
Jeg brugte faktisk bare de grøntsager jeg lige havde derhjemme. Det blev til gulerødder, forårsløg, peberfrugt og champignon, og det smagte super godt!
Wok med kylling, rød karry og nudler
2 personer
Forberedelsestid: 45 min
Ingredienser
1 spsk fiskesauce
½ spsk tamarind eller citronsaft
2 kyllingefileter
1 lille dåse ananas
4 tsk rød karrypasta
lidt tørret ingefær
1 dåse kokosmælk
1 dl madlavningsfløde
4 gulerødder
2 forårsløg
1 rød peberfrugt
1 rød chili
200 g champignon
⅔ pakke fuldkornsnudler
1 fed hvidløg
lidt olie/flydende becel
1. Gør alle grøntsagerne klar ved at skære dem ud i passende stykker.
2. Chilien hakkes fint.
3. Skær også kyllingefileterne ud i strimler.
4. I lidt olie eller lignende svitses den finthakkede chili sammen med et presset fed hvidløg.
5. Riv lidt tørret eller frisk ingefær ned til chilien.
6. Tilsæt karrypastaen og svits det godt.
7. Tilsæt kyllingestrimlerne og brun dem godt af.
8. Tilsæt gulerødder, champignon og forårsløg og svits dem.
9. Tilsæt peberfrugt og ananas i stykker.
10.Hæld kokosmælke og madlavningsfløde over retten. Tilsæt også fiskesauce og tamarind/citronsaft. Lad det små simre lidt.
11.Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
12.Når nudlerne er færdige vendes de i wokretten, og den kan serveres.

















Skrevet af: Louise DamAnanas, Champignon, Chili, Forårsløg, Gulerødder, Hvidløg, Karrypasta, Kokosmælk, KyllingKategori: Aftensmad, Efterår, Fjerkræ, Vinter
Kære Louise 1000 tak til dig for nogle dejlig opskrifter.
Hej Connie, dejligt du kan bruge mine opskrifter :-)
Er det meningen at du ikke har skrevet chili'en til ingredienser?
Nej, det er en fejl. Jeg har skrevet den ind nu :-)
Bliver det meget stærkt, når man tager rød curry pasta i? :)
Nej, det synes jeg slet ikke.
Kan man smage fisken i fiskesaucen? jeg kan nemlig slet ikke lide fisk, men synes bare oftest der skal bruges fiskesovs til disse thai-retter
Jeg synes ikke saucen smager af fisk - slet ikke. Fiskesaucen tilføjer mest en saltet smag til retten.