Æggeblommer er den del af ægget, som de fleste bedst kan lide. Der er altså en super god smag i den lille blomme. Blommen kan man bruge i rigtig meget madlavning. Det er ikke kun i det salte køkken, at man kan bruge det. Det fungerer også rigtig godt i det søde køkken.
Nogle gange skal man kun bruge blommen i en opskrift. Det er eksempelvis, når man vil lave is. Der skal man ikke bruge et helt æg, men kun blommen.
Her kan du finde en masse skønne opskrifter fra det søde og salte køkken. I dem alle kan du finde æggeblommer.
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.
For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.
Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.
Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
|