Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Tilbehør til aftensmaden

Spinatsalat med avokado, jordbær og honningristede valnødder

Udgivet: 22. apr 2018 · Opdateret: 22. jun 2021

 
Spinatsalat med avokado og jordbær

Udgivet: apr 22, 2018 · Opdateret: okt 23, 2020 af Louise Dam5 / 5 ( 1 vote )Denne spinatsalat er super nem at lave, den smager godt og så er den så fin at se på. Salaten er meget hurtig at lave og passer rigtig fint til f.eks. sommerens grillmad. Så længe du kan få fat i gode jordbær kan salaten selvfølgelig laves. Den er lækker som tilbehør til det meste.

piskeris Grullo

Spinatsalat med avokado, jordbær og honningristede valnødder

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 150 g babyspinat
  • 2 avokadoer
  • 300-400 g jordbær

Honningristede valnødder

  • 1 dl (reklamelink)valnødder
  • 2 spsk (reklamelink)honning
  • 2 spsk vand

Dressing:

  • 1 spsk (reklamelink)olivenolie
  • ½ spsk (reklamelink)honning
  • ½ spsk (reklamelink)hvidvinseddike

Sådan gør du
 

  • Steg nødder og honning i en lille gryde, indtil honningen bliver svagt gyldenbrun. Tilsæt vand og afkøl nødderne.
  • Skyl babysalaten og kør den gerne i en salatslynge så den bliver tør.
  • Skær avokadoen i to halve og dernæst i skiver.
  • Skyl jordbærrene og skær dem i skiver.
  • Bland alle ingredienserne til dressingen sammen.
  • I en skål blander du babyspinat, det meste af avokadoen og de fleste af jordbærrene.
  • Anret salaten på et fad, og læg resten af jordbær og avokado ovenpå sammen med de honningristede valnødder.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 428 kcal | Kulhydrater: 30 g | Protein: 7 g | Fedt: 35 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Spinatsalat med avokado og jordbær

Comments

No Comments

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required