• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Fjerkræ

    Thaikødboller i kokosmælk og rød karry

    Udgivet: jun 9, 2012 · Opdateret: maj 7, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Thaikoedboller i kokosmaelk of roed karry
    piskeris Chestnut

    Thaikødboller i kokosmælk og rød karry

    3 personer
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 30 min

    Ingredienser

    • 400 g hakket kyllingekød
    • Rød karry pasta
    • Salt og peber
    • Hvedemel
    • Olie til stegning
    • 2 dåser kokosmælk
    • 1,5 spsk. fish sauce
    • 1 spsk. sukker
    • 1 tsk. citronsaft
    • 2 snackpebre
    • 2 forårsløg
    • 1 lille dåse ananas

    Pynt

    • Cashewnødder eller peanuts
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Først skal kødbollerne laves: Hæld farsen i en skål, tilsæt 2 tsk rød karry samt lidt salt. Ælt det sammen. Form kødboller i den størrelse du ønsker.
    • Tril kødbollerne i lidt hvedemel, og steg dem på en pande i olie, til de er gennemstegt.
    • Hæld kokosmælk på panden, tilsæt 3-4 tsk rød karry, fish sauce, sukker, citronsaft og salt og peber. Få saucen i kog i et par minutter.
    • Skær snackpeber og ananas i tern, og tilsæt til saucen sammen med kødbollerne. Tilsæt til sidst de hakkede forårsløg.
    • Server med ris til og top evt. med cashewnødder eller peanuts

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er lavet med inspiration fra Xenia.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person
    | Kalorier: 972 kcal | Kulhydrater: 42 g | Protein: 32 g | Fedt: 80 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    « Bærtærte med kokos
    Risotto med ærter og grønne asparges »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Lea

      juni 13, 2012 at 2:20 pm

      Det ser da super lækkert ud! Men nu er jeg også en sucker for ALT, der har med kokosmælk at gøre :-)

      Svar
    2. LoquaciousLily

      juni 10, 2012 at 12:24 pm

      Det ser super lækkert ud! Det er hverdagsmad når det er bedst :-) Jeg har ikke været inde på din blog før nu, men den er jo fyldt med lækkerier, så kommer helt sikkert igen!

      Svar
    3. Monsterscircus

      juni 09, 2012 at 8:00 am

      Dejlig lækker ret, det var en super god idé med de ananas, og forresten, skøn blog du har. Fik prøvet dine fastalavnsboller, super gode! Ha en dejlig weeekend.

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her