Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Pariserbøf

Udgivet: 31. jan 2015 · Opdateret: 16. sep 2021

fda b

Pariserbøf er en rigtig gammel dansk klassiker. Den kan både spises som en overdådig frokostret eller som et godt aftensmåltid. En pariserbøf er en slags hakkebøf ovenpå et stykke toastbrød og så bliver der serveret en masse forskellig toppings til.

Prøv også disse opskrifter:
Brændende kærlighed | Stegt flæsk med persillesovs | Millionbøf med kartoffelmos

Det klassiske tilbehør er en rå æggeblomme, kapers, revet peberrod, hakkede løg og syltede rødbeder. Pariserbøf er både nemt og hurtigt at lave, så det kan sagtens være en ret der bliver lavet når aftensmaden skal klares hurtigt i hverdagen.

piskeris Grullo

Pariserbøf

4.24 fra 17 stemmer
Justér antalJustér antal: 4 stk.
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • salt og peber
  • 4 skiver toastbrød
  • Smør til stegning

Tilbehør

  • Syltede rødbeder, skåret i tern
  • Rå æggeblomme
  • (reklamelink)Kapers
  • Løg, rødløg eller alm., hakket
  • Revet peberrod
  • Cornichoner

Sådan gør du
 

  • Bland oksekødet med salt og peber.
  • Fordel kødet ovenpå de 4 stykker toastbrød - sørg for det kommer godt ud til kanten, da kødet vil trække sig sammen.
  • Steg bøfferne i smør på en varm pande. Start med at stege med kødet mod panden. Imens de steger tilberedes tilbehøret.
  • Steg bøffen til du kan se den ikke længere er rød og vend den så og steg brødsiden.
  • Når brødet er blevet gyldenbrunt og sprødt tager du pariserbøfferne af panden.
  • Server pariserbøfferne med tilbehøret. Man kan godt vælge noget af det ud man vil bruge.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 320 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 22 g | Fedt: 25 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Pariserbøf (1)
Pariserbøf (2)
Pariserbøf (3)
Pariserbøf (4)
Pariserbøf (3)
Pariserbøf (1)

Kommentarer

  1. Mikkel skriver

    december 18, 2021 at 5:35 pm

    2 stars
    Lige præcis her går det helt galt. "en pariser bøf er bare en hakkebøf på et stykke brød..." NEJ! En pariserbøf er pakket uden om brødet således brødet suger safterne når bøffen steges på kødsiden og derefter steges færdig i ovnen! Det andet der er en kedelig fejlfortolkning!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 02, 2022 at 3:04 pm

      Hej Mikkel
      Tak for tippet med at stege den færdig i ovnen i stedet for på panden.

      Svar
4.24 from 17 votes (16 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.