
Hvis du hellere vil prøve kræfter med en stor version af chokoladepavlovaen, så finder du den opskrift her. Og hvis du er vild med mini versionen, men ikke med chokolade, så har jeg da også opskriften på mini pavlovaer uden chokolade.
Mini chokoladepavlova med jordbær og blåbær
7-8 stk.
Forberedelsestid: 30 min
Samlet tid: 1,5 time
Ingredienser
6 æggehvider
300 g sukker
1 tsk hvidvinseddike
3 spsk kakaopulver
50 g mørk chokolade
Pynt
½ liter piskefløde
Jordbær
Blåbær
1. Hak chokoladen groft
2. Pisk æggehviderne stive.
3. Pisk derefter sukkeret i lidt efter lidt.
4. Sigt kakaopulveret og vend det forsigtigt i marengsen.
5. Rør til sidst hvidvinseddiken i, og bland samtidig den hakkede chokolade i.
6. Sæt marengsmassen i cirkler på en bageblade med bagepapir. De skal have en diameter på cirka 8 cm.
7. Sæt bagepladen i ovnen ved 180 grader og skru så ned til 150 grader og lad marengsen bage i 1 time og 15 minutter.
8. Pisk fløden til flødeskum.
9. Skyl bærrene og skær jordbærrene ud i mindre stykker.
10. Fordel flødeskummen på de små chokoladepavlovaer og pynt derefter med bærrene.











Skrevet af: Louise DamBlåbær, Chokolade, JordbærKategori: Dessert, Desserter, kager og andre søde sager, Glutenfri, Is og andre desserter
Hej. Jeg er en idiot til alt hvad der har med bagning at gøre så nu spørg jeg lige for en sikkerhedsskyld :)
Skal marengsene køle af inden flødeskum kommer på? Hvis jeg laver marengsene dagen før, skal de så opbevares i køleskab eller i skabet?
Ja de skal køle af inden der kommer flødeskum. Du skal ikke opbevare dem i køleskabet, da der er for meget fugt så marengsen vil blive blød. Opbevar dem i en kagedåse eller lignende på køkkenbordet :-)
Sikke en nem og lækker opskrift 😍
Dejligt du synes om den :-)
Uhm.. elesker pavlova. Jeg havde slet ikke tænkt på at lave den i miniudgave - jeg tror lige jeg snupper ideen til min fødselsdag ;0) TAK..
Gør endelig det! :-)