Æggeblommer
Æggeblommer er den del af ægget, som de fleste bedst kan lide. Der er altså en super god smag i den lille blomme. Blommen kan man bruge i rigtig meget madlavning. Det er ikke kun i det salte køkken, at man kan bruge det. Det fungerer også rigtig godt i det søde køkken.
Nogle gange skal man kun bruge blommen i en opskrift. Det er eksempelvis, når man vil lave is. Der skal man ikke bruge et helt æg, men kun blommen.
Her kan du finde en masse skønne opskrifter fra det søde og salte køkken. I dem alle kan du finde æggeblommer.
-
Blommetrifli
-
Kiksekage
-
Blinis med røget laks, creme fraiche, rogn og rødløg
-
Råcreme
-
Frugtsalat med råcreme
-
Chokolademousse med Baileys Salted Caramel
-
Små mazarinkager med rabarber, vaniljecreme og marengs
-
Tiramisu i glas
-
Tiramisu
-
Hjemmelavet bearnaisesauce (sous vide)
-
Hjemmelavet chilimayonnaise
-
Chokolademousse
-
Creme Brulee
-
Pariserbøf
-
Hjemmelavet is med saltet karamel
-
Blød og skøn chokoladeis
-
Kærnemælkskoldskål med skyr
-
Chokolade fondant med hjemmelavet vaniljeis
-
Islagkage med chokoladetrøffelcreme