
Man bestemmer helt selv hvilken chokolade man bruger. Jeg har brugt en lys mælkechokolade men man kan sagtens bruge en hvid chokolade eller en mørk chokolade istedet for. Det hele smager skønt! Jordbær med chokolade er perfekte til en god brunch, som en let dessert eller bare sammen med en god champagne og den du holder af. F.eks. på Valentines Day kunne det være rigtig fint at lave disse smukke jordbær med chokolade, selvom jordbærrene selvfølgelig er bedst om sommeren, hvor man kan få de søde danske jordbær.
Jordbær med chokolade
25 stk.
Forberedelsestid: 45 min
Ingredienser
25 jordbær
150 g mørk, lys eller hvid chokolade
1. Skyl jordbærrene og lad dem tørre på lidt køkkenrulle.
2. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen. Gerne i en skål der ikke er for stor eller en kop, så er det nemmere at dyppe jordbærrene i chokoladen.
3. Dyp hvert jordbær i den smeltede chokolade og læg jordbærrene på et skærebræt med bagepapir eller sølvpapir på.
4. Når chokoladen er størknet kan jordbærrene nydes.

Skrevet af: Louise DamChokolade, JordbærKategori: Dessert, Is og andre desserter, Snacks, Sommer, Tapas, Videoopskrift
Ja det er altid lækkert :) Jeg har læst et sted at hvis man tilføjer lidt kokosolie så bliver chokoladen på jordbærrene selv efter at de har været i køleskab og kommer ud derfra igen, det trick vil jeg i hvert fald prøve næste gang :)
Hej Charlotte
Det har jeg ikke hørt før, synes nu ikke at chokoladen falder af jordbærrene? Men hvis man har problemer med det er det da bare med at afprøve det trick :-)