Der er kommet en ny gin til Danmark, og den er både super fin at se på og smager lækkert! Gordons Premium Pink Gin henvender sig både til dem der allerede er gin-elskere, men også til gin-novicer (som jeg selv). Den er nemlig mild i smagen takket være dens frugtige sødme, skønne duft og strejf af enebær. Gordons Premium Pink Gin er inspireret af Gordons originale opskrift fra 1880’erne. Gordons Premium Pink Gin smagsnoter er sammensat af både jordbær, hindbær og ribs for at opnå en perfekt balance i smagen mellem det søde og sure. Gordons Premium Pink Gin er udelukkende fremstillet af naturlige aromaer, og derfor er du også garanteret den højeste kvalitet af ægte bærsmag.
Hvis du allerede er fan af gin har du måske selv en idé om hvordan du bedst kan lide din gincocktail. Men den bedste måde at servere Gordons Premium Pink Gin er i et stort glas (evt. vinglas) med is, tonicvand og et frisk jordbær skåret i skiver eller eventuelt et par frosne jordbær som isterninger. Det er en perfekt aperitif til tidligt på aftenen eller som velkomstdrink. Hvis du vil lave en luksusudgave kan du give drinken lidt prosecco el. lign. Under alle omstændingheder smager den skønt, og så er den jo helt perfekt i farven til en rigtig tøsefest :-)
Gordons Premium Pink Gin kan købes hos udvalgte forhandlere i Danmark til en pris på cirka 139 kr.
Vind en flaske Gordons Premium Pink Gin
Nu har du også chancen for at smage den nye lækre gin. Du kan nemlig vinde en flaske af den lige her på min blog. Du deltager ved enten at skrive en kommentar i kommentarfeltet her på bloggen eller til mit opslag på Facebook. I kommentaren må du meget gerne skrive hvem du vil dele gin-oplevelsen med. Du kan deltage til og med den 6/1-2018.
Gordons Pink & Tonic
1 person
Forberedelsestid: 10 min
Ingredienser
4 cl Gordons Pink Gin
12 cl Tonicvand
Friske jordbær
Is
1. Fyld et stort vinglas med isterninger, tilsæt 4 cl Gordons Pink Gin og 12 cl tonicvand.
2. Pynt med skiver af friske jordbær, og nyd din cocktail.
Tip! Som alternativ kan du også bruge Sprite el.lign., hvis du ikke er vild med smagen af tonic. Du kan også bruge frosne jordbær istedet for isterninger og friske jordbær.
Heidi
Vil dele med mine 3 bedste veninder på terrassen i solen en dejlig fredag. Som starter til en aften med god mad, snak og hygge :-)
Louise Dam
Konkurrencen er desværre sluttet i januar :-)
Caroline
Jeg ville elske at dele den med min ældste storebror, da han er bartender, og jeg er sikker på, at han ville blive glad for det :))
Camilla Nyegaard
Jeg vil servere den til vores tøse julefrokost sidst i januar.
Helena Mehren
Jeg er på evig jakt gjennom mine smaksløker. Du kan si jeg har en 'mat-fantast' i konstant søk etter nye opplevelser som pirrer luktesmakføle-sansen min. For det er ikke bare igjennom syn, lukt og smak selve mat-opplevelsen er. Selve konsistensen, hvordan det kjennes på tungen , varme/kulde, fornemmelse av selve prosessen fra maten passerer leppene dine inn i munnen, igjennom munnhulen og ned i svelget.
Mitt største ønske var om det fantes en 'butikkrestaurant' som kunne tilby (mot adgangsbillett) smaksopplevelser rundt hver kjøledisk og butikkreol. Man kunne smake på alt i butikkhyllene; bare for å få en liten test//smak om dette var noe man kan bruke til den oppskriften du hadde i hodet da du våknet. Eller smaken du lengtet etter om i drømme og du har fortsatt essens-følelsen igjen på tungespissen i det du tørker bort søvnen fra øynene. Eller om hjernen din er koblet til og du oppdager at du husker en smaksopplevelse fra du er liten; som du bare 'må' gjenskape det samme for dine barn.
Men jeg ser jeg snakker meg bort; som alltid er faren når jeg begynner å snakke om mat.
Det er jo tross alt det som holder oss gående, så hvorfor ikke nyte næringen vi så sårt trenger.
Vi møtes på de evige smaksmarker ;-)
Med vennlig umami
Helena Mehren
Pia Falbe-Hansen
Jeg vil dele den med min rejseveninde Tina
Nanna
Den oplevelse ville jeg dele med min skønne mor!
Agnethe Mehlsen
Jeg ville dele med min veninde Louise som er lige så glad for gin & tonic som jeg er :)