Mini pavlova med jordbær og blåbær

 
fd b

Pavlova er en skøn sommerdessert. Det er i bund og grund bare en marengs toppet med flødeskum og lækre sommerbær. Desserten er let og lækker og den er også ret nem at lave. Normalt laver man pavlova som en stor kage man så skærer stykker af til gæsterne. Jeg har tidligere lavet en chokolade pavlova i stor version. Men her har jeg valgt at lave en normal pavlova men bare i en miniversion. Så kan hver gæst få hver sin lille pavlova serveret. Det er da meget hyggeligt.

ikon piskeris Chestnut

Mini pavlova med jordbær og blåbær

8 stk.
Forb. tid 30 min
Samlet tid 1 t 30 min

Ingredienser

  • 6 æggehvider
  • 300 g sukker
  • 1 tsk hvidvinseddike

Pynt

  • ½ liter piskefløde
  • jordbær
  • blåbær

Sådan gør du
 

  • Pisk æggehviderne stive.
  • Pisk derefter sukkeret i lidt efter lidt.
  • Rør tilsidst hvidvinseddiken i.
  • Sæt marengsmassen i cirkler på en bageblade med bagepapir. De skal have en diameter på cirka 8 cm.
  • Sæt bagepladen i ovnen ved 180 grader og skru så ned til 150 grader og lad marengsen bage i 1 time og 15 minutter.
  • Pisk fløden til flødeskum.
  • Skyl bærrene og skær jordbærrene ud i mindre stykker.
  • Fordel flødeskummen på de små pavlovaer og pynt derefter med bærrene.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 373 kcal | Kulhydrater: 39 g | Protein: 4 g | Fedt: 23 g
Bedøm denne opskrift:
5 fra 1 stemme
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær

 

Skrevet af: Louise DamBlåbær, JordbærKategori: Dessert, Glutenfri, Is og desserter, Nytår, Nytårsdessert, Sommer, Søde sager

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften