• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Dessert

Hjerteformet brownie med vaniljeis og jordbær

Louisex
Ændret: aug 29, 2024 · Udgivet: jan 15, 2013 af Louise Dam · 8 Kommentarer

Hjerteformet brownie med vaniljeis og jordbaer valentines dag

Så kommer den sidste opskrift fra nytårsaften, nemlig desserten - den vigtigste af alle retterne! Dette er en af de rigtig gode opskrifter jeg har på brownie. Det er en kollega der engang har haft den med på arbejde, hvor jeg fik hapset opskriften.

Denne fine hjerteformede brownie er perfekt at servere til valentines dag som desserten til en romantisk middag for 2.

piskeris Grullo

Hjerteformet brownie med vaniljeis og jordbær

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 75 g smør
  • 250 g (reklamelink)rørsukker
  • 2 æg
  • 50 g (reklamelink)hvedemel
  • ¼ tsk. (reklamelink)bagepulver
  • 2 spsk. (reklamelink)kakaopulver
  • 100 g (reklamelink)hasselnødder
  • 100 g (reklamelink)mørk chokolade 70 %

Serveres med

  • Vaniljeis
  • Friske jordbær eller andre friske bær

Sådan gør du
 

  • 1.Tænd ovnen på 175 grader.
  • 2.Smelt smørret og sæt det til afkøling.
  • 3.Pisk æg og rørsukker til det er lysegult og let skummende.
  • 4.Bland de tørre ingredienser (mel, kakao, bagepulver) godt sammen og tilsæt det til æggemassen.
  • 5.Hak chokolade og nødder groft og tilsæt det æggemassen og de tørre ingredienser.
  • 6.Tilsæt det afkølede smør til blandingen. Rør det hele godt sammen.
  • 7.Beklæd en lille bageform med bagepapir og hæld kagemassen i. (Bør have en højde på ca. 2 cm.)
  • 8.Bages ved 175 grader i cirka 15-20 minutter.
  • Når kagen kommer ud af ovnen skal den stadig være blød og klistret indvendig. Men hvis skorpen ovenpå føles fast og sprød er kagen færdig. Når kagen er afkølet tager du en hjerteformet udstikkerform og trykker kagestykkerne ud med. Server den hjerteformede brownie med en kugle vaniljeis og et par friske jordbær eller andre bær.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 761 kcal | Kulhydrater: 88 g | Protein: 10 g | Fedt: 43 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Hjerteformet brownie med vaniljeis og jordbær
Hjerteformet brownie med vaniljeis og jordbær
Hjerteformet brownie med vaniljeis og jordbær

Kommentarer

  1. Karina skriver

    december 29, 2016 at 10:00 pm

    Hvor mange hjertebrownies fik du ud af portionen?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 30, 2016 at 3:28 am

      Hej Karina, nu er det lang tid siden jeg har lavet dem. Men kan se jeg skriver opskriften er til 4 personer. Så jeg vil mene jeg har kunne lave 4 hjertebrownies af portionen. Så er der selvfølgelig nogle kanter tilbage også.

      Svar
  2. Tenna Nielsen skriver

    december 29, 2015 at 11:03 pm

    Den ser rigtig lækker ud. Kan den mon laves dagen før, den skal bruges?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 29, 2015 at 11:20 pm

      Hej Tenna
      Det kan den sagtens! Det bliver den næsten kun bedre af :-)

      Svar
  3. Frederikke skriver

    februar 03, 2013 at 7:15 pm

    Det ser bare super lækkert ud!

    Måske vil du kigge forbi min blog? http://www.vivalavanilla.blogspot.dk

    //Frederikke

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 04, 2013 at 9:55 am

      Tak skal du have, selvfølgelig vil jeg det :-)

      Svar
  4. Jonnaboe skriver

    januar 16, 2013 at 2:58 pm

    mmmmmmmh, der er virkelig ikke meget bedre end brownie og vaniljeis sammen! :-) Ser så lækkert ud!

    Knus john-a // jonnaboe.blogspot.com

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 20, 2013 at 1:42 pm

      Mange tak skal du have. Ja det er altså bare en lækker dessert! :-)

      Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.