Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Ispinde med jordbær og mørk chokolade

Udgivet: 5. jul 2015 · Opdateret: 19. jan 2023

acdd b

Det er sol og sommer udenfor og så skal der altså is til. I min verden må det meget gerne være den hjemmelavede variant. Her har jeg lavet nogle lækre jordbærispinde, som er blevet overtrukket med mørk chokolade. De er dejlig friske, men samtidig søde. Den mørke chokolade passer rigtig godt til jordbærsmagen. Lidt ligesom chokoladeovertrukne jordbær :-)

Disse jordbærispinde er kun tilsat honning, og er derfor en ret sund dessert. Jeg har tidligere lavet sunde ispinde med skyr og bær. De hjemmelavede ispinde er farverige og lækre - man kan kun blive i sommerhumør af det!

piskeris Grullo

Ispinde med jordbær og mørk chokolade

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 6 stk.
Forb. tid 29 minutter min
Samlet tid 4 timer t

Udstyr (reklamelink)

  • (reklamelink)Isforme
  • (reklamelink)Ispinde i træ
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 600 g frosne jordbær
  • 2 spsk citronsaft
  • 1,5 dl vand
  • 4-5 spsk (reklamelink)honning, agarvesirup eller lignende
  • 200 g (reklamelink)mørk chokolade
  • 2 spsk (reklamelink)kokosolie

Sådan gør du
 

  • Placer jordbær, vand, citronsaft og honning i en blender.
  • Blend det hele til en ensartet masse.
  • Fordel det hele i dine isforme og sæt dem i fryseren.
  • Efter ½-1 time sættes ispindende i. Lad isene stå i fryseren til de er helt frosne - cirka 4 timer.
  • Smelt chokoladen enten over vandbad eller i en skål i mikroovnen.
  • Rør kokosolien i den smeltede chokolade.
  • Hæld den i et glas, som isen kan komme ned i.
  • Lad den køle lidt af.
  • Tag en is ud af formen og dyp den ned i den smeltede chokolade så den øverste del bliver dækket med chokolade. Chokoladen skulle gerne tørre hurtigt pga. kokosolien.
  • Og så er isen klar til at spise :-) Dem der ikke skal spises med det samme ligges tilbage i fryseren.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 292 kcal | Kulhydrater: 36 g | Protein: 3 g | Fedt: 19 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Ispinde med jordbær
Ispinde med jordbær
Ispinde med jordbær
Ispinde med jordbær
Ispinde med jordbær
Ispinde
Ispinde
Ispinde
Ispinde
Ispind
Ispinde
Ispinde
Ispinde
ispinde
Ispinde med jordbær
Ispinde med jordbær
Ispinde
Ispinde med jordbær
Ispinde med jordbær og mørk chokolade (32)
Ispinde med jordbær og mørk chokolade (33)
Ispinde med jordbær og mørk chokolade (38)
Ispinde med jordbær og mørk chokolade (39)

Kommentarer

  1. Peter skriver

    juli 21, 2016 at 8:25 pm

    Hvor mange ml er formene på?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 16, 2016 at 10:57 am

      Cirka 150 ml.

      Svar
  2. Emilie skriver

    juli 11, 2015 at 9:31 am

    Har faktisk også ledt efter ispinde forme - tror jeg skal lede endnu bedre nu ;-)!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 11, 2015 at 3:24 pm

      Jeg har lagt et link til eBay hvor du kan købe dem ret billigt :-)

      Svar
  3. Jane skriver

    juli 06, 2015 at 7:22 am

    Hvor kan de ispindeforme du bruger her købes ?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 07, 2015 at 9:48 pm

      Hej Jane
      De er faktisk fra Netto og de er købt sidste år. Men jeg har fundet nogle på eBay, som ligner dem på en prik. Dem kan du købe lige her.

      Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.