• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Tilbehør til aftensmaden

    Hjemmelavet chilimayonnaise

    Udgivet: maj 23, 2016 · Opdateret: maj 16, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    ecacce b

    Det er super nemt at lave en hjemmelavet mayonnaise, og det er ligeså nemt at lave din egen chilimayonnaise. Det er nemlig så simpelt at når du har rørt din mayonnaise så tilsætter du lidt af en meget stærk chilisauce som hedder Sriracha. Du kan f.eks. købe Sriracha chilisauce hos Sushibutik.dk. Vi har altid sådan en i vores køleskab, og den holder meget længe og er meget stærk! Derfor skal der også kun bruges en lille smule af chilisaucen i denne mayonnaise.

    ikon piskeris Chestnut

    Hjemmelavet chilimayonnaise

    2 dl
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 æggeblomme
    • ½ æggehvide
    • 1 knivspids salt
    • ½ tsk citronsaft
    • 1,5 dl smagsneutral olie f.eks. rapsolie
    • 2 tsk sriracha chilisauce

    Sådan gør du
     

    • Hæld æggeblomme, æggehvide, salt og citronsaft i din stavblenders kande - eller i en skål.
    • Blend det hele godt sammen.
    • Tilsæt nu olien stille og roligt lidt ad gangen, det er vigtigt at olien bliver optaget forsigtigt i æggeblommen, ellers vil mayonnaisen skille.
    • Fortsæt til alt olien er optaget af æggeblommen.
    • Bland sriracha chilisauce i din mayonnaise. Jeg bruger cirka 2 teskeer, men smag dig frem.
    • Opbevar chilimayonnaisen i et rent skoldet glas i op til cirka 1 uge.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 dl | Kalorier: 697 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 2 g | Fedt: 77 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på hjemmelavet ChiliMayonnaiseOpskrift på hjemmelavet ChiliMayonnaiseOpskrift på hjemmelavet ChiliMayonnaiseOpskrift på hjemmelavet ChiliMayonnaise

     

    Skrevet af: Louise DamÆggeblommerKategori: Saucer & dressinger, Tilbehør til aftensmaden

    Følg mig på Instagram
    « Tomatsalat med avokado og feta
    Vandretur mellem Kurama og Kibune »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. skrotpræmie

      oktober 08, 2017 at 11:38 pm

      ser lækket ud :)

      Svar
    2. skrotbil

      september 11, 2017 at 2:15 am

      Det lyder også lækkert

      Svar
    3. Kim

      juli 26, 2017 at 1:45 am

      Ser lækkert ud.
      Jeg har lavet en anderledes variant.
      Jeg laver den som du gør, men tilsætter sweet chili sauce.
      Den giver et anderledes bid sødme som er super lækkert til kylling og oksekød.

      Svar
      • Louise Dam

        juli 30, 2017 at 5:40 pm

        Det lyder også lækkert :-)

        Svar
    4. Skrotbil

      marts 26, 2017 at 12:31 am

      Hej Luise
      Det her ser virklig lækkert ud.
      Tak for dit indlæg det vil vi prøve at efterligne.

      Mvh Dan

      Svar
    5. Tina Simpson

      januar 14, 2016 at 1:58 pm

      Hej Louise. Det er nemmere at bruge et helt æg og 2 dl. olie. Hilsen Tina

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her