Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Wok med kylling, rød karry og nudler

Udgivet: 9. nov 2015 · Opdateret: 30. jan 2024

b

En lækker wokret går man altså aldrig galt i byen med. Det er en rigtig god ret til at få ryddet ud i køleskabet, da man næsten kan bruge lige hvad hjertet begærer af diverse grøntsager. Jeg kan rigtig godt lide at mine wokretter er lækre cremede, og derfor er der kokosmælk i retten. Derudover tilsatte jeg fuldkornsnudler, men man kan også sagtens servere den med kogte ris, hvis man er mere til det.

Jeg brugte faktisk bare de grøntsager jeg lige havde derhjemme. Det blev til gulerødder, forårsløg, peberfrugt og champignon, og det smagte super godt! Prøv også min lækre opskrift på asiatisk inspireret nudelsalat, hvis du er vild med nudler. Du kan også prøve min anden wok med kylling og friske grøntsager.

piskeris Grullo

Wok med kylling, rød karry og nudler

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 45 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 spsk fiskesauce
  • ½ spsk tamarind eller citronsaft
  • 2 kyllingefileter
  • 1 lille dåse ananas
  • 4 tsk (reklamelink)rød karrypasta
  • lidt tørret ingefær
  • 1 (reklamelink)kokosmælk
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 4 gulerødder
  • 2 forårsløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 rød chili
  • 200 g champignon
  • ⅔ pakke fuldkornsnudler
  • 1 fed hvidløg
  • lidt olie/flydende becel

Sådan gør du
 

  • Gør alle grøntsagerne klar ved at skære dem ud i passende stykker.
  • Chilien hakkes fint.
  • Skær også kyllingefileterne ud i strimler.
  • I lidt olie eller lignende svitses den finthakkede chili sammen med et presset fed hvidløg.
  • Riv lidt tørret eller frisk ingefær ned til chilien.
  • Tilsæt karrypastaen og svits det godt.
  • Tilsæt kyllingestrimlerne og brun dem godt af.
  • Tilsæt gulerødder, champignon og forårsløg og svits dem.
  • Tilsæt peberfrugt og ananas i stykker.
  • Hæld kokosmælke og madlavningsfløde over retten. Tilsæt også fiskesauce og tamarind/citronsaft. Lad det små simre lidt.
  • Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
  • Når nudlerne er færdige vendes de i wokretten, og den kan serveres.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 1262 kcal | Kulhydrater: 137 g | Protein: 63 g | Fedt: 55 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler
Wok med kylling, rød karry og nudler

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Connie skriver

    august 03, 2018 at 12:06 pm

    Kære Louise 1000 tak til dig for nogle dejlig opskrifter.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 05, 2018 at 7:56 pm

      Hej Connie, dejligt du kan bruge mine opskrifter :-)

      Svar
  2. Max skriver

    januar 05, 2018 at 4:44 pm

    Er det meningen at du ikke har skrevet chili'en til ingredienser?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 26, 2018 at 6:50 pm

      Nej, det er en fejl. Jeg har skrevet den ind nu :-)

      Svar
  3. Sine skriver

    oktober 12, 2016 at 9:04 am

    Bliver det meget stærkt, når man tager rød curry pasta i? :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 12, 2016 at 9:34 pm

      Nej, det synes jeg slet ikke.

      Svar
  4. Camilla skriver

    maj 18, 2016 at 11:39 am

    Kan man smage fisken i fiskesaucen? jeg kan nemlig slet ikke lide fisk, men synes bare oftest der skal bruges fiskesovs til disse thai-retter

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 20, 2016 at 12:58 pm

      Jeg synes ikke saucen smager af fisk - slet ikke. Fiskesaucen tilføjer mest en saltet smag til retten.

      Svar
5 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.