Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Hjemmelavet bearnaisesauce (sous vide)

Udgivet: 20. feb 2019 · Opdateret: 27. apr 2021

 
Opskrift på Bearnaisesauce sous vide

Bearnaisesauce er bare kongen over sauce. Det tror jeg ikke vi kan komme udenom. Men det er bare også lidt bøvlet at lave - for det kan nemt gå galt og saucen skiller. Men denne opskrift er næsten så sikker som den kan være for ikke at gå galt og skiller.

I denne opskrift bliver bearnaise saucen nemlig lavet i sous viden, man skal ikke klare smørret og man piske den sammen ved hjælp af en stavblender. Det er utrolig nemt, og gør lige pludselig opgaven omkring en hjemmelavet bearnaise sauce til ikke at være et stort projekt de fleste ikke kan overskue. Så skal du imponere gæsterne så prøv at lave hjemmelavet bearnaise sous vide.

Hvis du ønsker mere information omkring hvad sous vide er og hvordan man tilbereder efter denne metode, så læs mit indlæg 'alt du bør vide om sous vide'.

piskeris Grullo

Hjemmelavet bearnaisesauce (sous vide)

4.32 fra 16 stemmer
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 200 g smør
  • 40 g æggeblomme
  • 2 spsk bearnaiseessens
  • Estragon, hakket - ½ bundt frisk eller 2 spsk tørret

Sådan gør du
 

  • Smør i tern, æggeblomme og essens hældes i en frysepose.
  • Læg posen forsigtigt ned i sous viden. Sæt gerne posen fast med noget i toppen, så den ikke falder ned i. Temperaturen skal blot være den som dit kød også får, men ikke over 60 grader.
  • Giv saucen minimum 30 minutter. Den kan sagtens være i sous viden i længere tid.
  • Hæld blandingen i en høj kande - gerne hvis du har en der følger med til din stavblender.
  • Lad det stå et par minutter eller indtil den tykke del er bundfældet.
  • Så bruger du din stavblender til at samle saucen med. Sæt den først helt ned i bunden således at du blender den tykke del først og så stille og roligt arbejder dig opefter i beholderen.
  • Til sidst tilsætter du hakket estragon (enten frisk eller tørret) og blander rundt.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 781 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 4 g | Fedt: 86 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
  • Bearnaisesauce sous vide
  • Bearnaisesauce sous vide
  • Bearnaisesauce sous vide
  • Bearnaisesauce sous vide
  • Bearnaisesauce sous vide
  • Bearnaisesauce sous vide
  • Bearnaisesauce sous vide
  • Bearnaisesauce sous vide
  • Bearnaisesauce sous vide
  • Bearnaisesauce sous vide
  • Bearnaisesauce sous vide
  • Bearnaisesauce sous vide
  • Bearnaisesauce sous vide
  • Bearnaisesauce sous vide
  • Bearnaisesauce sous vide
  • Bearnaisesauce sous vide

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Karen Maria skriver

    januar 09, 2021 at 9:06 am

    Hej Louise
    Jeg skal lave bearnaise sovsen i dag, men har ingen stavblender. Måske man kan bruge en almindelig pisker?

    Tak for en super side men masser af inspiration☺️

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 14, 2021 at 9:55 am

      Håber du fik lavet en god bearnaise. Umiddelbart tror jeg det skal være en stavblender, men jeg har ikke prøvet med en almindelig pisker. Lykkedes det? Dejligt du kan bruge min side til inspiration :-)

      Svar
  2. Steen Schmidt Hansen skriver

    juni 21, 2020 at 8:51 am

    Hej Louise
    Vil prøve at lave din Bearnaise Sous vide
    til en barnedåb med ca 26 personer. Kan det lade sig gøre i een portion og hvordan holder jeg det varmt når det er kørt med stavblender en.??
    På forhånd tak
    Steen S.Hansen

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 04, 2020 at 10:42 am

      Hej Steen
      Jeg har desværre aldrig prøvet at lave til så mange mennesker. Men det burde ikke være et problem at lave det på én gang. Jeg tror jeg ville blende den med stavblenderen som det sidste inden I skal spise og så servere saucen. For det bliver nok svært at holde den lun.
      Jeg ville blive super glad hvis du vender tilbage med dine erfaringer du gør dig - så er der en masse andre der også kan få glæde af det :-)

      Jeg håber I får en rigtig dejlig barnedåb.

      Hilsen Louise

      Svar
      • Michael Schultz-Larsen skriver

        februar 07, 2022 at 11:45 am

        Du kan bare komme bearnaisen tilbage i Sous viden når den er lavet, så længe du holder temperaturen under 60 grader

        Svar
        • Louise Dam skriver

          februar 07, 2022 at 1:46 pm

          Arh ja, selvfølgelig kan man da det. Mange tak fordi du skrev :-)

          Svar
4.32 from 16 votes (16 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.