Jordbær er indbegrebet af dansk sommer. De danske jordbær er i sæson i juni-august. I sommermånederne bugner supermarkederne med de skønne røde og søde bær. Ligesom man kan finde dem i små boder ved vejkanten på landet og som pluk-selv flere steder i landet.
De kan holde sig 2-3 dage på køl, og så kan de også nemt fryses. Så er der bær i fryseren når sæsonen er ovre.
De små søde bær er fantastiske både blot at spise som de er. Eller de kan bruges i et hav af skønne sommerdesserter, marmelade og i cocktails.
Min yndlingsdessert på de varme sommerdage må helt sikkert være den helt simple jordbær med fløde. Det smager altså bare fantastisk og så er det jo det nemmeste i verden at lave.
Herunder finder du alle mine opskrifter med jordbær. Og der skal nok komme flere til løbende.
Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
|