• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Fjerkræ

    Eksotisk kyllingegryde

    Udgivet: jan 19, 2011 · Opdateret: maj 9, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    eksotiskkyllingegryde
    piskeris Chestnut

    Eksotisk kyllingegryde

    2 personer
    Holdbarhed: 2-3 dage
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 30 min

    Ingredienser

    • 2 kyllingefileter
    • 100 g. bacon i tern
    • 1 dåse majs
    • 500 g. champignon
    • 3 snackpebre
    • ca. 200 g. ærter
    • 1 lille dåse ananas
    • 1 dåse hakkede tomater
    • 1 stort dåse tomatpuré
    • 1 terning hønsebouillon
    • 4 dl. mælk
    • 4 dl. vand
    • Maizena jævner
    • Salt og peber
    • Paprika
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Kyllingen skæres i strimler og brunes i en gryde. Baconen brunes i gryden. Champignon, ananas med saft og snackpebre skæres i mindre stykker og tilsættes sammen med majsne. Hakkede tomater, tomatpure, vand, mælk og bouillon tilsættes. Der smages til med salt, peber og paprika. Saucen jævnes og ærterne tilsættes.

    Serveres med ris.

      Dine egne noter

      Klik her for at tilføje dine egne noter

      Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

      Servering: 1 person | Kalorier: 1038 kcal | Kulhydrater: 106 g | Protein: 78 g | Fedt: 37 g
      Bedøm denne opskrift:
      ingen anmeldelser endnu
      Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
      Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
       


      Fremgangsmåde
      Kyllingen skæres i strimler og brunes i en gryde. Baconen brunes i gryden. Champignon, ananas med saft og snackpebre skæres i mindre stykker og tilsættes sammen med majsne. Hakkede tomater, tomatpure, vand, mælk og bouillon tilsættes. Der smages til med salt, peber og paprika. Saucen jævnes og ærterne tilsættes.

      Serveres med ris.

       

       

       

      « Burritos
      Tortilla wraps med spinat og røget laks »

      Læserinteraktioner

      Skriv et svar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Vurdering af opskriften




      Primær Sidebar

      Louise Dam, Louisesmadblog.dk

      Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
      Læs mere om mig!

      Nye opskrifter

      Hjemmelavet jordbærguf

      Hjemmelavet guf

      Vandmelonsalat

      Vandmelonsalat med feta

      Gulerodskage med floedeosteglasur

      Gulerodskage med ostecreme

      Groen kartoffelsalat med avocadodressing

      Kartoffelsalat med avocadodressing

      Lemonade

      Lemonade

      Spidskaalssalat

      Spidskålssalat

      Copyright

      Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

      For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

      Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

      Tilmelding til mit nyhedsbrev

      Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
      • Hjemmelavet guf
      • Vandmelonsalat med feta
      • Gulerodskage med ostecreme
      • Kartoffelsalat med avocadodressing
      • Lemonade
      • Spidskålssalat
      Mig

      Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

      Mere om mig →

      • Helstegt oksemørbrad
      • Bananpandekager
      • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      • Bagekartofler
      • Panang karry med kylling (Panang Gai)
      • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

      Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

      For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

      Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

      Footer

      ↑ Til toppen


      Om

      Råvareindeks

      Kontakt

      Privatlivspolitik


      Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

      X
      Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
      Køb her