• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Wok med kylling, rød karry og nudler

    Udgivet: nov 9, 2015 · Opdateret: apr 29, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    b

    En lækker wokret går man altså aldrig galt i byen med. Det er en rigtig god ret til at få ryddet ud i køleskabet, da man næsten kan bruge lige hvad hjertet begærer af diverse grøntsager. Jeg kan rigtig godt lide at mine wokretter er lækre cremede, og derfor er der kokosmælk i retten. Derudover tilsatte jeg fuldkornsnudler, men man kan også sagtens servere den med kogte ris, hvis man er mere til det.

    Jeg brugte faktisk bare de grøntsager jeg lige havde derhjemme. Det blev til gulerødder, forårsløg, peberfrugt og champignon, og det smagte super godt!

    ikon piskeris Chestnut

    Wok med kylling, rød karry og nudler

    2 personer
    Forb. tid 45 min
    Samlet tid 45 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 spsk fiskesauce
    • ½ spsk tamarind eller citronsaft
    • 2 kyllingefileter
    • 1 lille dåse ananas
    • 4 tsk rød karrypasta
    • lidt tørret ingefær
    • 1 kokosmælk
    • 1 dl madlavningsfløde
    • 4 gulerødder
    • 2 forårsløg
    • 1 rød peberfrugt
    • 1 rød chili
    • 200 g champignon
    • ⅔ pakke fuldkornsnudler
    • 1 fed hvidløg
    • lidt olie/flydende becel

    Sådan gør du
     

    • Gør alle grøntsagerne klar ved at skære dem ud i passende stykker.
    • Chilien hakkes fint.
    • Skær også kyllingefileterne ud i strimler.
    • I lidt olie eller lignende svitses den finthakkede chili sammen med et presset fed hvidløg.
    • Riv lidt tørret eller frisk ingefær ned til chilien.
    • Tilsæt karrypastaen og svits det godt.
    • Tilsæt kyllingestrimlerne og brun dem godt af.
    • Tilsæt gulerødder, champignon og forårsløg og svits dem.
    • Tilsæt peberfrugt og ananas i stykker.
    • Hæld kokosmælke og madlavningsfløde over retten. Tilsæt også fiskesauce og tamarind/citronsaft. Lad det små simre lidt.
    • Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
    • Når nudlerne er færdige vendes de i wokretten, og den kan serveres.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 1262 kcal | Kulhydrater: 137 g | Protein: 63 g | Fedt: 55 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler
    Wok med kylling, rød karry og nudler

     

    Skrevet af: Louise DamAnanas, Champignon, Chili, Forårsløg, Gulerødder, Hvidløg, Karrypasta, Kokosmælk, KyllingKategori: Aftensmad, Efterår, Fjerkræ, Vinter

    Følg mig på Instagram
    « Brownie med skumfiduser og peanuts
    Brombærsnitter »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Connie

      august 03, 2018 at 12:06 pm

      Kære Louise 1000 tak til dig for nogle dejlig opskrifter.

      Svar
      • Louise Dam

        august 05, 2018 at 7:56 pm

        Hej Connie, dejligt du kan bruge mine opskrifter :-)

        Svar
    2. Max

      januar 05, 2018 at 4:44 pm

      Er det meningen at du ikke har skrevet chili'en til ingredienser?

      Svar
      • Louise Dam

        januar 26, 2018 at 6:50 pm

        Nej, det er en fejl. Jeg har skrevet den ind nu :-)

        Svar
    3. Sine

      oktober 12, 2016 at 9:04 am

      Bliver det meget stærkt, når man tager rød curry pasta i? :)

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 12, 2016 at 9:34 pm

        Nej, det synes jeg slet ikke.

        Svar
    4. Camilla

      maj 18, 2016 at 11:39 am

      Kan man smage fisken i fiskesaucen? jeg kan nemlig slet ikke lide fisk, men synes bare oftest der skal bruges fiskesovs til disse thai-retter

      Svar
      • Louise Dam

        maj 20, 2016 at 12:58 pm

        Jeg synes ikke saucen smager af fisk - slet ikke. Fiskesaucen tilføjer mest en saltet smag til retten.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hårdkogte æg
    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her