• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)

    Udgivet: jul 15, 2012 · Opdateret: maj 6, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    IMG .CR

    Da vi var i San Fransisco var vi ude og spise på en helt fantastisk hyggelig og lækker thairestaurant. Her fik jeg and i rød karry - eller det man også kalder for Kaeng Phed Ped Yang. Det er en super frisk, cremet og lækker ret. Og så er det bare ekstra lækkert med en ret med kokosmælk og andebryst. Det passer bare så fint sammen det hele.

    IMG .CR

    Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    2 personer
    Forb. tid 25 min
    Samlet tid 25 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 2 andebryst brug evt. 3, der var lidt for lidt i min
    • 2 dåser kokosmælk
    • 4 tsk rød karry pasta
    • 250 g cherrytomater hele eller halverede
    • 1 lille frisk ananas skåret i tern
    • 1 pakke sugar snaps
    • 2 gulerødder i tynde strimler
    • 1 rød chili finthakket
    • 1 spsk fiskesauce
    • 1 tsk sukker
    • 10-15 blade frisk basilikum finthakket
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Rids andebrysterne, og gnid dem med salt. Steg dem på en pande med skindsiden nedad i ca. 10-12 min. Vend dem om og steg dem i ca. 15 min. Lad andebrysterne hvile i fem minutter, inden de skæres i tynde skiver.
    • Klargør grøntsagerne så de er klar til at komme i gryden.
    • Kom 1 dåse kokosmælk i en gryde, og bring den i kog. Tilsæt karrypasta, og rør grundigt. Tilsæt andebryst, gulerødder, tomater, ananas og resten af kokosmælken. Efter et par minutter tilsættes chili, fiskesovs og sukker.
    • Smag til med ekstra fiskesauce og sukker hvis nødvendigt. Lad karryen koge videre ved svag varme 3-4 minutter, og tilsæt så basilikumblade og sugar snaps. Kan evt. jævnes lidt, hvis man synes saucen er for tynd.

    Serveres med ris til.

      Dine egne noter

      Klik her for at tilføje dine egne noter

      Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

      Servering: 1 person | Kalorier: 1325 kcal | Kulhydrater: 85 g | Protein: 58 g | Fedt: 92 g
      Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
      opskrift på Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)

       

       

      opskrift på Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)

       

       

      opskrift på Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)

       

       

      opskrift på Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)

       

       

      opskrift på Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)

       

       

      opskrift på Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)

       

       

      opskrift på Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)

       

       

      opskrift på Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)

       

       

      opskrift på Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang)

       

      « Hjemmelavet Nutella
      Pastaret med parmaskinke og balsamico cherrytomater »

      Læserinteraktioner

      Kommentarer

      1. Karl

        april 07, 2018 at 4:18 pm

        Hej
        Tænker at lave det til gæster. Har du en god ide til dessert?
        Og hvad drikker man til

        Svar
        • Louise Dam

          april 27, 2018 at 4:52 pm

          Jeg ville nok servere hvidvin til. Og så kunne denne dessert være et godt bud: https://www.louisesmadblog.dk/friteret-banan-med-kokos/

          Svar
      2. Simone

        december 15, 2014 at 6:43 pm

        Hej.
        Tænker man også godt kan ruge kylling, da jeg har en kæreste der ikke kan lide and. ? :)

        Svar
        • Louise Dam

          december 17, 2014 at 8:55 pm

          Hej Simone
          Ja, det er jeg helt sikker på du godt kan :-)

          Svar
      3. venterpaavinblog

        juli 15, 2012 at 5:32 pm

        Ser mega lækkert ud - laver ind i mellem asiatisk mad ala wok, men ender af uforklarlige grunde altid med at vælge kylling, men må snart få taget mig sammen og prøve med and i stedet! (:¨

        - Anne

        Svar
        • Louise

          juli 15, 2012 at 8:20 pm

          Så skal du helt sikkert prøve med and. Det smagte bare å godt. Det var meget mørt og lækkert.

          Svar

      Skriv et svar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

      Vurdering af opskriften




      Primær Sidebar

      Louise Dam, Louisesmadblog.dk

      Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
      Læs mere om mig!

      Copyright

      Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

      For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

      Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

      Tilmelding til mit nyhedsbrev

      Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

      Footer

      ↑ Til toppen


      Om

      Råvareindeks

      Kontakt

      Privatlivspolitik


      Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

      X
      Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
      Køb her