• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Mini pavlova med jordbær og blåbær

    Udgivet: jul 30, 2015 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    fd b

    Pavlova er en skøn sommerdessert. Det er i bund og grund bare en marengs toppet med flødeskum og lækre sommerbær. Desserten er let og lækker og den er også ret nem at lave. Normalt laver man pavlova som en stor kage man så skærer stykker af til gæsterne. Jeg har tidligere lavet en chokolade pavlova i stor version. Men her har jeg valgt at lave en normal pavlova men bare i en miniversion. Så kan hver gæst få hver sin lille pavlova serveret. Det er da meget hyggeligt.

    ikon piskeris Chestnut

    Mini pavlova med jordbær og blåbær

    8 stk.
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 1 t 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 6 æggehvider
    • 300 g sukker
    • 1 tsk hvidvinseddike

    Pynt

    • ½ liter piskefløde
    • jordbær
    • blåbær

    Sådan gør du
     

    • Pisk æggehviderne stive.
    • Pisk derefter sukkeret i lidt efter lidt.
    • Rør tilsidst hvidvinseddiken i.
    • Sæt marengsmassen i cirkler på en bageblade med bagepapir. De skal have en diameter på cirka 8 cm.
    • Sæt bagepladen i ovnen ved 180 grader og skru så ned til 150 grader og lad marengsen bage i 1 time og 15 minutter.
    • Pisk fløden til flødeskum.
    • Skyl bærrene og skær jordbærrene ud i mindre stykker.
    • Fordel flødeskummen på de små pavlovaer og pynt derefter med bærrene.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 373 kcal | Kulhydrater: 39 g | Protein: 4 g | Fedt: 23 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
    Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
    Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
    Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
    Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
    Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
    Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
    Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær
    Opskrift på mini pavlova med jordbær og blåbær

     

    Skrevet af: Louise DamBlåbær, JordbærKategori: Dessert, Glutenfri, Is og desserter, Nytår, Nytårsdessert, Sommer, Søde sager

    Følg mig på Instagram
    « Ispinde med chokoladeis og chokoladeovertræk - som Magnum
    Egg McMuffin »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Allan Madsen

      juli 23, 2018 at 6:29 pm

      Hmm mon din ovn er en gammel sag, der ikke varmer som den skal.
      Jeg fulgte opskrift, temperatur og bagetid - resultatet var mørke, brændte marengs med en smag som våd cigar. Øv!

      Svar
      • Louise Dam

        juli 28, 2018 at 4:19 pm

        Nææ, det er den overhovedet ikke. Så det lyder da meget mærkeligt..

        Svar
        • Dorte Dilleborg

          maj 24, 2019 at 8:47 am

          Mine blev også meget mørke efter bare 1 time.

          Svar
          • Louise Dam

            juni 03, 2019 at 11:09 am

            Det er mærkeligt der er så stor forskel. Men jeg bager altid pavlova på den temperatur og cirka den tid. Men det er altid en god idé lige at holde øje undervejs.

            Svar
    2. Rikke

      september 04, 2017 at 8:24 pm

      Hej Louise,

      Det er en super lækker dessert, men ville man kunne bruge ananas i stedet for blåbær? Eller har du et forslag til anden frugt? :-)

      Mvh. Rikke

      Svar
      • Louise Dam

        september 05, 2017 at 4:25 pm

        Jeg tror jeg ville holde mig til bær. F.eks. hindbær, brombær osv.

        Svar
    3. Mette skou

      november 12, 2016 at 10:52 am

      Kan jeg bage dobbeltportion i to lag og bruge varmluft? Skal lave til 16 personer.

      Svar
      • Louise Dam

        november 17, 2016 at 8:19 pm

        Umiddelbart er det bedst at bage én ad gangen - men det kan muligvis godt lade sig gøre.

        Svar
        • Bente

          marts 23, 2019 at 10:50 am

          Har bagt kagerne med varmluft og flere lag i ovnen, de blev fine. På et tidspunkt skruede jeg ca. 10 grader påovnen , men bagte kagerne i fuld tid.
          Kagerne blev smukke gyldne og smagte fantastisk.

          Svar
          • Louise Dam

            april 15, 2019 at 2:56 pm

            Dejligt at høre :o)

            Svar
    4. Lene

      juni 04, 2016 at 12:23 pm

      Hej Louise
      Tak for mange gode opskrifter.
      Jeg har et spgs. Som jeg håber du kan svare på. Når jeg laver marengs til Mini Pavlova, så er marengsne så flotte når jeg tager dem ud af ovnen.. Men efter et par minutter knækker de og falder sammen.
      Hvad gør jeg galt?

      Svar
      • Louise Dam

        juni 04, 2016 at 9:38 pm

        Hej Lene
        Det betyder ikke så meget at de falder sammen. De smager stadig herligt. Men prøv at bage dem lidt ekstra tid - der kan være stor forskel på hvordan to ovne bager, så jeg vil tro det er fordi de er lidt underbagte at de falder sammen.

        Svar
    5. Julie

      maj 18, 2016 at 11:41 am

      Hej Louise, hvor ser det bare lækkert ud. Ved du i hvor god tid man kan 'samle' pavlovaerne? Jeg overvejer at lave det som små dåbskager til vores datters dåbsfest men det bliver måske lige bøvlet nok hvis det skal samles liiige inden servering. På forhånd tak for hjælpen og den fine blog <3
      KH Julie

      Svar
      • Louise Dam

        maj 20, 2016 at 1:20 pm

        Sikke en god idé Julie. Jeg har altid samlet den næsten lige inden servering for at den ikke skal blive slasket. Men umiddelbart vil jeg tro at den max kan stå samlet i 1 time. Hvis du tænker at alle skal have en lille pavlova hver - så kunne du jo lave forskelligt fyld ved siden af og selv lade gæsterne samle deres egen pavlova. Bare en tanke :-)

        Svar
    6. Stine

      april 08, 2016 at 9:53 am

      Hej, kan man lave bundene dagen i forvejen? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        april 08, 2016 at 5:49 pm

        Ja, det tror jeg godt du kan :-)

        Svar
      • Jenna

        april 01, 2017 at 10:17 pm

        Hej jeg hedder Jenna og ja man kan godt lave bundene nogle dage inden men vis man lige har laver dem er de mere bløde og friske vis man kan sige det

        Svar
        • Rikke

          november 01, 2017 at 9:36 pm

          Hej Louise, kan man godt undlade hvidvinseddike?? eller hvad gør den for opskriften?? Ser super lækkert ud:)

          Svar
          • Louise Dam

            november 02, 2017 at 4:59 pm

            Jeg tror du kan bruge alm. eddike i stedet for - det gør at marengsen får den der sejhed den skal have.

            Svar
    7. Lotte

      marts 02, 2016 at 10:34 pm

      Skal ovnen være forvarmet? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        marts 05, 2016 at 2:17 pm

        Ja, det skal den :-)

        Svar
    8. Pernille Karlsen

      august 03, 2015 at 10:46 am

      Åh, det ser godt nok mega lækkert ud!

      Svar
      • Louise Dam

        august 08, 2015 at 11:50 am

        Tak Pernille :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her