Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

Bananpandekager kun med æg og banan

Udgivet: 5. jan 2015 · Opdateret: 3. maj 2021

 
afbc b

Bananpandekager er blevet super populært. Det er en måde at få noget der minder lidt om en dessert, men som samtidig faktisk er ret sundt. Jeg har tidligere lavet bananpandekager. Den opskrift er faktisk den mest læste opskrift på bloggen i hele 2014! Jeg er helt vild med den opskrift, men nu har jeg set andre der har lavet bananpandekager med kun 2 ingredienser - nemlig banan og æg. Og det er jo både super nemt og så undgår man også melet, som er i de andre bananpandekager - hvis man nu gerne vil det.

Den nye version af bananpandekagerne er en del anderledes end de andre. De får en lidt anden konsistens fordi der ingen mel er i. De er også en smule sværere at vende på panden. Men de smager super godt sammen med lidt skyr, frisk frugt og hakkede mandler. Her udgør de en god morgenmad, et perfekt mellemmåltid eller sågar en lækker sund dessert. Man kan pifte pandekagerne lidt op med f.eks. kanel, vaniljekorn eller kardemomme, hvis man har lyst til det.

piskeris Grullo

Bananpandekager kun med æg og banan

4.39 fra 13 stemmer
Justér antalJustér antal: 10 stk.
Holdbarhed: 2-3 dage
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 20 minutter min
Samlet tid 20 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 bananer
  • 2 æg
  • olie til stegning

Kan serveres med

  • skyr
  • (reklamelink)mandler, hakkede
  • frisk frugt

Sådan gør du
 

  • Æg og banan blendes til en ens masse - f.eks. med en stavblender.
  • Opvarm en pande med lidt olie.
  • Hæld cirka 1,5-2 spsk. dej på den varme pande. Når dejen bobler godt op og begynder at blive bagt vender du pandekagen og bager den på den anden side. De kan godt være lidt svære at vende, så gør det forsigtigt.
  • Servér bananpandekagerne med lidt skyr, hakkede mandler og frisk frugt.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 46 kcal | Kulhydrater: 5 g | Protein: 1 g | Fedt: 2 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!


Opskrift på Bananpandekager kun med banan og æg
Opskrift på Bananpandekager kun med banan og æg
Opskrift på Bananpandekager kun med banan og æg
Opskrift på Bananpandekager kun med banan og æg
Opskrift på Bananpandekager kun med banan og æg
Opskrift på Bananpandekager kun med banan og æg
Opskrift på Bananpandekager kun med banan og æg
Opskrift på Bananpandekager  kun med banan og æg
Opskrift på Bananpandekager  kun med banan og æg
Opskrift på Bananpandekager kun med banan og æg

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Helle skriver

    februar 01, 2021 at 11:32 pm

    Jeg puttede en håndfuld havregryn i - smagte skønt og ingen problemer med at vende 😉

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 10, 2021 at 11:20 pm

      Dejligt at høre :-)

      Svar
  2. Louise skriver

    maj 05, 2017 at 8:55 am

    Ved du om de kan fryses? :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 13, 2017 at 7:15 pm

      Det tror jeg ikke helt de kan.

      Svar
  3. Tine skriver

    januar 17, 2016 at 12:40 pm

    Jeg har lige lavet dem, og de ere supere lækre. Jeg havde ingen problemer med at vende dem. Lavede dem på en lille pande, og i en størrelse så en stor palet kan komme under og vende dem. Stegte den i kokosolie.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 17, 2016 at 7:41 pm

      Dejligt at høre du kunne lide dem :-)

      Svar
    • Hatice cevik skriver

      marts 18, 2020 at 12:03 pm

      Hej
      Hvad er det der er på pandekagen crenfrais og nødder på hvad kan jeg komme på

      Svar
      • Louise Dam skriver

        maj 08, 2020 at 7:34 pm

        Det er skyr og æbler. De kan f.eks. serveres med skyr eller yoghurt og forskellig frisk frugt.

        Svar
  4. Line skriver

    september 20, 2015 at 10:33 am

    Fantastisk - og intet besvær med at vende, når man steger ved lav varme.

    Jeg tilføjede et tern mørk chokolade, uhhhmmm...

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 20, 2015 at 1:33 pm

      Dejligt at høre :-) Og helt sikker lækkert med lidt chokolade.

      Svar
  5. Mette Marie skriver

    september 15, 2015 at 3:13 am

    Hej :)
    Jeg er ikke den store fan af bananer, så jeg ville bare høre om man kan bruge en anden frugt, med den samme konsistens? :-)
    Jeg har hørt at mango måske var en mulighed, men jeg er ikke sikker, hvad tror du?
    - Mette

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 15, 2015 at 7:54 pm

      Hej Mette
      Der kan jeg desværre ikke hjælpe dig der. Jeg har ikke prøvet med andet end banan.

      Svar
  6. Karen skriver

    september 12, 2015 at 11:48 am

    Tænker om en smule bagepulver ville give dem lidt mere luftighed måske?
    Og med sådanne pandekager, hvis de er svære at vende, hjælper det ofte at stege dem ved lavere varme i en længere periode - så skal de blot ikke have helt så længe på modsatte side. Det plejer at hjælpe for mig.. :) Også måske med mindre eller helt uden fedtstof hvis man har slip-let pande da fedtstoffet godt nogen gange kan forhindre dejen i at samle sig ordenligt :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 13, 2015 at 2:35 pm

      HEj Karen
      Ja, muligvis - men er ikke sikker når der ikkke er noget mel i. Tak for dine gode råd i forhold til at bage dem uden de sætter sig fast til panden :-)

      Svar
  7. Trine skriver

    august 06, 2015 at 10:38 am

    Synes godt nok det var en fail de smagte rigtig godt, altså de to små pandekager jeg fik ud af dejen alt andet var så smadret eller brændt at man ikke kunne spise dem.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 08, 2015 at 12:24 pm

      Det var ærgerligt. Men som du kan se skriver jeg også de er svære at vende. Brugte du en pande med tefal belægning? Ellers kunne det måske hjælpe.

      Svar
  8. Iza skriver

    juli 20, 2015 at 10:15 am

    Et tip til de, som ikke kan finde ud af at vende dem (inkl. undertegnede), så er scrambled banana-eggs også en delikat spise :-P

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 21, 2015 at 5:09 pm

      Ha ha :-)

      Svar
  9. Luna Lykke Fredensborg skriver

    juli 15, 2015 at 1:13 pm

    He Louise
    Er vild med din opskrift :-)
    Ville høre om man kunne tilføje fiberhusk for at give dejen mere fylde :-)
    Mvh Luna

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juli 17, 2015 at 3:46 pm

      Det tror jeg bestemt godt man kan. Jeg har dog ikke prøvet.

      Svar
  10. Britta skriver

    juni 13, 2015 at 6:00 pm

    Skrev du godt nok at den var lidt svær at vende.... Det er da vist underdrevet... 😞

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 16, 2015 at 8:23 am

      Ja det er svært, men ikke umuligt synes jeg. Mine er da blevet vendt uden at gå helt i stykker. Hvis du vil prøve nogle bananpandekager der er nemmere at vende skal du prøve disse istedet for: https://www.louisesmadblog.dk/bananpandekager/

      Svar
    • Natacha skriver

      april 17, 2017 at 8:06 pm

      Kan steges i kokosolie. Det gør dem nemmere at vende og er sundere end andet fedtstof ;)

      Svar
4.39 from 13 votes (13 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.