• Gå direkte til primær navigation
  • Skip to main content
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter-Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • Mauritius
    • Italien
    • USA
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
Forside » Opskrifter » Frokost » Syltede rødbeder

Syltede rødbeder

Print Friendly, PDF & Email
5 / 5 ( 1 vote )
Syltede rødbeder
Hvis du ikke har prøvet selv at lave syltede rødbeder, så er det bare med at komme igang. Hjemmesyltede rødbeder smager så meget bedre end dem man køber i supermarkedet og så er det både nemt, billigt og hurtigt selv at sylte rødbeder. Det kræver ganske få ingredienser at komme igang, og så kan de jo holde sig længe i køleskabet. Man koger blot rødbederne med skrællen på og herefter er det super nemt lige at smutte skrællen af bagefter. Så skal de bare skæres i skiver og lagen skal hældes over. Syltede rødbeder kan f.eks spises på leverpostej på et godt stykke rugbrød eller som tilbehør til biksemad.

Opskrift på syltede rødbeder

Print Friendly, PDF & Email

1 glas
Køkken: Dansk

Forberedelsestid:
Tilberedningstid:
Samlet tid:
10 minutter
30 minutter
40 minutter


Ingredienser
Cirka 1 kg rødbeder
1-2 tsk salt

Lage:
4 dl lagereddike
3-4 dl sukker (afhængig af hvor sød du ønsker lagen)
1 dl vand

Derudover:
1 tsk atamon


Fremgangsmåde

1. Vask rødbederne let. Du behøves ikke at være så grundig, da skrællen alligevel skal af bagefter.
2. Kog rødbederne med skræl i en gryde med vand og 1-2 tsk salt i cirka 30 minutter eller indtil de er blevet møre, men ikke helt bløde.
3. Imens rødbederne koger laver du en en lage af eddike, sukker og vand. Bland det sammen i en gryde og lad det koge op indtil sukkeret er opløst.
4. Hæld vandet fra rødbederne og skyl dem med koldt vand med det samme.
5. Gnid skrællen af alle rødbederne og skyl dem i rent vand.
6. Skær rødbederne i skiver i den tykkelse du ønsker dine rødbeder – de skal ikke være for tynde.
7. Tilsæt atamon til det glas du skal opbevare rødbederne i og fordel det rundt i hele glasset. Hæld resten af atamonen fra igen.
8. Hæld rødbederne og lagen på glasset og luk det. Opbevar de syltede rødbeder på køl.



Syltede rødbeder
Syltede rødbeder

Syltede rødbeder
Syltede rødbeder


Syltede rødbeder

Skrevet af: Louise DamEddike, Rødbeder, SukkerKategori: Frokost, Tilbehør

Følg mig på Instagram

af Louise Dam Ingredienser: Eddike, Rødbeder, Sukker Kategorier: Frokost, Tilbehør Opskrift udgivet: 1. februar 2019 Opskrift opdateret: 6. december 2019

Previous Post: « Broccolitoast
Next Post: Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Thomas Hansen

    19. oktober 2019 kl. 06:42

    Hej Louise

    Hvor langt tid kan de syltede rødbeder holde
    Sig i køleskabet.

    De ser lækre ud.

    Svar
    • Louise Dam

      20. oktober 2019 kl. 05:26

      Hej Thomas
      Hvis man ellers er omhyggelig med hygiejnen kan de holde sig længe. En 3-4 måneder i køleskabet burde ikke være noget problem. Muligvis også længere. Så mange plejer jeg dog sjældent at lave på én gang.
      Hilsen Louise

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Senneps-flødesauce - Senneps fløde sauce med rosmarin

Senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin

Baileys Reindeer

Baileys Treatmas Bar i Tivoli

Sprøde boller med masser af lufthuller

Sprøde boller med masser af lufthuller

Copenhagen Foods pakkekalender

Copenhagen Foods pakkekalender 2019

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Varm chokolade med whisky - Talisker whisky

Varm chokolade med whisky og skumfiduser

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

Jeg hedder Louise, jeg er 31 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

Læs mere…

Copyright

Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst.

COPYRIGHT © 2010-2019 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
Køb her