Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Thaikødboller i kokosmælk og rød karry

Udgivet: 9. jun 2012 · Opdateret: 30. jan 2024

Thaikoedboller i kokosmaelk of roed karry

Måske vil du også kunne lide min opskrift på kalkun i krydret kokosmælk med tomat.

piskeris Grullo

Thaikødboller i kokosmælk og rød karry

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 3 personer
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 400 g hakket kyllingekød
  • Rød karry pasta
  • Salt og peber
  • (reklamelink)Hvedemel
  • Olie til stegning
  • 2 (reklamelink)kokosmælk
  • 1,5 spsk. fish sauce
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. citronsaft
  • 2 snackpebre
  • 2 forårsløg
  • 1 lille dåse ananas

Pynt

  • Cashewnødder eller peanuts

Sådan gør du
 

  • Først skal kødbollerne laves: Hæld farsen i en skål, tilsæt 2 tsk rød karry samt lidt salt. Ælt det sammen. Form kødboller i den størrelse du ønsker.
  • Tril kødbollerne i lidt hvedemel, og steg dem på en pande i olie, til de er gennemstegt.
  • Hæld kokosmælk på panden, tilsæt 3-4 tsk rød karry, fish sauce, sukker, citronsaft og salt og peber. Få saucen i kog i et par minutter.
  • Skær snackpeber og ananas i tern, og tilsæt til saucen sammen med kødbollerne. Tilsæt til sidst de hakkede forårsløg.
  • Server med ris til og top evt. med cashewnødder eller peanuts

Noter

Opskriften er lavet med inspiration fra Xenia.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 972 kcal | Kulhydrater: 42 g | Protein: 32 g | Fedt: 80 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Lea skriver

    juni 13, 2012 at 2:20 pm

    Det ser da super lækkert ud! Men nu er jeg også en sucker for ALT, der har med kokosmælk at gøre :-)

    Svar
  2. LoquaciousLily skriver

    juni 10, 2012 at 12:24 pm

    Det ser super lækkert ud! Det er hverdagsmad når det er bedst :-) Jeg har ikke været inde på din blog før nu, men den er jo fyldt med lækkerier, så kommer helt sikkert igen!

    Svar
  3. Monsterscircus skriver

    juni 09, 2012 at 8:00 am

    Dejlig lækker ret, det var en super god idé med de ananas, og forresten, skøn blog du har. Fik prøvet dine fastalavnsboller, super gode! Ha en dejlig weeekend.

    Svar
5 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.