• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Fjerkræ

    Eksotisk kyllingegryde

    Udgivet: jan 19, 2011 · Opdateret: maj 9, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    eksotiskkyllingegryde

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Eksotisk kyllingegryde

    Opskrift af Louise Dam
    2 personer
    Holdbarhed: 2-3 dage
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 30 minutter min
    Samlet tid 30 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 2 kyllingefileter
    • 100 g. bacon i tern
    • 1 dåse majs
    • 500 g. champignon
    • 3 snackpebre
    • ca. 200 g. ærter
    • 1 lille dåse ananas
    • 1 dåse hakkede tomater
    • 1 stort dåse tomatpuré
    • 1 hønsebouillon
    • 4 dl. mælk
    • 4 dl. vand
    • Maizena jævner
    • Salt og peber
    • Paprika

    Sådan gør du
     

    • Kyllingen skæres i strimler og brunes i en gryde. Baconen brunes i gryden. Champignon, ananas med saft og snackpebre skæres i mindre stykker og tilsættes sammen med majsne. Hakkede tomater, tomatpure, vand, mælk og bouillon tilsættes. Der smages til med salt, peber og paprika. Saucen jævnes og ærterne tilsættes.

    Serveres med ris.

      Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

      Servering: 1 person | Kalorier: 1038 kcal | Kulhydrater: 106 g | Protein: 78 g | Fedt: 37 g
      Bedøm denne opskrift:
      ingen anmeldelser endnu
      Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
      Udskriv
      Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
       


      Fremgangsmåde
      Kyllingen skæres i strimler og brunes i en gryde. Baconen brunes i gryden. Champignon, ananas med saft og snackpebre skæres i mindre stykker og tilsættes sammen med majsne. Hakkede tomater, tomatpure, vand, mælk og bouillon tilsættes. Der smages til med salt, peber og paprika. Saucen jævnes og ærterne tilsættes.

      Serveres med ris.

       

       

       

      « Burritos
      Tortilla wraps med spinat og røget laks »

      Læserinteraktioner

      Comments

      No Comments

      Skriv et svar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Vurdering af opskriften




      Primær Sidebar

      Louise

      Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

      Mere om mig →

      NYE OPSKRIFTER

      • Vegetariske boller i karry ()
        Vegetariske boller i karry
      • Pestosnegle ()
        Pestosnegle
      • Nytår
        Nytårsmiddag
      • Dadler med peanutbutter og chokolade
        Dadler med peanutbutter og chokolade
      • Persillesovs
        Persillesovs
      • Halloween mumier af romgkugler
        Halloween mumier

      POPULÆRE OPSKRIFTER

      • Gulerodskage med floedeosteglasur
        Gulerodskage med ostecreme
      • Syltede rødløg
        Syltede rødløg
      • Bananpandekager
        Bananpandekager
      • Dahl opskrift
        Indisk dahl
      • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
        Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      • Bagekartofler opskrift
        Bagekartofler
      Bag for Børnetelefonen

      Tilmelding til mit nyhedsbrev

      Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

      Footer

      Copyright

      Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

      For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

      Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

      Footer

      ↑ Til toppen


      Om

      Råvareindeks

      Kontakt

      Privatlivspolitik


      Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788