caaff b

Man kan måske ikke helt betegne dette som en opskrift, men nærmere som en lille påmindelse af hvor lækkert jordbær med chokolade er. Det er samtidig super nemt at lave - så det er bare med at komme igang.

Man bestemmer helt selv hvilken chokolade man bruger. Jeg har brugt en lys mælkechokolade men man kan sagtens bruge en hvid chokolade eller en mørk chokolade istedet for. Det hele smager skønt! Jordbær med chokolade er perfekte til en god brunch, som en let dessert eller bare sammen med en god champagne og den du holder af. F.eks. på Valentines Day kunne det være rigtig fint at lave disse smukke jordbær med chokolade, selvom jordbærrene selvfølgelig er bedst om sommeren, hvor man kan få de søde danske jordbær.

ikon piskeris Chestnut

Jordbær med chokolade

25 stk.
Forb. tid 45 min
Samlet tid 45 min

Ingredienser

  • 25 jordbær
  • 150 g mørk lys eller hvid chokolade

Sådan gør du
 

  • Skyl jordbærrene og lad dem tørre på lidt køkkenrulle.
  • Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen. Gerne i en skål der ikke er for stor eller en kop, så er det nemmere at dyppe jordbærrene i chokoladen.
  • Dyp hvert jordbær i den smeltede chokolade og læg jordbærrene på et skærebræt med bagepapir eller sølvpapir på.
  • Når chokoladen er størknet kan jordbærrene nydes.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 40 kcal | Kulhydrater: 4 g | Protein: 1 g | Fedt: 3 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!


Chokoladedyppede jordbær (3)

 

Skrevet af: Louise DamChokolade, JordbærKategori: Dessert, Is og desserter, Nytår, Nytårsdessert, Snacks, Snacks til nytårstalen, Sommer, Tapas, Videoopskrift

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften