• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Dansk mad

    Pariserbøf

    Udgivet: jan 31, 2015 · Opdateret: sep 16, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    fda b

    Pariserbøf er en rigtig gammel dansk klassiker. Den kan både spises som en overdådig frokostret eller som et godt aftensmåltid. En pariserbøf er en slags hakkebøf ovenpå et stykke toastbrød og så bliver der serveret en masse forskellig toppings til.

    Prøv også disse opskrifter:
    Brændende kærlighed | Stegt flæsk med persillesovs | Millionbøf med kartoffelmos

    Det klassiske tilbehør er en rå æggeblomme, kapers, revet peberrod, hakkede løg og syltede rødbeder. Pariserbøf er både nemt og hurtigt at lave, så det kan sagtens være en ret der bliver lavet når aftensmaden skal klares hurtigt i hverdagen.

    fda b

    Pariserbøf

    3.84 fra 6 stemmer
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    4 stk.
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 30 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 500 g hakket oksekød
    • salt og peber
    • 4 skiver toastbrød
    • Smør til stegning

    Tilbehør

    • Syltede rødbeder skåret i tern
    • Rå æggeblomme
    • Kapers
    • Løg rødløg eller alm., hakket
    • Revet peberrod
    • Cornichoner
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Bland oksekødet med salt og peber.
    • Fordel kødet ovenpå de 4 stykker toastbrød - sørg for det kommer godt ud til kanten, da kødet vil trække sig sammen.
    • Steg bøfferne i smør på en varm pande. Start med at stege med kødet mod panden. Imens de steger tilberedes tilbehøret.
    • Steg bøffen til du kan se den ikke længere er rød og vend den så og steg brødsiden.
    • Når brødet er blevet gyldenbrunt og sprødt tager du pariserbøfferne af panden.
    • Server pariserbøfferne med tilbehøret. Man kan godt vælge noget af det ud man vil bruge.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 320 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 22 g | Fedt: 25 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Pariserbøf (1)
    Pariserbøf (2)
    Pariserbøf (3)
    Pariserbøf (4)
    Pariserbøf (3)
    Pariserbøf (1)
    Følg mig på Instagram
    « Chili con Carne
    Brødcroutoner »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Mikkel

      december 18, 2021 at 5:35 pm

      2 stars
      Lige præcis her går det helt galt. "en pariser bøf er bare en hakkebøf på et stykke brød..." NEJ! En pariserbøf er pakket uden om brødet således brødet suger safterne når bøffen steges på kødsiden og derefter steges færdig i ovnen! Det andet der er en kedelig fejlfortolkning!

      Svar
      • Louise Dam

        januar 02, 2022 at 3:04 pm

        Hej Mikkel
        Tak for tippet med at stege den færdig i ovnen i stedet for på panden.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her