
Opskrift på spinatsalat med avokado og jordbær |
4 personer
Køkken: Dansk
Ingredienser
150 g babyspinat
2 avokadoer
300-400 g jordbær
Honningristede valnødder
1 dl valnødder
2 spsk honning
2 spsk vand
Dressing:
1 spsk olivenolie
½ spsk honning
½ spsk hvidvinseddike
1. | Steg nødder og honning i en lille gryde, indtil honningen bliver svagt gyldenbrun. Tilsæt vand og afkøl nødderne. |
2. | Skyl babysalaten og kør den gerne i en salatslynge så den bliver tør. |
3. | Skær avokadoen i to halve og dernæst i skiver. |
4. | Skyl jordbærrene og skær dem i skiver. |
5. | Bland alle ingredienserne til dressingen sammen. |
6. | I en skål blander du babyspinat, det meste af avokadoen og de fleste af jordbærrene. |
7. | Anret salaten på et fad, og læg resten af jordbær og avokado ovenpå sammen med de honningristede valnødder. |


Skrevet af: Louise DamAvokado, Honning, Hvidvinseddike, Jordbær, Olivenolie, spinat, ValnødderKategori: Salat, Sommer, Tilbehør
Skriv et svar