
📖 Opskrift
Oksekødsstrimler i wok med kokosmælk
personer
Ingredienser
- 300 g oksekødsstrimler rester fra cuvettesteg
- soyasauce
- Woksauce
- Lidt olie til at stege i
- 2 tsk karrypulver
- 1 løg i små både
- 1 fed hvidløg presset
- 2 gulerødder i stave
- 1 lille dåse ananas i tern
- 10 champignons i små både
- 1 rød snackpeber i strimler
- 2 cm revet ingefær
- 1 lille dåse kokosmælk
- 2 tsk fishsauce
- Lidt chilipulver
- Lidt paprika
- Salt
- 5 forårsløg i ringe
- ½ pakke sukkerærter
Sådan gør du
- Start med at marinere kødet lidt i en blanding af woksauce og sød soyasauce (eller hvis du lige har noget andet der passer til). Lad det gerne stå mindst 1 time, hvis du har tiden til det.
- Skyl alle grøntsagerne og skær dem ud så de er klar til at komme i retten. Hæld olie og karry i wokken og brænd karryen af. Brun løg og hvidløg og tilsæt så gulerødderne. Lad det stege 1 min. ca. Tilsæt så ananas, champignons, rød peber, ingefær og kødet og svits det igennem. Tilsæt så kokosmælk og fishsauce og smag til med chilipulver, paprika og salt. Når det smager som du ønsker tilsættes forårsløg og sukkerærter og retten serveres med ris.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 421 kcal | Kulhydrater: 40 g | Protein: 22 g | Fedt: 21 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Ole Gilberg
Kære Louise,
Hvornår kommer du kødet i gryden?
Med venlig hilsen
Ole
Louise Dam
Hej Ole
Jeg har opdateret opskriften nu. Tak fordi du nævnte det :-)