ris (1,5-2 poser) med alle grøntsager og frugt.
    • Fordel 2 spsk olivenolie og saften fra en lime over salaten - bland det hele godt sammen.
    • Krydr lidt med salt, smag til undervejs.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Find også opskriften på Alt.dk

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 545 kcal | Kulhydrater: 90 g | Protein: 11 g | Fedt: 17 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Rissalat - Uncle Bens (1)
    Rissalat - Uncle Bens (2)
    Rissalat - Uncle Bens (3)
    Rissalat - Uncle Bens (4)
    Rissalat - Uncle Bens (5)
    Rissalat - Uncle Bens (6)
    Rissalat - Uncle Bens (7)
    Rissalat - Uncle Bens (8)

     

    Skrevet af: Louise DamAvocado, Ærter, Granatæble, Gulerødder, Lime, Majs, Olivenolie, Peberfrugt, Persille, RisKategori: Buffet, Reklame/Sponsoreret indlæg/samarbejde med firma, Salater som tilbehør til aftensmad, Sommer, Tilbehør til aftensmaden

    Følg mig på Instagram
    « Risfrikadeller med lun blomkålssalat
    Svinemørbrad med dijonsennep, honning og mandler »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Monica Schrøder

      juni 25, 2017 at 2:09 pm

      Der står ingen cherrytomater i ingrediens listen, men kan se der er cherrytomater i!!!!! Hvor mange? 😄😄😄😄😄😄

      Svar
      • Louise Dam

        juni 29, 2017 at 6:08 pm

        Hov, det har jeg tilføjet i opskriften nu :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her