
Råcreme
4 personer
Forberedelsestid: 15 minutter
Ingredienser
6 æggeblommer (brug bare pasteuriserede hvis du har det bedst med det)
6 spsk sukker
5 dl piskefløde
1 vaniljestang
1. Pisk æggeblommer, sukker og kornene fra vaniljestangen til en lys creme eller æggesnaps.
2. I en anden skål pisker du fløden til en let skum.
3.Vend forsigtigt flødeskummet i æggemassen og bland det hele godt sammen.




Skrevet af: Louise DamKategori: Dessert, Desserter, kager og andre søde sager, Is og andre desserter
Riv evt. noget mørkt chokolade i, jeg synes det bliver vildt godt👍
Tak for tippet :-)
Kan man lave cremen et par timer i forvejen og stille på køl, eller skal den helst serveres nylavet?
Den skal helst være nylavet. Hvis den står kan den godt begynde at skille lidt - men 1 times tid før kan den godt laves.