• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager » Dessert » Hjemmelavet is » Hjemmelavet is uden ismaskine

    Hjemmelavede ispinde med skyr og bær

    Udgivet: jul 31, 2013 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    cadbdd h

    Hjemmelavede ispinde (eller pindeis?) er åbenbart kommet på mode igen. Jeg husker som barn, hvor fantastisk sjovt det var selv at hælde saftevand i de små plastikforme og et par timer senere havde man en skøn ispind. Men det er mange mange år siden jeg har prøvet det. Men da jeg så så nogle fine isforme i Netto for lidt tid siden, så måtte jeg bare have dem så der kunne blive eksperimenteret lidt. Jeg synes ikke bare det var en saftevandsis jeg ville prøve til at starte med, så valget faldt altså på en is med bær og skyr og så hele 3 forskellige smage. Hvis man har en ismaskine tror jeg det ville være godt lige at køre isen lidt på denne inden man fylder den i formen, da de ellers godt kan danne lidt iskrystaller.

    Jeg har brugt papsugerør som pinde fordi jeg tænkte at det ville se fint ud. Det gjorde det skam også, men pap har det jo med at suge vand til sig og det var bare ikke særlig smart. Derfor vil jeg anbefale at man køber disse ispinde istedet for.

    Mine ispindeforme er købt i Netto for omkring 1 år siden. Men jeg har været en tur på eBay og finde nogle til jer, som ligner dem på en prik! De koster cirka 45 kr. inkl. porto og de kan købes lige her på ebay.co.uk..

    ikon piskeris Chestnut

    Hjemmelavede ispinde med skyr og bær

    6 stk.
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 5 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Blåbærisen

    • 125 g skyr
    • 125 g blåbær må godt være frosne
    • 1-2 tsk honning

    Bananisen

    • 125 g skyr
    • 1 banan 100 g ca.
    • 1 tsk honning

    Jordbærisen

    • 125 g skyr
    • 125 g jordbær må godt være frosne
    • 1 tsk honning

    Sådan gør du
     

    • Blend blåbær, skyr og honning sammen (jeg brugte en stavblender).
    • Hæld blandingen i en frysepose og klip hul i hjørnet. Fordel blåbærblandingen ligeligt i alle 6 isforme. Forsøg at undgå at ramme siderne.
    • Stil isene i fryseren i cirka 20 minutter, eller indtil de har sat sig så næste lag kan komme i.
    • Blend banan, skyr og honning sammen.
    • Hæld blandingen i en frysepose og klip hul i hjørnet. Fordel bananblandingen ligeligt i alle 6 isforme. Forsøg at undgå at ramme siderne.
    • Stil isene i fryseren i cirka 20 minutter, eller indtil de har sat sig så næste lag kan komme i.
    • Blend jordbær, skyr og honning sammen.
    • Hæld blandingen i en frysepose og klip hul i hjørnet. Fordel jordbærblandingen ligeligt i alle 6 isforme. Forsøg at undgå at ramme siderne.
    • Sæt ispinde i isene.
    • Stil nu isene tilbage i fryseren og lad dem blive der i cirka 4 timer, eller indtil de er helt frosne.
    • Når de skal spises kan du med fordel hælde lidt varmt vand udvendigt på formen indtil de slipper.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 106 kcal | Kulhydrater: 24 g | Protein: 3 g | Fedt: 1 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på hjemmelavede ispinde med skyr og bær

     

    Opskrift på hjemmelavede ispinde med skyr og bær

    Opskrift på hjemmelavede ispinde med skyr og bær

    Opskrift på hjemmelavede ispinde med skyr og bær

    Opskrift på hjemmelavede ispinde med skyr og bær

    Opskrift på hjemmelavede ispinde med skyr og bær

    Opskrift på hjemmelavede ispinde med skyr og bær

     

     

    Skrevet af: Louise DamIsKategori: Hjemmelavet is, Hjemmelavet is uden ismaskine, Is og desserter, Søde sager, Sunde søde sager

     

    Følg mig på Instagram
    « Kærnemælkskoldskål med skyr
    En lækker smagsoplevelse og lidt om gode deals »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Helle

      juli 21, 2022 at 2:54 pm

      5 stars
      Jeg har lavet jordbær isen i dag, de smager rigtig godt :)

      Svar
      • Louise Dam

        juli 27, 2022 at 9:21 pm

        Hvor er det skønt at høre :-)

        Svar
    2. Line

      maj 16, 2016 at 7:57 pm

      De ser vildt lækre og flotte ud 😊 Vil bare lige høre om isen krystallisere, for det har jeg hørt skyr kan finde på at gøre?

      Svar
      • Louise Dam

        maj 20, 2016 at 12:59 pm

        Hej Line
        Det gør de lidt, men ikke så meget så det gør noget synes jeg.

        Svar
    3. Benjamin

      april 23, 2016 at 9:27 pm

      De ser super lækre ud og de smager forhåbentlig lige så godt, som de ser ud, hvis ikke bedre

      Svar
      • Benjamin

        april 23, 2016 at 9:44 pm

        Og ved du om man bare kan bruge frosne bær direkte fra posen? eller skal de lige koges/andet??
        Tak for svar :-)

        Svar
        • Louise Dam

          april 24, 2016 at 11:07 am

          Bag på posen anbefaler de tit at de frosne bær skal have et opkog, da der kan være bakterier i dem. Så hvis du vil være på den sikre side skal du gøre det. Jeg gør det ikke selv altid.

          Svar
      • Louise Dam

        april 24, 2016 at 11:07 am

        Ja, det er nogle små lækre og ikke mindst sunde ispinde :-)

        Svar
    4. Annette mariager

      maj 04, 2015 at 9:20 pm

      Det ser rigtig lækkert ud😀. Hvor har du købt formene til isen henne??

      Svar
      • Louise Dam

        maj 05, 2015 at 6:29 pm

        Dem købte jeg i Netto sidste år.

        Svar
    5. Signe

      marts 12, 2015 at 12:26 pm

      Hvor er de fine! Må man spørge, hvor du har dine ispindeforme fra?

      Svar
      • Louise Dam

        marts 12, 2015 at 7:01 pm

        Hej Signe
        Det er faktisk papsugerør jeg har brugt. Og det kan slet ikke anbefales de de jo falder fra hinanden når de bliver våde :-) Men jeg kan se at man kan købe rigtige ispinde lige her på bagetid.dk.
        Hilsen Louise

        Svar
    6. Julie

      maj 26, 2014 at 11:32 am

      Holder sugerørene som ispinde? :)

      Svar
      • Louise Dam

        maj 29, 2014 at 2:39 pm

        Nej, det var faktisk ikke den bedste idé jeg fik. Da de havde ligget lidt i fryseren blev de simpelthen for bløde. Så det er nok smartere med rigtige ispinde :-)

        Svar
    7. Simone

      august 26, 2013 at 6:10 pm

      Kan man bruge creme fraiche i stedet for skyr, og så tilsætte lidt mere honning og evt. lidt flere bær, så det bliver tykkere? :-)

      Svar
    8. A+K

      august 02, 2013 at 5:29 pm

      Jeg er også godt igang med ispindeproduktionen, så fine dine er, med striberne (:

      - Anne

      Svar
      • Louise Dam

        august 07, 2013 at 2:29 pm

        Tak Anne! :-)

        Svar
    9. Maria Vanløseblues

      august 01, 2013 at 8:05 am

      Hold nu op hvor er de flotte!

      Svar
      • Louise Dam

        august 02, 2013 at 9:53 am

        Mange tak Maria! Jeg er nu også selv meget tilfreds med resultatet :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her